F01-hez rendeltem 12,3 colos ndroid multimédiát, de F10-est küldött az Ali. A visszaküldés kálváriája helyett, megpróbálnám eladni, amennyiért vettem (120.000) így rövidr zárva. CIC 6/128 GB 4G sim slot stb. Ha érdekel keress és minden kérdésedre választ adok. (nick+gmail)
Sziasztok! Egy 2014-es 525xd riasztója baszakszik velem, valaki megtudná mondani hogy melyik biztosíték a riasztóé hogy kitépjem a picsába? Egyébként csak ilyenkor hideg időben csinálja, reggelente kidobja mellé hogy álló helyzetben merül az akksi, de szerintem pont azért mert mindig bekapcsol a riasztó... Mellesleg egy új akku van benne, nincs egy éves szerintem. Hiába zárom le 2x a gombbal, akkor is riaszt, de egyszerűen nincs benne rendszer hogy azt tudjam mondani "Igen ez okozza!". Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy ez a vészhívó egység hol van. A kép nem egyértelmű. A csomagtartóban nincs bal oldalt azt megnéztem. Köszönöm a segítséget!
Nekem szerencsém volt, csak az egyik vezeték volt elszakadva, ami a legrugó kompresszor leeresztő mágnesszelephez megy. Amit a lenti képen bekarikáztam, ott letekertem a szigetelést és szerencsére megtaláltam a szakadást.
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy F11 2013 as évjárat valami okból nem engedi vissza a légrúgoból a nyomást és ahogy még indítom írja ki hogy vezess lassabban futómű probléma.Találkozott már valaki hasonló problémával mi lehet az oka?
BMW F10 2010 535d az alábbi hiba jelzést dobja, ha a kormány ki, és be parkoláskor 3/4 nél jobban alá van szedve. Ha nincs ennyire alá szedve semmi hiba jelzés. A kormány szervó működik, de ha az előbbi jelzés megjelenésekor tempósan van alá szedve, ellenkező irányba üt egy nagyot a kormányon a szervó. Van tipp?
Kábel köteg hiba lehet? (Ilyen tippet kaptam már.) Illetve az alábbit találtam neten ami szintén a kábel hibás kontaktjáról ír.
Sziasztok. Nemrég vásároltam Pesten egy 2013 évjáratú 530, 258 lovas szekeret. Nagyszervíz nemrég volt rajta csinálva, egr visszahívásban is részt vett stb. Lényeg az, hogy vettem bmw olajat a kisszervízre, mester úr kicserélte, lazán lementem 200km és maxon volt. Most jöttem ki vele Ausztriába és nem értem, hogy esett le minimumra összessen 550km megtétele után? Valakinek volt hasonló tapasztalata? Ui: Motor száraz
Egy 2014-es F11es féktárcsa csere lesz a következő projekt.
535 xDrive....
Tapasztalataitok alapján szeretnék véleményeket,hogy csak a gyári szett,vagy esetleg utángyártott tárcsák és betétek, mennyire vették már föl a kesztyűt a minőség és megbízhatóság szempontjából?
Mi a tapasztalatotok, betét+kopásjelző vagy tárcsa is cserés ekkor már? Mennyit bír kb. átlagosan egy szett első betét?
Azt megtudjátok mondani, hogy a tárcsavastagságának betétcsere előtt minimum mennyinek kell lenni?(kalkulálva, hogy mire a betét lekopik a tárcsa még a mimimum vastagság környékén mozogjon)
Szintén nyakamon marad Goodyear Efficientgrip 245/45r18 bmw *-os, defektmentes garnitúra is menne. Dot13, dot14-esek, de 4-5 éve lekezelve, rendesen tárolva használaton kívül vannak. A 14-esek szinte teljes mintás újak, a 13-asok 1-2 mm-el kopottabbak, de összességében több szezont kibírnak még. Természetesen semmi repedezettség, titörés stb nincs rajtuk. Tárolgattam, h. vmire jók lesznek, de csak a helyet foglalják. Szóval, valamilyen megoldással túladnék rajtuk.
