Keresés

Részletes keresés

Berci27 Creative Commons License 2014.08.08 0 0 9

Elindult az új szezon. Magyar 3., német és angol 1. fordulóra lehet nevezni.

groteszk Creative Commons License 2010.12.27 0 0 8

Az én szemszögemből, ha most tudnám hol keressem a szervezőket, megkeresném... Személyesen pl. XY Barnát. 

A fejlesztésről csak annyit, hogy mi voltunk az a csapat (Groteszk Kreatív Társulat) akik a jelenlegi magic11 arculatát megterveztük, több hónap munkánk van benne és a végén nem lettünk kifizetve. Egy fillért nem láttunk belőle. 

Nem csodálnám ha a nyereményekkel is csak úgy lelépnének...

Nem korrekt egy banda az tuti.

 

Előzmény: Henry (6)
Berci27 Creative Commons License 2010.05.06 0 0 7
Nem tűnt el semmi. Lehet újra játszani.
Henry Creative Commons License 2010.03.07 0 0 6
Állítólag, volt egy fejlesztő csapat, akik tavaly nyár előtt !.... elkezdték a munkát, de, mivel nem főállásban csinálták már az oldalt, ezért ment lassan a dolog. Na de azóta, már majdnem egy év eltelt, ennyi idő, egy amatőr weblapkészítőnek is elég lenne, összedobni legalább valami hasonlót.
Másrészt, ha valóban elkezdődtek a munkálatok, akkor, ha most nem folytatják, akkor azt a munkát dobhatják ki a kukába, ezt is furcsállnám. De már mint írtam az furcsa volt, hogy már nyár végén nem válaszltak az e-mailekre. Egyébként mindenki tudja, hogy kik azok, akiktől a legfőképpen várják a játékosok, hogy valamit reagáljanak, mivel nem titkolóztak, nem titkolták el személyüket. Tulajdonképpen ezt csak azért írtam, mert egy haveromnak most nagyon jól jönne az a nyeremény ami megilleti őt, erre most úgy néz ki eltűntek. Én őt csillapítottam, de ha kiderül, hogy megléptek, ő nem az a megbékélő típus és megkeresi őket :) De mint írtam, én ezt nem hiszem el, hogy se szó se beszéd, csak így leléptek, én sem így ismertem meg a szervezőket az évek során !
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 5
Én is sajnálnám ha megszűnne,4 évig játszottam.Ezek szerint senkinek nincs infója hogy lesz e új évad?
Henry Creative Commons License 2010.03.06 0 0 4
2003-ban, amikor én először regisztráltam, tulajdonképpen semmilyen listát nem adtak ki , semmiről, az oldalon belül, tehát mindenkinek magának kellett rákeresnie arra, hogy ki sérült, vagy ki miért nem játszik adott fordulóban.
Aztán jöttek az újítások, egy kicsit el lett a nép kényeztetve, és sajnálatos módon túlságosan is !
Az igaz, hogy anno ingyen játszhattál, és kaptál ajándékokat, az elért eredményekért, de egyrészt, akkor még messzemenőleg nem lehetett ilyen értékű ajándékokat kapni, mint a legutóbbi időkben, másrészt az egész játékot be kellett vezetni a közönség felé,ezért áldozatot hoztak és évekig ingyen ment a dolog.
Aztán persze, hogy egy idő után, ezt már nem tudták csinálni, főleg úgy, hogy megnőtt a látogatottság, és az ajándékok értéke is, illetve a válság is némileg közre játszhatott mert a támogatók is elhagyták az oldalt. De ettől függetlenül is, véleményem szerint, senki nem várhatja el, hogy ingyen értékes ajándékokat kapjon. Tehát, én nem is értem, hol élnek azok, akik ezt elvárták volna még ennyi idő után is..., illetve megkérdezném, hogy ez miért telítette be a poharat nálad ? Ugyanis, Biztos csináltál már sportfogadásokat is szorgalmasan, vagy szorgalmasan totózol, mindegy, azért is kell fizetni, azért miért nem háborodsz fel, vagy nemcsak téged említhetnélek, hanem tulajdonképp sok embert. Másrészt meg azokhoz képest, egy abszolút jelképes összeget kellett volna csak befizetned mindössze egyszer egy évben, amit ha egy hónapra lebontasz, az kevesebb lett volna egy hónapra mint egy doboz cigaretta ára, ezért kell felháborodni ? Szerintem ez nevetséges !
