Sziasztok. Elhatároztuk a kis családdal, hogy elmenekülünk egy pillanatra a tél elől, és a Kartago Tours-nál láttam hogy rengeteg jó út van, egy csomó kedvezményes. Az egyik szóbajöhető állomás a sok közül Marsa Alam, állítólag ez jó hely kis és nagy családoknak Ezekről mik a tapsztalatok?
És arról nem tudtok valamit, hogy az ELMŰ-s hűségkuponos 9%-os kedvezmény az még életben van-e? És hogy kombinálható esetleg a többivel?
Szia! Tudnál nekem segíteni abban,hogyha Bécsből szeretnénk menni, mi a teendő? Nem tudunk németül, fogalmam sincs,hogyan kezdjek neki. Mennyibe került így, melyik hotelben voltál, stb.?
Megjöttünk a Marsa Alam-i Hilton Nubian Hotelből. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Csodálatos a part, pazar az élővilág, a szálloda és az ellátás tökéletes!
Mi július 14-25-ig megyünk a Sentidoba. A kolleganőm tavaly már járt itt, sőt, holnap újra visszamennek a Sentidoba, ő nagyon elégedett volt vele:-) Állitólag nagyon szép a partja :-)
Sajnos nincs közvetlen járat Marsa-ba mert nem üzemel a reptér úgy tudom. Hurghada-n száll le a gép, és onnan még 3-3,5 óra busszal a transzfer. De sztem kárpótol majd bennünket a látvány:-)
Sziasztok! Segítsetek:Tud valaki a Club Calimera Habiba Beach Resortról valamit?Szept.-ben mennénk,a leírás alapján jónak tünik,de a személyes tapasztalat ugyi egész más! Főleg sznorizni szeretnénk! Köszi a válaszokat!
SOS Segítséget szeretnék kérni tőletek:most 07.20 vagy 21-i indulással szeretnénk menni vagy Sentido Oriental Dream vagy a Brayka Bay-be.
Szerintetek melyiknél jobb,szebb a part???Melyiknél jobb a snorilehetőség???Talán még a kaja ami fontos lenne nekünk,az h milyen a szoba,h van van kifugázva a zuhanyzó az nem érdekel.
Ja meg h ne legyen olyan nagy az áramlás,bár ez lehet h butaság de a kedvesem nem a legjobb úszók közé tartozik de tavaly Hurhadán belekóstolt a Vörösbe és nagyon megtetszett neki:)))
Ha jól tom már megy direkt járat is ugye???
Elsőre talán ennyi,a válaszokat előre is köszönöm.
Ort:Marsa AlamRegion:Marsa Alam & QuseirLand:ÄgyptenKlima zum Reisezeitpunkt: 27° 23°Angebot merken69 Bewertungen4,678,3% Weiterempfehlung FamilieDirekte StrandlageGroßes SportangebotWellness-FitnessIn Karte anzeigenUmgebung & RegionsinfosDiese Angebote wurden von Ihnen auf Verfügbarkeit geprüftAbflughafenHinreiseDauerLeistungenVeranstalterGesamtpreis für alle PersonenEs sind noch wenige Restplätze vorhanden.Wien (AT)Flugzeiten ausblendenMo, 25.04.20117 TageAngebot merkenFlughafen InfosDoppelzimmer, Bad, AC, Ba, All Inclusive, S.Offer - incl. Einreisegebühr Ägypten, mit HoteltransferHotelinfos anzeigen€ 732,-Zur BuchungFlugzeitenIhre voraussichtlichen FlugdatenHinflugDatum:25.04.11Abflughafen:Wien (VIE)Zielflughafen:Marsa Alam (RMF)Airline:Niki (HG)Flugnummer:3410Abflug:06:00 UhrAnkunft:09:55 Uhr
Sharm el Sheikh, Taba és kétszer a a Makadi öböl után, az idén végre van reményünk arra, hogy Marsa Alamra is eljussunk. Már be is fizettük az előkleget a Karthagónál egy augusztus eleji 8 napra, a Sentido Oriental Dream hotelbe. A tervek szerint májustól indulnak a külön Marsa Alamra közlekedő járatok és ez a szálloda 30 km-re északra van a reptértől. (Ha Hurghadán szállnánk le 250 km lenne az út.) Bízok ebben a járatban, Tabára is külön géppel mentünk szintén a karthagóval és nagyon jól megsszervezték.
