Azt én is üdvözölném hogy elhúzzanak a halálfa szárára, csak nem tudok épületesebb alternatívát se. Tudom, hogy sokan hisznek klf. egyéb politikai pártokban mint megváltó erőben, dehát azért nagy illúzióink nem lehetnek, az eddigiek alapján. Hogy mást ne mondjak a fidesz és emeszpé annyira egymás zsebében van, hogy lehet beszopni a maszlagot amit kínálnak, csak épp naivitást sugall, ha valaki nem látja, mekkora az egyetértés a színfalak mögött. Az új versenyző jobbik meg amellett hogy nem mindenki ízlésének jön be a náci beütés, egy sor dologgal máris nemigen tud elszámolni, miközben a jelenkor problémáira kínált megoldásaik nagy része a kínos és az átgondolatlan között szóródik. Akkor meg mire verjem magamat?
Új karika berajzol, aláír: minden párt egyenként elmehet a picsába, beikszel, urnába helyez, hazamegy, választási műsor helyett olvas, szaunázgat, korán elmegy aludni.
Listán Jobbik, egyéniben Fidesz. Most ez az optimális stratégia, mert nem szbad veszélyezetni a Fidesz 176 egyéni győzelmét, a Jobbiknak viszont a parlamentben a helye, aztán meglátjuk 4 év alatt komolyan gondolják-e a programjukat...?!
Tökre nem logikus ilyenekkel rejtőzni. Azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk. Ha emeszpére akarnék szavazni, azt ugyanúgy elmondhatnám, mintha fideszre vagy fasz tudja, kire. Ne csináljunk úgy, mintha bármi értelme volna itt titkolózni. Nem az óvodában vagyunk. Nem szavazok, mert az én megítélésem szerint nincs kire, ennyi.
Nyugodtan bevallhatod, hogy az mszp-re voksolsz majd, nincs abban semmi. Csak ezt az "érvénytelenül fogok szavazni" maszlagot felejtsük már el. Ez a rejtőzködő szocik egyik legnagyobb kamudumája.
Köszönöm.
Szóval: listán biztos,hogy Jobbik. Egyéniben még nem tudom. Vagy Jobbik, vagy Fidesz. Ugyanis szerintem a maszop arra hajt, hogy lesz második forduló, s arra mozgósítja az első fordulóban otthon maradottakat, s el tud vinni pár helyet. Jó nagy szívás lenne számára, ha legtöbb hely már az első fordulóban eldölne.
Akire nem szavazok, de szavaznék, az pedig a Magyar Pinapárt. Azért nem szavazok rájuk, mert még nincsenek megalapítva! :))
Új karika berajzol, aláír: minden párt egyenként elmehet a picsába, beikszel, urnába helyez, hazamegy, választási műsor helyett olvas, szaunázgat, korán elmegy aludni.
A sok szar közül nehéz választani, ha jó szívvel kellene adnom bárkire is, akkor el sem mennék, de így Fidesz, talán majd kevesebbet lopnak, mint a büdös komicsik.