Keresés

Részletes keresés

Darwin Creative Commons License 2010.02.12 0 0 109
Alapvetően akiket már a politikában látsz is, azok elfogadták magukról, hogy gyilkosok/rablók/tolvajok, a körítés meg azért kell köréjük, hogy mások őket fogadják el.
mociga Creative Commons License 2010.02.12 0 0 108
;-)
Bezom lehet.... És milyen kafán.
Nem kell benzin, meg molotov koktél....(!!!!) Csak hát utána kéne egy kis lelkesítő lendület is.....

D-Day: Ápr. 11. Pártraszállás! ;-)

Mindenki legyen ott!! Senki se húzzon senkit. Csak hozza magát!!

Egy biztos, hogy a Jobbik radikális, azaz kicsit süket falaknak a kos. A FIDESZ okos. (Viktor Oroszországban , Kínában, Sólyom elrepül Japánba)

Felkészülés a szebb vagy csak lehetséges jövöre. Helyes. Én bizony nagyon-nagyon bízom mindkettőben. ;-)

Hogy kire szavazok? Még nem is tudom.....
Előzmény: Törölt nick (51)
Priluki Creative Commons License 2010.02.12 0 0 107
A próféta szóljon belőled! Radikális körökben borúlátók a mögöttes támogatók miatt. Bár papíron és logikailag öngyilkos rohamban száguldanak a végzetük felé, de itt is igaz a hír, miszerint a háborúhoz három dolog kell:Pénz..........
Felmerült már Fletó-Kapolyi neve is, és ilyenkor az ember gyomra összeszorul. Bármennyire is tagadják, az a gyanús, ami nem gyanús.
Előzmény: Törölt nick (105)
Priluki Creative Commons License 2010.02.12 0 0 104
"De ki a fene fog nekik kopogtatókat gyűjteni?"
Ez fogós kérdés, mert ma Bokros volt reggel a tévében és állította, hogy mind a 176 helyen indít a párt embereket.
Gondolom - ahogy Te is feltételezted -, hitgyülisek nincsenek minden körzetben. Azonban érdemes elgondolkodni azon, hátha a Fidesztől eltántorgó nyugdíjasok gyűjtik majd be a poltergeist cédulákat.:-)
Előzmény: Törölt nick (103)
Priluki Creative Commons License 2010.02.12 0 0 102
Főnököm nagyon ideges lett, mikor a madöf összeállt a szadival. Attól tart, hogy a Goa'uldok bejutnak megint a törvényhozásba. Nagyon az elején vagyunk ennek a felismerésnek, de a fővárosi botrányok remekül ingerlik ezt az immunrendszert.:-) Reménykedjünk, Ibolya veszi a kalapját és irány a sitt.
Előzmény: Törölt nick (100)
==T== Creative Commons License 2010.02.12 0 0 101
A Jobbik szabvazóinak magja olyan fiatal, aki talán az EP választásokon szavazott először.
Előzmény: Aerion (25)
Priluki Creative Commons License 2010.02.12 0 0 99
"Higgyék el fontosabb az, mi lesz az SZDSZ-szel, annál, hogy mi lesz ezzel az országgal, és ezt nagyon őszintén mondom."

Ez a mondat meg nem egy bögrét, egy welness lapátot érdemel.
Előzmény: Törölt nick (97)
Priluki Creative Commons License 2010.02.12 0 0 98
Arról nem is beszélve, hogy a szadesos holdudvar elhelyezkedése a privát- és állami szférában - és úgy a mindennapokban,- ezt egészen személyessé teszi. Ha csak a BKV-s botrányt tekintjük kiinduló pontnak, akkor már nem járunk messze az igazságtól.
Előzmény: Törölt nick (97)
éénn Creative Commons License 2010.02.12 0 0 96
Nem. Én úgy gondolom - kb 4 millió honfitársammal egyetemben - hogy az szdsz örökre eltűnik pár hét múlva a magyar történelemből...de amíg létezett ,addig többet ártott,mint 20 év kommunizmus.
Előzmény: Törölt nick (94)
Priluki Creative Commons License 2010.02.12 0 0 95
Eörsi Mátyás antifasisztától idézzünk most egy szösszenetet:

