Ezúton kérem Farkasházy urat, hogy Hagyó elvtárs börtönbe/bíróságra járásáról is legalább akkora terjedelemben számoljon be, mint fent nevezett takony eddigi zarándok és egyéb útjairól.
Nem olyan rossz egyébként a hócipő, sokdzor meglepő dolgokról írnak különféle rovataikban.
Pl: várak/kastélyok története, felmagasztalt hőseink életének nem túl ismert fejezetei stb.
Farkasházy bértollnok. Ki fizetett neki az SZDSZ lejáratásáért? gőzöm nincs, pedig ez a lényegKinek van útjában Retkes, meg a többi aki a Hócipő cimlapjára került.
Nem is értem, hogy ezek miért kampányolnak ennyire. Eredményeik nincsenek, nincs mivel villogni, programjuk meg jövőképük szintén semmi... Amihez hozzányúltak vagy összetört vagy elromlott vagy egyszerűen ellopták és eltűnt... és most kérik a választókat, hogy szavazzanak rájuk, mert szeretnék ezt folytatni... Röhej...
Tipikus bolsevik mesterkedés, a saját sz@rát rákenni a másikra, majd azt üvöltve, visítva sz@rkenéssel vádolni... Elképesztő, hogy épeszű, éplelkű ember erre is képes...
Kóka mit keres ebben a társaságban? Neki sincs több köze a 20 éves SZDSZ-hez, mint Retkesnek. És szerintem ízléstelen olyanokat is a címlapra tenni, akik már nem tiltakozhatnak. (Sem a címlap, sem Retkes Attila ellen.)
Engem erről csak az "iskolába jár" is meggyőzött. Mert a norvégok eleve nehézségekbe ütköznek, pld. nincs 22 fok, tehát hideg van. Vagy 23 fok van, az sem jó, mert az már hőség:)