Másrészt meg 2 forduló győzelemmel az egész éves VIP díjat, fedezni lehetett, tehát visszajött az ára, ha elég ügyes voltál, elég szorgalmas voltál és volt még némi szerencséd is ! Szóval a felháborodásnak a magyarázatai szerintem, nevetségesek.
Előzmény: MDJuve87 (3)
MDJuve87 Creative Commons License 2010.03.06 0 0 3
Én még játszottam anno, mikor fociguru néven futott és egy darabig magic11-eztem is, de már több, mint egy éve abbahagytam. Akkor telt be a pohár, amikor csak az un. VIP játékosoknak adtak ki sérült listát, előzeteseket, stb. és ők részesülhettek ajándékokban..
Addig minden héten szorgalmasan próbáltam gyűjtögetni a pontokat, voltak fordulógyőzelmeim is. Utána nem foglalkoztam vele.
Előzmény: Henry (-)
Henry Creative Commons License 2010.03.06 0 0 2
Hasonló mindig volt és lesz is, de nekem ez így, ebben a formában tetszett a legjobban. Ráadásul a kezdetek óta játszottam, tehát már ez nagyon hozzám nőtt, szal fanatikus is lettem, ráadásul a tavalyi évem kimondottan jóra sikerült. Erre most egyszerűen se szó se beszéd, csak így abbahagyják, ha ez így van azt elég nehezen tudnám elhinni, mert itt tulajdonképpen évek óta kialakult egy szűk közösség, akikkel ezt úgy gondolom nem lehet megcsinálni ! De tovább nem strófolom a dolgot, mert, ha itt egy átfogó, mindenre kiható fejlesztésről beszélünk a háttérben, akkor még az, hogy egy időre eltűnt az oldal benne van, csak egyszerűen már tényleg nem lehet sok pozitív dologra gondolni, miután most már éppen 1 éve nem válaszolnak e-mailekre ! Egyelőre még türelmes vagyok, mivel végülis van arra ígéret, hogy nem szűnik meg a játék csak ugye ez, hogy eltűnt az oldal, kihozta ezt most belőlem, hogy nyissak ennek egy topicot mondjuk itt, ami a legnagyobb sport fórum, hogy van-e olyan aki tud valamit a helyzetről illetve gyűljünk össze itt volt játékosok és adjunk hangot annak, hogy ez valóban egy nagyon jól kitalált játék volt és kell ennek működnie a jövőben is !
Egyébként a focimagushoz annyit, hogy rémálmaimba nem gondoltam volna, hogy az az oldal, tovább fog élni mint a fociguru ( magic11), ez hihetetlen, és nem is hiszem el, szóval,erről jó lenne ha meggyőződhetnék minnél hamarabb !
Tulajdonképpen most nem tudom, mi a helyzet azzal az oldallal( focimagus), de az az oldal amikor indult, akkor sok játékostól akik játszottak simlisségekről érkeztek info-k itt-ott megemlítve,( Konkrétan haveromat nem fizették ki, illetve, a pontozásban voltak erős, finoman fogalmazva csúsztatások ), hogy most ez megváltozott-e azóta nem tudom, mert alapvetően az is egy jól átgondolt, játék és a pontozásába vannak jól átgondolt részek, de éppen azért mert cinkes volt az oldal, sokan eltávolodtak róla anno a ficimagustól.
Előzmény: krulis (1)
krulis Creative Commons License 2010.03.05 0 0 1
Bíztam benne, hogy a vb-re talán beindul, de ha már a domaint se fizetik...
Tudsz valami hasonlót? Most néztem a focimagus.eu -t a szabályok jók, az oldal amatőr és kevesen is regisztráltak.
Előzmény: Henry (0)
Henry Creative Commons License 2010.03.05 0 0 0
Hm, nehezen hiszem el, hogy ez 0 embert érdekel !
Henry Creative Commons License 2010.03.05 0 0 topiknyitó
Biztos, sokat tudjátok miről van szó ! A magic11.com címen elérhető online menedzser játékról. Egy ideig átalakítás alatt volt az oldal, mostanra viszont már eltűnt ! Ki mit tud erről ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!