"Élettér – Lebensraum: a hitleri nácizmus szóhasználata. Nem is csoda, ha a másnapi román lapok tele voltak Orbán Viktor „élettér”-mondatával. A mai Németországban, ha egy politikus – nem a kancellár, hanem egy egyszerű tagja a Bundestagnak – azt találná mondani, hogy „német élettér”, másnapra megbukna, saját párttársai kényszerítenék az azonnali távozásra."

Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.12 0 0 92

Viszont arra kiváncsi leszek, 4 év parlamenti munkásság után is ennyire radikálisak, ennyire "tisztának" látszók lesznek e?

Pont azért kell bekerülniük, méghozzá reményeim szerint másodikként, hogy mindez kiderüljön. Ha túl konformisták lesznek, már 2014-ben visszaeshetnek a jelentéktelenségbe.

Az igazi az lenne viszont, ha az MSZP sem kerülne be.

Előzmény: nyugatioldal (26)
Vasgerinc Creative Commons License 2010.02.12 0 0 91

Nevezzük az Orbán-imádókat Fidesz pártzombiknak és az MSZP imádókat MSZP pártzombiknak. Na ezek száma közel egyenlő. Tessék átfogalmaztam.

Egyébként a másik topikban is kíváncsian várom a válaszodat, ahol a szintén lekezelő stílusodban állítottál ökörséget.

Előzmény: István007 (67)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.12 0 0 90
 Csak nem a Jobbikhoz mentek...?

Nem csodálkoznék...  Főleg vidéken.

De!

Írom ezt Dél-Békésből...

Előzmény: Törölt nick (7)
éénn Creative Commons License 2010.02.12 0 0 88
Legalább a "náci" és a "nácizmus" szóról leszoktattalak...fejlődsz,komolyan...még 10-20 év s leírod gúnyolódás nélkül azt a szót,hogy "magyar" ... bár ha a te fajtád lesz itt még akkor is akkor senki nem fogja érteni,hogy mit jelent :P
Előzmény: Törölt nick (86)
István007 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 87
Ha mindig azonos tempóban írunk, nem tudunk normálisan csevegni.
Már mea culpáztam, félreértés történt.
Üdvözöllek, tekintsd tárgytalannak, amit neked írtam!
Előzmény: Törölt nick (86)
István007 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 85
Rossz hatással volt rám ma egy ügy, elnézést!
Csak vicceltem ebben a válaszomban, már tudom, mi újság.
Sorry!
(Én még képes vagyok ilyenre... Még egyszer bocs, képben vagyok!)
Előzmény: István007 (82)
éénn Creative Commons License 2010.02.12 0 0 84

Hát igen, de tudod ez a köpönyegforgatás még mindig nem olyan súlyos bűn,mint amit az elvtársaid elkövettek ez ellen az ország ellen...kb. olyan,mint összevetni a zsömlét lopó nénit a rablógyilkossal...

De a köpönyegforgatás - zsömlelopás - attól még bűn...csak nem olyan súllyal esik latba,mint a hazaárulás,gyilkosság,tömegbe lövetés...stb

Előzmény: Törölt nick (79)
István007 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 83
Te nem a nemezis 2 új nickje vagy?
Csak mert tőle szoktam meg az ilyen precizitást...
Előzmény: Törölt nick (81)
István007 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 82
Rosszul figyeltél, vagy sehogy. Bár annyi új és még újabb nicknév van itt, hogy nem lehet tudni, ki kicsoda.
A közvélemény-kutatók az 1000-3000 fős mintavétel eredményeit felszorozzák, így jönnek ki ezek a számok. Egészen a választásokig ezek mind csak feltételezések.
A többi szöveged nem érdemel sok szót. Ha azonos nicknévvel itt lennél hónapok vagy évek óta, nyilván lenne arról fogalmad, hogy én a Fidesz-szavazókat sehol és sosem neveztem nácinak, nyilván összemosod a más cikkekből vett dolgokat.
(Vagy csak azt hiszed, hogy k..va nagyot mondtál...)
A Jobbik? Őket, mi az hogy, nagyon is!
Előzmény: Törölt nick (69)
nyugatioldal Creative Commons License 2010.02.12 0 0 78
Mutass már egy fasisztát te antiMussolinista, te...
Előzmény: Törölt nick (74)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2010.02.12 0 0 77

