Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Mindössze 13,2 fok van , esőnek nyoma sincs ( mondjuk azt sem tudom igértek e ?) . Már kezdem unni ,hogy állandóan felébredek 4-5 óra szundikálás után :((
- Nem tudtam ez-idáig , megtalálni a passzentos mostoháját sajnos (!) ... , keresem a sajátját is , de valószínűleg elkallódott véglegesen ... , ( új vásárlás lesz a vége szerintem ...)
Ezt a vonalakat is kutatgatom persze ... , mert a valóban 13 éves aksi ... , 3 - 4 év állás után , JA !... 'FŰTETLEN' garázs ellenére (!) ... , még jó teljesítményt tárolt ( ezzel csavarozgattam ) pl. a pipíka ól
kibővítését ... Csak csodálkoztam is ...
... Nyilván - való ... , hogy feltöltve lett letéve , ... ( találkoztam én már lítiumos öreg akkuval , ami hasonlóan teljesített még öreg korára ... , amikor ( új lélek lett bele töltve ) ...
A gond vele , hogy a 18 V töltőt sem találtam még ami a hálózati konnektorba menne bedugva , ... és aztán a másik vége meg ... az akku tetején bemenő , ( igen csak vékony tüske dugasz is még a gond , mert
igen csak vékony , ez a dugaszvég ) ... Ha , és ...
... amennyiben meglenne a lomizásban (?) , akkor össze fliki-flakiztam volna már ...
Na, de mindegy is ...
Szerintem az lesz , hogy egy akcijoós' ... pl. lidlis ... parkside fúrot , fogok levadászni és őrzőm majd ... a töltőjét 7 lakat alatt (!) ... Ezek már más töltők , csatilag nézve ... (!) Azért még nem adom fel ...
Itt nem volt eső eddig ,de amikor a tetőn voltam akkor megszentelt ,de nem másztam le azért se ,örültem hogy fel jutottam ! Kész a tető ,bent álla kocsi is a garázsban ! Holnap megpróbálom a tetőt tömíteni a sok lyukat ,vettem olyan bitumenes zsindely ragacsot ,de az is sziloplaszt alapú ,csak jó lesz valameddig ! A gerincet is tömítenem kell ,valami malterfélére gondoltam jó cenetesre mert ahol a fallal találkozott a pala az a vakolat olyan szinten hozzá kötött alig bírtam leverni a paláról .