Keresés

Részletes keresés

Napfény1 Creative Commons License 2012.12.11 0 0 186

Szia Sammat!

Az élő (vagyis ennél aktuálisabb) Marsa topic ez:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9206841&la=122723154

Ide várunk!:)

Előzmény: Sammat (185)
Sammat Creative Commons License 2012.12.11 0 0 185

Sziasztok. Elhatároztuk a kis családdal, hogy elmenekülünk egy pillanatra a tél elől, és a Kartago Tours-nál láttam hogy rengeteg jó út van, egy csomó kedvezményes. Az egyik szóbajöhető állomás a sok közül Marsa Alam, állítólag ez jó hely kis és nagy családoknak Ezekről mik a tapsztalatok?

És arról nem tudtok valamit, hogy az ELMŰ-s hűségkuponos 9%-os kedvezmény az még életben van-e? És hogy kombinálható esetleg a többivel?

rtopi Creative Commons License 2012.10.22 0 0 184

Szia! Tudnál nekem segíteni abban,hogyha Bécsből szeretnénk menni, mi a teendő? Nem tudunk németül, fogalmam sincs,hogyan kezdjek neki. Mennyibe került így, melyik hotelben voltál, stb.?

Előzmény: habiba (180)
xVickx Creative Commons License 2012.07.19 0 0 183

Megjöttünk a Marsa Alam-i Hilton Nubian Hotelből. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Csodálatos a part, pazar az élővilág, a szálloda és az ellátás tökéletes!

habiba Creative Commons License 2012.07.03 0 0 182

Szia!

azt nem értem, ha a SSH járaton lerakják a Tabásokat, akkor a HRG-s járaton miért nem száll le a gép Marsán.

Gusztustalan

Bécsből 4 óra volt az út kellemesen a NIki-vel,

Előzmény: Beuska78 (181)
Beuska78 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 181

Habiba,

hmmm hát akkor érdemesebb lett volna bécsből mennünk.... nem is értem, miért kell ezt csinálni? miért nem Marsa-n száll le a gép?:-(

Előzmény: habiba (180)
habiba Creative Commons License 2012.06.28 0 0 180

Szia!

a Marsa -i  reptér üzemel, ami Bécsből mentünk és ott szálltunk le!

csak a magyarok buszoztatják  a "népeket"

Előzmény: Beuska78 (179)
Beuska78 Creative Commons License 2012.06.12 0 0 179

Szia szlaca,

Mi július 14-25-ig megyünk a Sentidoba. A kolleganőm tavaly már járt itt, sőt, holnap újra visszamennek a Sentidoba, ő nagyon elégedett volt vele:-) Állitólag nagyon szép a partja :-)

Sajnos nincs közvetlen járat Marsa-ba mert nem üzemel a reptér úgy tudom. Hurghada-n száll le a gép, és onnan még 3-3,5 óra busszal a transzfer. De sztem kárpótol majd bennünket a látvány:-)

Előzmény: szlaca9 (177)
hévvezér Creative Commons License 2012.05.09 0 0 178

Sziasztok! Segítsetek:Tud valaki a Club Calimera Habiba Beach Resortról valamit?Szept.-ben mennénk,a leírás alapján jónak tünik,de  a személyes tapasztalat ugyi egész más! Főleg sznorizni szeretnénk! Köszi a válaszokat!

szlaca9 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 177

Sziasztok!!!

SOS Segítséget szeretnék kérni tőletek:most 07.20 vagy 21-i indulással szeretnénk menni vagy Sentido Oriental Dream vagy a Brayka Bay-be.

Szerintetek melyiknél jobb,szebb a part???Melyiknél jobb a snorilehetőség???Talán még a kaja ami fontos lenne nekünk,az h milyen a szoba,h van van kifugázva a zuhanyzó az nem érdekel.

Ja meg h ne legyen olyan nagy az áramlás,bár ez lehet h butaság de a kedvesem nem a legjobb úszók közé tartozik de tavaly Hurhadán belekóstolt a Vörösbe és nagyon megtetszett neki:)))

Ha jól tom már megy direkt járat is ugye???

Elsőre talán ennyi,a válaszokat előre is köszönöm.