szórakoztatod a népet így péntek délután?:)))

Commander Pepe Creative Commons License 2010.02.12 0 0 76

Pedig igaza van. Egy orbánhívő nem megy át másik párthoz, ahogy egy gyurcsányhívő sem.

És mivel igen nagy mozgás volt a két párt között, ez azt jelenti, hogy  a szavazók jó része nem orbánhívő/gyurcsányhívő.

Előzmény: István007 (67)
éénn Creative Commons License 2010.02.12 0 0 75

Életemben nem szavaztam a Viktorra,mert nem felejtem el, hogy egyszer már jól megforgatta a köpönyegét.

Tudod, mi "nácik" szeretjük azt a mondást,hogy "Fehér ember nem felejt!" :)

Na most csámcsoghatsz ezen,retardált.

éénn Creative Commons License 2010.02.12 0 0 72

Tudod te mi az a "náci" , te értelmi fogyatékos?
Ki akarja itt az NSDAP vagy legalább az NDSAP-AO hatalomra jutását elősegíteni?

Idióta.

Előzmény: Törölt nick (69)
mal Creative Commons License 2010.02.12 0 0 70
Ez nem ide lett címezve. Moderátorok plz. töröljétek!)
Előzmény: mal (68)
mal Creative Commons License 2010.02.12 0 0 68
rarabel (491)

"...Rosszul tudod: a holokauszt tagadók Kun-Szamuely-Korvin-Rákosi-Gerő-Farkas-Révai-Aczél-Stb. bűneivel próbálják semmissé tenni a történteket..."

A nyugat-európai, amerikai és japán "holokauszt tagadók" akik valszeg nem is hallottak ezekről a nevekről ők hogyan csinálják akkor a tagadást?

DrBuBoDr (487)

"...A holokauszt tagadók ált. az orosz katonák bűneivel próbálják semmissé tenni a történteket..."

Hogyan lehet az orosz katonák bűneivel semmissé tenni egy történetet? Az orosz katonák bűneivel semmissé lehetne tenni pl. trianont?

Egyébként jó lenne kideríteni, konkrétan mit mondanak a "holokauszt tagadók".

A válasszal csak óvatosan! A moderátotok az eddigi 495 hozzászólásból 88-at már töröltek, (nyolcvannyolc!!!) sőtt az evvel foglalkozó első topikot full törölték.

Igazi meleg téma!)

István007 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 67
Hát, pajtás, ez egy rosszul sikerült megállapítás volt.
Hasonlítsd már össze a máskor oly boldogan közölt táborokat, aztán vonj le következtetést és fogalmazd át ezt a baromságot.
Előzmény: Vasgerinc (63)
Vasgerinc Creative Commons License 2010.02.12 0 0 63
Szerintem a Fidesz szavazók között csak annyi Orbánimádó van, mint az MSZP táborában MSZP imádó és Orbángyűlölő. Ha úgy lenne ahogy te mondod, akkor nem lett volna ilyen nagy mozgás az MSZP, Fidesz és Jobbik táborok között.
Előzmény: István007 (60)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.12 0 0 62
Az túl strapás.

De a feladatai ugyanazok.
Előzmény: Törölt nick (49)
Vasgerinc Creative Commons License 2010.02.12 0 0 61
A lengyelek mikor hajtották ezt végre?
Előzmény: lupidu (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!