hát... akkoriban kb. senki se vette észre, hogy nagyobbított, ebből adódóan nem is csinált látványosan nagyobbat...mondjuk olyan Danielle Derek féle labdákkal be se tudott volna ülni a kocsiba :)
meg az orvosaival biztos egyeztette hogy autóversenyzőként mi az a határ amíg elmehet. Akkoriban nagyon komolyan tolta a testépítést, meg ezeket az edzéseket, ilyenkor ugye a mellek bánják, ő meg alapból nem volt sose egy bögyös karakter
mégis mekkora veszélyeket rejt az ilyen beavatkozás
Én sem gondoltam volna. Ráadásul akkor még javában versenyzett. Sztem nagy butaság volt, mert az ilyen szilikont nem autóversenyzőknek tervezték és ilyen erőhatásokat, amik az autóban érik, főleg becsapódásoknál biztosan nem tud elviselni szerintem. De a lényeg ahogyan mondod, hogy már jól van. Miamiban F1-ben megint övé volt az interjú az időmérő után.
"Számtalanszor ráfoghattam volna, hogy azért bántanak, mert nő vagyok. Az én választásom azonban mindig is az volt, hogy a jó dolgokra próbálok összpontosítani és nem tetszelgek az áldozat szerepében. Áldozatot játszani olyan, mint egy járvány és csak hátráltatja a fejlődést, mind egyéni, mind pedig társadalmi szinten. Ebből semmi jó nem sül ki."