Kicsit elszaladt az idö...
Az elteltidöszakban sokmindent lattam es megeltem.Ami nagyon kikivankozik belölem,az a "hasznaltautot Nemetböl" mitosz feszgetese.Mert ugye a Nemet az preciz,meg vigyaz a kocsijara,meg apolja,nem nem sporol,meg keveset megy.
Na,ez ugy ahogy van fa...g.
En itt meloba jarok az autommal,meg a csaladdal hebe-hoba elmegyünk hetvegente csavarogni.(utobbi max 100Km)
Igy evente 25-30eKm-t megyek el.Szoval a keves Km mar buko.
Szervizeles:
Itt is sporol mindenki amin csak lehet,Olyan mennyisegü noname cuccot mint itt fellelhetö nem talalsz sehol.Es persze be is epitik.Mert mar mindenki autoszerelö itt is.Vagy legalabb a szomszed fia ert hozza.Igy törtenhet meg,hogy a Z3 massziv elsö tarcsajahoz hütött tarcsahoz valo nyerget szerelnek fel.
Szervizek lenyulosak (nem az oraber miatt).alap rezsi oradij 70€ tol indul.Egyetlen egy autobol sikerült meg szüröt kiszednem,ami mar nem gyari volt.Alapbol 7-9 eves kocsikbol meg a gyari pollenszürö-legszürö kombo esik ki.Persze "Vegig szervizkönyves".
Beszelgetes köztem es egy harombetüs marka mesterszerelöje közt.
-Kartergaz szüröt miert nem csereltek?
-Nem elöiras
-De tudod hogy ez vagja galyra a turbot
-Persze
-Akkor mikor cserelitek?
-Ha tönkrement a turbo.
Piros paszta itt is nagyon menö.
Nehany kifejezes magyarositva
"Scheckheftgepflegt" Benne minden pecset,de hogy csinaltak-e vele valamit azt a joisten sem tudja.Viszont ki van fizetve
"Motor komplett gerichtet" Lemostam a motort,meg kicsereltem egy tömitest
Piros paszta itt is menö,es meg sorolhatnam. Szoval ne ringasson senki almokat,itt sem jobb sokkal a helyzet.