Keresés

Részletes keresés

bandikaa Creative Commons License 2010.02.03 0 0 10
Komoly mennyiségű tartalomall :D

(Bocs, ez nem lehetett kihagyni :)))) )
Előzmény: fisherhu (9)
fisherhu Creative Commons License 2010.02.03 0 0 9
Saját szerver :)
bandikaa Creative Commons License 2010.02.03 0 0 8
Én sem úgy képzelem el, hogy összevegyítem a kettőt, a picasaból kénytelen vagyok kiexportálni a képeket, majd jalbummal legyártani a galériákat.

Már csak olyan skint kellene találnom, amely megjeleníti a guglis hirdetéseket is... Elvileg van, gyakorlatban viszont nem működik :(
Előzmény: rámiusz (7)
rámiusz Creative Commons License 2010.02.03 0 0 7
A Picasa nemhinném, hogy menni fog a JAlbummal...

A honlapomon viszont én is azt használom. Pontosabban JAlbum + FotoPlayer flash skin-t.
Előzmény: bandikaa (6)
bandikaa Creative Commons License 2010.02.03 0 0 6
Nekem viszont egyre inkább úgy tűnik, a picasa + jalbum lesz a nyerő párosítás.
rámiusz Creative Commons License 2010.02.03 0 0 5
Én épp most költözök az extra tárhelyéről a nextarhelyre. Igaz nem olyan bő a szolgáltatásválasztéka, mint a hivatkozott németé, de nem is üzemeltetek nagy forgalmú fórumot, csak egy személyes Joomla alapú tárhely lesz rajt.
Amit nyújt nekem megfelel.
mimi_bacsi Creative Commons License 2010.02.03 0 0 4
Megnéztem a servage ajánlatát, szerintem is jó. A kérdésem az, hogy az itthoni szolgáltatók között nincs hasonló ajánlat? (úgymint, ár, mint tárhelyméret, mint rendelkezésre állás...?)

Én a hazaiakra is kíváncsi lennék többek között ebben a fórumban!
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.02 0 0 3
Nem akarok a hazaiak ellen beszélni, de ez a servage.net az ár töredéke annak, amit hasonló hazai tárhelyért elkérnének. És nem kapsz 750GB-ot, de még 75-öt sem. :) és a szolgáltatások sem versenyképesek sok esetben.

Ha valaki hajlandó 5-10 Eurót havonta áldozni rá, az mindenképpen külföldi host-ok között nézelődjön! Többet kap a pénzéért.
Német szerver a servage, de a sebességére sincs panasz. Anno a feltöltésem maximumát simán bírta, (150KB/s) amit fontosabbnak tartok a letöltés sebességénél, de az is bőven 400-600 KB/s között ment. Legalábbis a net kapcsolatom maximuma szerint.
Előzmény: bandikaa (2)
bandikaa Creative Commons License 2010.02.02 0 0 2
Aha, köszi, ez jól hangzik. Most nézegettem pár hazai szolgáltató "ajánlatait"... vannak árak rendesen ám.

Eddig a picasaban gondolkoztam, de nagyon gyorsan rájöttem, hogy édeskevés, amit nyújt.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.02 0 0 1
ha hatalmas tárhely kell, bátran ajánlom a servage.net-et. Forint/GB arányban jobb szinte minden hazainál. Sőt. Nem csak abban.

Dióhéjban:

- 750GB tárhely (kuponkóddal +75GB)
- 7500 GB adatforgalom/hó (max. napi 250GB)
- korlátlan ftp, email fiók és aldomain létrehozása
- PHP5 és mysql
- Control panelből könnyen installálható pár webes alkalmazás (phpBB3 fórum, képtár stb..)
- 99%-os garantált uptime
- 24/7 helpdesk
- Gyors le/feltöltés
- 95%-os vásárlói elégedettség
- díjnyertes host
..és megannyi más.
Minimum 6 hónapra kell befizetni. Egy domain ingyenes.

Hátrányok:
- az adatforgalom nem korlátlan (bár ember legyen aki ezt is kihasználja)
- MySQL: max. 100.000 lekérdezés óránként
- E-mail: max. 100 bejövő levél félóránként. /Azt hiszem/
mimi_bacsi Creative Commons License 2010.02.02 0 0 0
Jogos a téma felvetése, pont a napokban kezdtem el keresgélni szolgáltatót aki webhosztot és mail tárhelyet ad, és korrekt, megbízható! Szivesen olvasom mások véleményét magam is!
Előzmény: bandikaa (-)
bandikaa Creative Commons License 2010.02.02 0 0 topiknyitó
A téma az asztalon hever.
Ki mit használ, mit és miért szeret vagy utál.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!