Gusto1956 Creative Commons License 2011.04.19 0 0 176

Ort:Marsa AlamRegion:Marsa Alam & QuseirLand:ÄgyptenKlima zum Reisezeitpunkt: 27° 23°Angebot merken69 Bewertungen4,678,3% Weiterempfehlung FamilieDirekte StrandlageGroßes SportangebotWellness-FitnessIn Karte anzeigenUmgebung & RegionsinfosDiese Angebote wurden von Ihnen auf Verfügbarkeit geprüftAbflughafenHinreiseDauerLeistungenVeranstalterGesamtpreis
für alle PersonenEs sind noch wenige Restplätze vorhanden.Wien (AT)Flugzeiten ausblendenMo, 25.04.20117 TageAngebot merkenFlughafen InfosDoppelzimmer, Bad, AC, Ba, All Inclusive, S.Offer - incl. Einreisegebühr Ägypten, mit Hoteltransfer Hotelinfos anzeigen€ 732,-Zur BuchungFlugzeitenIhre voraussichtlichen FlugdatenHinflugDatum:25.04.11Abflughafen:Wien (VIE)Zielflughafen:Marsa Alam (RMF)Airline:Niki (HG)Flugnummer:3410Abflug:06:00 UhrAnkunft:09:55 Uhr

Itt egy nagyon olcsó LM. Marsára!

kasika Creative Commons License 2011.04.14 0 0 175

Szia!

Nagyon remek felvétel, szívesen néznénk még egy pár képet, ha megosztanád velünk.

Előzmény: Gusto1956 (8)
gehaem Creative Commons License 2011.04.07 0 0 174

Kedves Fórumozók!

Sharm el Sheikh, Taba és  kétszer a a Makadi öböl után, az idén végre van reményünk arra, hogy Marsa Alamra is eljussunk. Már be is fizettük az előkleget a Karthagónál egy augusztus eleji 8 napra, a Sentido Oriental Dream hotelbe. A tervek szerint májustól indulnak a külön Marsa Alamra közlekedő járatok és ez a szálloda 30 km-re északra van a reptértől. (Ha Hurghadán szállnánk le 250 km lenne az út.) Bízok ebben a járatban, Tabára is külön géppel mentünk  szintén a karthagóval és nagyon jól megsszervezték.

Van  esetleg valakinek információja erről a szállodáról.?A tájékoztatók szerint ez is olasz tulajdonban van, mint a Brayka Bay és nagyon szuper a partja a vizi-világ kedvelőinek, az épületei pedig emlékeztetnek a Grand Makadira (eddigi  csúcs-szállodánkra.)

További jó fórumozást és kedvező híreket Mindenkinek!!!

Gehaem

nita67 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 173

Mi még februárban foglaltunk. Az első fórummos májusban megy . Kiváncsian vároma beszámolóját.

Majd gyere át a

Egyiptom - Marsa Alam - El Quseir topicba.

Azt kellene egy kicsit felpörgetni. Itt induláskor volt egy kis vita és ezért indult az az új topic. De most az is pang

Előzmény: ajax1 (172)
ajax1 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 172

Ti mikor foglaltatok, Gondolom a KT-nál? Mi március első felében fogalaltunk 18%-os kedvezménnyel.

Előzmény: nita67 (170)
ajax1 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 171

Akkor a második héten akár találkozhatunk is. Sztem az első Marsa Alam "pár" a fórumon!!!! Biztos sok lesz a nyáron. Alig várom ,hogy a fórum belendüljön, úgy mint a Hurghada vagy a Sharm.

Előzmény: nita67 (170)
nita67 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 170

Szintén Sentidó, csak mi 13-án indulunk két hétre.

Előzmény: ajax1 (169)
ajax1 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 169

Szia!

20-ám kedden. Kiváncsian várom a menetrendet, mert a KT még nem tudja. Szintén a Sentidoba?

Előzmény: nita67 (168)
nita67 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 168

ajax1

Mikor mentek? Mi szintén szeptemberben.

Előzmény: ajax1 (167)
ajax1 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 167

Szia!

Bár nem nekem szólt a kérdés, de válaszolok. A német fórumokon sokat lehet Marsa szállodákról olvasni, mert már három éve utaznak oda. Mi is ezek alapján választottuk a Sentido Oriental Dream-t. Millió kép is van a neten. Gyönyörű és jó az ellátás is. Sajnos csak szeptemberbe indulunk, már nagyon várom, viszont addig remélem lesz sok-sok beszámoló róla.

Előzmény: Csilla1985 (166)
Csilla1985 Creative Commons License 2011.04.06 0 0 166

Szia Kathy!

Picit átugrottam ide a Hurghadás fórumról! Még vacilálok Makadi és Marsa Alam között.... Szerinted?? Az időpont valószínű, hogy május lesz, és azért kezdek Marsa felé kacsingatni, mert májusra akciós árakat ír a Karthago, és nem is annyira drága! Ti melyik szállodába mentek?? Azt tudom, hogy Ti júniusban mentek két hétre. Mi alapján választottál szállodát? Sharmon, és Hurghadán már nagyon sokat olvastam a szállodákról, már kialakult egy kép róluk, de itt mindegyik ismeretlen, nem tudom, hogy mi alapján döntsek, válasszak. Élménybeszámoló sincs még olyan sok!