Van esetleg valakinek információja erről a szállodáról.?A tájékoztatók szerint ez is olasz tulajdonban van, mint a Brayka Bay és nagyon szuper a partja a vizi-világ kedvelőinek, az épületei pedig emlékeztetnek a Grand Makadira (eddigi csúcs-szállodánkra.)
További jó fórumozást és kedvező híreket Mindenkinek!!!
Akkor a második héten akár találkozhatunk is. Sztem az első Marsa Alam "pár" a fórumon!!!! Biztos sok lesz a nyáron. Alig várom ,hogy a fórum belendüljön, úgy mint a Hurghada vagy a Sharm.
Bár nem nekem szólt a kérdés, de válaszolok. A német fórumokon sokat lehet Marsa szállodákról olvasni, mert már három éve utaznak oda. Mi is ezek alapján választottuk a Sentido Oriental Dream-t. Millió kép is van a neten. Gyönyörű és jó az ellátás is. Sajnos csak szeptemberbe indulunk, már nagyon várom, viszont addig remélem lesz sok-sok beszámoló róla.
Picit átugrottam ide a Hurghadás fórumról! Még vacilálok Makadi és Marsa Alam között.... Szerinted?? Az időpont valószínű, hogy május lesz, és azért kezdek Marsa felé kacsingatni, mert májusra akciós árakat ír a Karthago, és nem is annyira drága! Ti melyik szállodába mentek?? Azt tudom, hogy Ti júniusban mentek két hétre. Mi alapján választottál szállodát? Sharmon, és Hurghadán már nagyon sokat olvastam a szállodákról, már kialakult egy kép róluk, de itt mindegyik ismeretlen, nem tudom, hogy mi alapján döntsek, válasszak. Élménybeszámoló sincs még olyan sok!
Az Abu Dabbab hotel partja és környéke nagyon jó. Én merültem ott tavaly ősszel, hát szuper jó volt. Ami felette északra van öböl, az ugye a Dugong öböl, ami tele van teknősökkel, szó szerint tele, csodás élmény, még sznorizva is. Maga az öböl, a partja szuper jó, puha homok, csodás tényleg. Én is ezen a hotelen gondolkozom erősen, az idei nyaralásra. Remélve hogy addigra "rend" lesz.
A hotelt csak kívülről láttam, de meggyőző volt. De a part mindent visz tényleg. :)
Köszi, Napfény1! Megnéztem és nagyon tetszett. Egyre inkább van kedvem. De a tegnapi Kairói események fényében lehet, hogy kivárom a LM akciókat és csak akkor megyek, ha biztonságos lesz.:(((((
Kathy8, egyre jobban tetszik ez az Abu Dabbab hotel. Habár minden fórumon mást mondanak, a csehek leszólták, az angolok úgyszintén, de az olaszok csak jókat írnak róla, sőt szuperlatívuszokban írnak róla. A szálloda maga szerintem ellátásban, szobailag átlagos lehet, szerintem a Prima Life-nál rosszabb nem lehet, de a tengerről és a korallokról nincs aki ne ámulva írna. És még ezen a június 14-en is elgondolkodtam, mert árban nem rossz, végül is csak két nap hiányzás lesz, az utolsó két tanítási napról, ami nem oszt, nem szoroz. Olyan vagyok mint Micimackó, ülök, fogom a fejem és mondogatom, gondolj, gondolj, gondolj...,
Sajnos itt a hangsúlyokkal gondok vannak ,amit úgy értek ,hogy nem tudhatod egy pl. ! jel alapján ,hogy értettem.Akkor magyarázok hozzá: meglepődés. Aztán a második mondat a linknél ,hogy a "központ" az úgymond kérdés féle volt ,vagyis belinkeltem amit annak gondoltam.....
De mind1 végül is ,akkor nem jól írtam biztos, máshogy értetted.
Azért az írásokból kiderülhetett volna ,hogy nem vagyok KT-s.
Nem gondoltam , hogy így leordítasz:( Írhatnék erre nem ilyen hsz. is ,de én úgy gondolom ennél kulturáltabb vagyok mint sem ,hogy vitázzak olyanon amit így a távolból úgy sem tudunk megállapítani.Ki ,hogy mit ,hogyan értett ...