Tesó az öreg megmakkant a második ugrás helyett elment a hüttébe szörpölni vazze Sirinek van egy újabb érme,persze lehet az öregnek mert ez a sport 60 év felett is űzhető:)
Nekem mindegy de ha tippjáték akkor legyen ahhoz is köze,de lehet mindenki 2* oddszért engem nem zavar csak mondtam:) Öreget nem húztam le csak azt mondtam hogy az oddszok nem reálisak,mert csak akkor nyerhet ha mindenki haza megy és csak Ő ugrál."Sic transit gloria mundi" tesó!
Ragyogó ötlet kolléga,egy bibi van hogy jobb lenne talán ha az oddszokat pl a fogadóirodák által közzé tett oddszokhoz közelítene,és nem hasraütés jellege lenne.Pl Jacobsen oddsa nálad 2,* míg a neten 20*-ért lehet venni:) Ahonen 2,4* szorzója is megmosolyogtató alig tér el Slicce és Ammanétól pedig 10.000 évig kellene ugrálnia az öregnek hogy nyerjen:)
ha eltalálod a győztest akkor ha például feltettél 10 pontot akkor azt annyival szorozzuk meg és annyival több lesz a pontszámod ha nem találtad el elvesztetted a pontodat!
A szabály: Mindenki 500 pontal indul. A cél hogy ezt a pontszámot minnél jobban megemeljük! Ezt úgy lehet elérni hogy fogadunk! Az oddsokat minden selejtező elött én határozom meg. Az oddsok versenyenként változhatnak!!!! Mindig csak arra kell fogadni hogy szerinted ki lesz a győztes (a tipphez írd oda az oddsot és azt hogy jelenleg mennyi pontod van) íme egy példa: amman odds:1,90 pontjaim:500 Aki elveszíti az összes pontját az kiesik és az adott szezonban már nem jáchat.