Keresés

Részletes keresés

blogger Creative Commons License 2010.02.21 0 0 3
Az egyes eszközök felhasználói kézikönyvét böngészve a neten úgy tűnik, hogy ez a számon belüli tekergetési lehetőség általában látszik az eszközön, ha a megfelelő gomb mellett ott van a két nyíl (>>) jelzés.

Az általad leírt apróságok mindegyikéhez is jó lenne is külső jel, de akkor elég zsúfolt lenne a külseje. :) Mindenesetre aki hozzám hasonlóan tekerős eszközt keres hangoskönyv hallgatásához, az figyelje a két nyilat, hogy ott van-e rajta.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.21 0 0 2
sajna sok ilyen "aprosag", ami nagyban befolyasolja a hasznalhatosagot, nem alap paraméter az árcimkéken. haragszom is ezekre, pl amikor kiderul, hogy nem tudsz tekergetni, nem 44khz-n megy a lejatszas mintavetel, nem lathato háttértárnak, simkartyara nem ment hivaslistabol szamot (nokia!)stb...
Előzmény: blogger (1)
blogger Creative Commons License 2010.02.21 0 0 1
Köszi, megnézem majd ezeket. A kérdés igazából arra irányult, hogy ha leveszek a polcról egy olcsó lejátszót, akkor az is tudja-e majd (ezt a funkciót nem szokták odaírni a polcon a címkére), vagy ehhez azért nézegetni kell.

A válaszodból arra következtetek, hogy ez nem alap funkció, és körül kell nézni ahhoz, hogy olyat találjak, ami tudja ezt.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.21 0 0 0
nem nulla lejátszó rendelkezik vele
sony network mp3 lejátszó, az pl tudja, vagy a CD-s mp3 "walkmanjuk" is, többéves beszerzés... vagy pl sony w200 ericsson telefon
blogger Creative Commons License 2010.02.21 0 0 topiknyitó
A régi MP3 lejátszóm nem tud olyat, hogy a számon belül tudjak ugrani előre-hátra 30 másodpercet, csak a számok között tud ugrani. Most viszont hosszú szövegeket szeretnék hallgatni vele, és ott praktikus lenne, ha vissza tudnék ugrani egy kicsit, ha egy részt újra meg akarok hallgatni.

Az ilyen előre-hátra ugrás az éppen lejátszott file-on belül manapság alapfunkció? Úgy láttam, hogy az online boltokban a leírások mellett nem említik ezt a funkciót. Ebből gondolom, hogy ez talán már alap lehet, de az is lehet, hogy azért nem említik, mert általában nincs igény erre.

Vettél mostanában mp3 lejátszót? Azon van ilyen funkció?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!