Van egy 2004.06. 525d-m e60. Gyárilag normál akkumulátorral. Nemrég belekerült egy Banner agm 90ah. Regisztrálva lett a csere illetve az is, hogy agm került bele! Titkos menű szerint ( és kézi műszerrel mérve is ) 12.2 V mérhető “ csak” több helyen olvasom, hogy legalább 12.7-12.8 V-nak kellene lennie! Töltés 14.6V-15.2V. Semmi hibát nem tapasztalok,de zavar,hogy egy új akku pl reggelente mérve nézve titkosban 12.2V! Mi lehet a hiba?! Ibs hiba esetleg?! Elnézést,hogy ide is írtam,de az e60 forumon nem jártam sikerrel.
Köszönöm a válaszod,az igazság az hogy a részecske szűrő még leszerelve és tisztítva nem volt de a szerelő elmondása szerint a regenerálását elvégezte egyébként mondta hogy a végét járja de azt is mondta hogy regenerálja és még egy darabig jó lesz. Ma hoztam el a kocsit tőle most a szívó torok tisztítását végezte és azt mondta hogy nagyon sok korom volt benne.A hiba kódokat kinyomtatta de a papír nála maradt tehát nem tudom hogy amiket írtál rajta van-e,de úgy gondoltam hogy ha még egyszer elő jön akkor viszem olyan helyre ahol leveszik és tisztítják mert van egy Honda CR-V-nk is és annál se mentem semmire a regenerálással( Szeged,Honda szerviz) vittem Békéscsabára a Honda szervizbe ahol leszerelés után tisztították és azóta semmi baja,abba 265000 km van. ez is a te véleményed mellett szól.
A 12 éves fiam szerint nekünk nem írta, hogy vezessünk lassabban, de a hajtáslánc hiba és az összes többi stimmel. :)
Csak azért írom, mert így akkor kicsit elbizonytalanodtam, hogy nálad is biztos a részecskeszűrő-e a gond. Mindenesetre a hibakódokat lent leírtam, ha neked is kiolvashatóak ugyanazok, akkor tuti az, ha nem, akkor valószínűleg valami más.
Ugyanilyen 2013-as 520d-m van, 270e km-rel. Nekem is kb egy hónapja jött ugyanez az üzenet. A probléma a részecskeszűrő, szinte biztos vagyok benne, hogy Neked is, csak a szerelődnek nincs megfelelő diagnosztikai készüléke. Nekem már egy jó ideje mutatta a Carly ODB-s diagnosztika, hogy hamarosan eléri a részecskeszűrő a megengedett km-t (fault code:244800). És amikor feljött a műszerfalon ez az üzenet, akkor megjelent egy újabb, hogy túlléptem a limitet (fault code:244900). Elvittem részecskeszűrő tisztításra, ahol kiszerelték, tisztították, visszaszerelték és resetelték a részecskeszűrő km-t. 75e ft volt, kb 2-3 óra, helyben meg tudtam várni. Azóta minden rendben.
Erre az üzenetre van ötletetek hogy mi lehet a hiba? időnként feldobja,a motor teljesítmény érezhetően csökken. EGR tisztítás valamint fojtószelep csere megtörtént mert a szerelő diagnosztikai készüléke ezeket mutatta hibásnak. Ha valaki találkozott ilyennel várom a tippeket. Az autó 520d 2013-as,360000 km-rel
Sziasztok! Találkozott már valaki 535d hengerfej tömítés problémával 170 ezer körül? Most fogják hamarosan levenni a hengerfejet,hogy kiderüljön a gond. Keveslem a kilómétert ehhez a gondhoz képest és ahhoz is,hogy szépen bánok az autóval.
Részterhelésnél rángat az autó (nem mindig) , F10 530d N57D30A 258Le 2014évj. / EGR szelep cserélve, fojtószelep tiszta , szívósór tiszta.. Mikor az EGR szelepről lehúzom a csatlakozót az autó hibamentes, de mihelyt visszarakom kissé rángat. Hűtő dugult lehet vagy...? Valaki hasonló hibával esetleg?