Létezik már több veterán topic, illetve bizonyos régi típusok saját topicja is, de sok olyan olasz típus van, aminek nincsen ilyen és talán több figyelmet érdemelne. Szóval ha bárkinek van vagy restaurál éppen régi Alfa Romeo, Autobianchi, Bugatti, Ferrari, Fiat, Innocenti, Lamborghini, Lancia, Maserati, Zagato (mit hagytam ki:)?) típust, vagy épp csak érdeklődik a téma iránt, akkor ide várjuk!!
Egy merev hátsó hidas Alfa Romeo Spider (1989) bal oldai féltengelyének a bordás részét kellene újra használhatóvá tenni, létezik erre cég, aki ezt normálisan megcsinálja ? vagy esetleg hely ahol kapok jó , bontottat ?
Jelenleg itt áll a garázsban egy félig kikasznizott Beta Coupé, egy kibelezett belterű Thema 8.32 és egy motor nélküli Quattroporte - előbb ezeket kéne helyrepofozni ..
Az enyemek közül valamelyik nem erdekel? FIAT 238 Weinsberg vagy Iveco I generacio Tabbert felepitmennyel. Egyszerüen nincs idöm vele foglalkozni, esetleg jo lenne del Magyarorszagon aki elvallalna a felujitasat, müszakiztatasat. Nem OT a cel, hanem a mindennapi hasznalat.
Kicsit csaloka a kep mert csak a maszk olasz, de az is lehet csak az emblema. Meg nem jöttem ra miröl szarmazik AR6 vagy AR8 Alfa lett volna az elsö tippem.
Nem kérdés, hogy a második a jobb vétel, és valószínünek tartom, hogy a Liviati által az alább belinkelt darab sem kerülne erre a szintre a kettö közötti árkülönbség elköltése után sem. Természetesen vágom, hogy az elsö szériás értékesebbnek számít, de nálam ez nem meghatározó szempont.
Hozass be inkább a Madossal egy rozsdamenteset olaszból - jobban jársz szerintem :). Amúgy szerintem relative olcsó projekt veteránhoz képest. Ha ügyesen csinálod és jó az alap, akkor 2m alatt tud maradni az utolsó csavarig szétszedett autó a vételárral együtt - én legalább is igy kalkulálok. Attól is függ, hogy mennyit tudsz magad csinálni.
Nem tudom mennyire múltkor, de fél éve egy delta integrale-s ismerősöm műhelyébe került egy akkor vásárolt beta coupé felújítás céljából. Egész jól áll már vele - mondjuk jobban bele kellett nyúlni kaszni ügyileg, mint ahogy először tervezték..
A héten átkerült az építkezés miatt félbe marad Beta Coupém is az új ház pajtájába - ami az új műhelyem lesz. Talán nyáron már tudom folytatni az új műhely kialakítása után ;) ..