Segííííts! :D

nita67 Creative Commons License 2011.03.30 0 0 165

Szia Gyöngyös

Nézz át a Egyiptom-Marsa Alam - El Quseir topicba. ott már többen foglaltak a Sentidoba. Mi majd szeptemberben megyünk.

Előzmény: gyöngyös7 (164)
gyöngyös7 Creative Commons License 2011.03.27 0 0 164

Sziasztok!

Látom nem megy a topic.. de azért kérdezek :-) foglalt valaki Sentido-ba?? Jún. 28-tól valaki??? Én ott leszek :-))

Előzmény: zsebkuty (108)
nita67 Creative Commons License 2011.03.23 0 0 163

Szia Niki

Egyiptom-Marsa Alam - El Quseir

topicba. Keresd meg a 4-es számú hozzászólásomat. Ott találsz videót A Pensee partjáról.

Előzmény: nikolett.baranyai (162)
nikolett.baranyai Creative Commons License 2011.03.23 0 0 162

Sziasztok,

Volt már valaki a Pensee Azur Resort szállodában?

Milyen véleményeket hallottatok róla? (tengerpart, élővilág, hotel)

Tervez valaki 06.21-i indulással ebbe a szállodába?

Sznorizás szempontjából melyik szálloda a legalkalmasabb Marsán? (közép árkategória)

Üdv, Niki

Knova Creative Commons License 2011.01.31 0 0 161

Mpoppins:

Az Abu Dabbab hotel partja és környéke nagyon jó. Én merültem ott tavaly ősszel, hát szuper jó volt. Ami felette északra van öböl, az ugye a Dugong öböl, ami tele van teknősökkel, szó szerint tele, csodás élmény, még sznorizva is. Maga az öböl, a partja szuper jó, puha homok, csodás tényleg. Én is ezen a hotelen gondolkozom erősen, az  idei nyaralásra. Remélve hogy addigra "rend" lesz.

A hotelt csak kívülről láttam, de meggyőző volt. De a part mindent visz tényleg. :)

Előzmény: mpoppins (158)
mpoppins Creative Commons License 2011.01.26 0 0 160

Köszi, Napfény1! Megnéztem és nagyon tetszett. Egyre inkább van kedvem. De a tegnapi Kairói események fényében lehet, hogy kivárom a LM akciókat és csak akkor megyek, ha biztonságos lesz.:(((((

Előzmény: Napfény1 (159)
Napfény1 Creative Commons License 2011.01.25 0 0 159

Szia mpoppins! Ezt nézted már??

http://www.youtube.com/watch?v=SwszQfIjkzM&feature=related

Engem nagyon megfogott ez a vidó, a zenéjével együtt...

Előzmény: mpoppins (158)
mpoppins Creative Commons License 2011.01.25 0 0 158

Kathy8, egyre jobban tetszik ez az Abu Dabbab hotel. Habár minden fórumon mást mondanak, a csehek leszólták, az angolok úgyszintén, de az olaszok csak jókat írnak róla, sőt szuperlatívuszokban írnak róla. A szálloda maga szerintem ellátásban, szobailag átlagos lehet, szerintem a Prima Life-nál rosszabb nem lehet, de a tengerről és a korallokról nincs aki ne ámulva írna. És még ezen a június 14-en is elgondolkodtam, mert árban nem rossz, végül is csak két nap hiányzás lesz, az utolsó két tanítási napról, ami nem oszt, nem szoroz. Olyan vagyok mint Micimackó, ülök, fogom a fejem és mondogatom, gondolj, gondolj, gondolj...,

Kathy8 Creative Commons License 2011.01.24 0 0 157

Sajnos itt a hangsúlyokkal gondok vannak ,amit úgy értek ,hogy nem tudhatod egy pl. ! jel alapján ,hogy értettem.Akkor magyarázok hozzá: meglepődés. Aztán a második mondat a linknél ,hogy a "központ" az úgymond kérdés féle volt ,vagyis belinkeltem amit annak gondoltam.....

De mind1 végül is ,akkor nem jól írtam biztos, máshogy értetted.

Azért az írásokból kiderülhetett volna ,hogy nem vagyok KT-s.

Nem gondoltam , hogy így leordítasz:( Írhatnék erre nem ilyen hsz. is ,de én úgy gondolom ennél kulturáltabb vagyok mint sem ,hogy vitázzak olyanon amit így a távolból úgy sem tudunk megállapítani.Ki ,hogy mit ,hogyan értett ...

Előzmény: Gusto1956 (155)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!