Csak azt tudom tanácsolni, hogy rendelj egy kábelt, mert a memóriakártyán nincs firmware. A legfrissebb pedig 1.02, ennél frissebb tudomásom szerint nincs.
Köszi,idáig magam is eljutottam,de miután nincs az szgét és a Sonyt összekötő megfelelő USB kabelem igy nem tudom megoldani "netről" számitógép igénybevételével.Ezért a kérdésem továbbra is fennáll.
Az OSS verzió APSC szenzorra készült, így csak akkora képet rajzol. A másik (SEL-50F18F 50mm f/1.8) viszont fullframe szenzorra is kirajzolja, természetesen felteheted ezt is az A6xxx bármely gépre. Minőségben talán az OSS verzió jobb, bár nekem csak az volt, a másikról csak a neten olvastam.
Van egy kicsit régi, de még működő Minolta 5600HS vakum, ami anno a Nex7-re simán jó volt, viszont most egy ILCE6000 vagy Alpha6000-et (kinek hogy tetszik) használok, amin már a Sony MI foot csatival rendelkezik. Tudok ajánlani adaptert, amivel működésre lehet bírni? Előre is köszönöm!
Azt szeretném kérdezni hogy van egy A 7ii gépem egy la ea 3 adapterem és egy sigma hsm es obim hogy lehetne szem fókuszt aktíválni rajta.Az la ea 4 es adapter a kulcs?Vagy csak natív obikkal működik ez a funkció?Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok! Biztos használ itt valaki godox tt685s-t a6000-rel. Nex6-al gyönyörűen megy, de ha az a6000 re ráteszem a vaku már egy gomb megnyomására sem reagál. Még akkor sem ha az a6000 ki van kapcsolva. Valakinek valami ötlet?
Hm. Pár ezer vagy tízezer forintért fém-üveg nagy fényerejű vintage objektívek... Már ha nem szaladgálnak a gyerekek, és számít a pénz, no meg a meghökkentően színes és hihetetlen háttérmosású képek. :-)