Keresés

Részletes keresés

Drotszamaras1 Creative Commons License 10 perce 0 0 170463

Nem kérdeztem ,csak bele engedtem .

Előzmény: triplaharom (170460)
kavicsos1964 Creative Commons License 45 perce 0 0 170462

Simán ,régen bele dobtam a kútba !

Előzmény: triplaharom (170460)
kavicsos1964 Creative Commons License 45 perce 0 0 170461

Várjuk a bírálatot !

Előzmény: abnm (170457)
triplaharom Creative Commons License 4 órája 0 0 170460

Tudnak úszni ?

Előzmény: Drotszamaras1 (170459)
Drotszamaras1 Creative Commons License 6 órája 0 0 170459

Az maj kiderűl az első harapás után . Biz ha tudnék mozogni akkor nekem csak Turára kellene menni dinyét hozni . Ott van egy távoli rokon ( de sokat járunk össze ) ki termeszti . Onnan szoktunk hozni mindig ő tudja 95% ban melyik a mezédes . Hozni szoktuk egy csomagtartónyit s egy hálóban a kútban várták a sorsukat .  

Előzmény: abnm (170457)
Drotszamaras1 Creative Commons License 6 órája 0 0 170458

Monjuk nekem össz visz szinte csak is a fórumhoz és a jófogáshoz ( ez utóbit nem is igen használom mostandág ) kell a jelszó . Mivel én más semmit nem használok . Az emailomnak meg amikor vettem az első okos telefont ott kellett alkotni valamit , no azt meg már rég el is felejtettem . Kormányablak meg ehhez hasonló oldalaim sincsenek , sem meszinger sem facebook . Szóval eddig eme két oldal jól működik ,akkor meg nekem is jó ez így .

No persze anyának s a lányomnak van olan jelszavai ( ebben egy banki program készítő segít nekik , lányom keresztapja ) amit bizony még majd ,hogy be sem tudok pötyögni a leírt cetlíről sem . 

Előzmény: AttiLaci (170456)
abnm Creative Commons License 7 órája 0 0 170457

Megvettem ebédre az első, hazai termésű dinnyét, remélem, jól választottam.

AttiLaci Creative Commons License 7 órája 0 0 170456

Az egybeirt szavak,még nem hinném,hogy egy feltörő programnak gondot jelentenének.....

Az eset weblap vélhetően a Nod32 virusvédelemhez is köthető,de az ESET az nem virusirtó.

Szerintem az a jelszó,amiben nincs a ritkán használt karakterek közül egy sem,nem erős jelszó.

Szerintem az a jelszó karakter lehetne erős,amit legaláb 5 billentyű egy időben való lenyomásával,magunk alkotnánk. Persze ilyen funkció nem létezik.

Azért irtam lejjeb,hogy a jelszógenerátor jelszava is feltörhető,hisz a feltörő programban,minden bizonnyal minden karakter ott van,csak elképzelhető,hogy azért nehezebb ezeket feltörni,mert a java karaktert elérni két billentyűvel lehetséges.....

Előzmény: Drotszamaras1 (170455)
Drotszamaras1 Creative Commons License 8 órája 0 0 170455

Mint jelszó : Elkárhozitatlanságoskodásommal 2131noezttördfel(?) . Nekem ez volt sokáig mindenhol a jelszavam . De most is hasonló értelmetlenség . 

Előzmény: AttiLaci (170454)
AttiLaci Creative Commons License 9 órája 0 0 170454

Igazad lehet,egy imformatikus néhány kattintással feltör bármilyen jelszót,nem is értem,hogy miért is kell......!?

A nem imformatikus kukkolóknak viszont biztos,hogy nehezeb dió egy mindenféle karakterekből álló generált jelszó feltörése,mint egy kutyanév,vagy születési dátum feltörése.....

Előzmény: triplaharom (170451)
kavicsos1964 Creative Commons License 11 órája 0 0 170453

Itt 15 fokig süllyedt a meleg de süt a nap ! A fa elhordva ,még a lemezt kell feltenni rá ami maradt . Este lessz a folytatás addig pihi lesz . 

Előzmény: Drotszamaras1 (170452)
Drotszamaras1 Creative Commons License 12 órája 0 0 170452

Jó reggelt mindenkinek ! 16,4 fokról indulunk e napnal , az égbolt tiszta . 

Előzmény: triplaharom (170450)
triplaharom Creative Commons License 14 órája 0 1 170451

Én nem bíznék mög benne, bármikor használhatja ellened.

Előzmény: AttiLaci (170446)
triplaharom Creative Commons License 14 órája 0 0 170450

Vidám ébredést mindönkinek !

18 fokig hűlt a levegő minálunk, tegnap du. volt 2 mm esőcske..

Előzmény: AttiLaci (170449)
AttiLaci Creative Commons License 21 órája 0 1 170449

Merem ajánlani ezt a generátort. Már a 15karakter is erősnek számit. Én töb hejre is ezt használom,már eljutottam a 50feletti karakterig. Idővel minden bizonnyal,hogy ezt is feltörik,de a lecke legaláb feladatik a hekkereknek......Nem vagyok én fontos ember,de mégis azt éreztem,hogy cirkuszolnak velem. Megterhelik valahogy a gépem,vagy az ip cimem,nem tudni,egy biztos,a gépem belassul egyszerű jelszavaktól.....

50karaktert átmásolok a szövegszerkesztőbe,majd a fájlt átmásolom a pendrajvra. Igy másolás móddal precizen illeszthető a jelszó helyekre.Biztonságként kinyomtatom,ha netán az adathordozó meghalna.......

https://www.eset.com/hu/otthoni/jelszogenerator/?srsltid=AfmBOooYtDymOdxszrj21NcCCyVaiUugNSUs6L20pQ52vcDeo3JB-NRp

Előzmény: kavicsos1964 (170448)
kavicsos1964 Creative Commons License 22 órája 0 0 170448

Nálam is probléma ez ,pedig nem a nettel van baj ! A honlap ilyen szar !

Előzmény: AttiLaci (170444)
kavicsos1964 Creative Commons License 22 órája 0 0 170447

Én már évekóta így vagyok ! Ma is reggel 8-ra lekaszáltam a másik kertet és délután 4 -ig szinte csak aludtam,olyan szinten lemerültem ! De bekaptam egy Advil ultrát is és vágtam valamennyi fát is ! Elhordás holnap lesz . 

Előzmény: triplaharom (170440)
AttiLaci Creative Commons License 23 órája 0 0 170446

Kössz,megtaláltam,változtattam jelszót,jó lett,gyors mint a villám......

Az AI segitett.......

Előzmény: ali kis (170445)
ali kis Creative Commons License 23 órája 0 0 170445

Előfordul, hogy nálam is belassul és utána friss mint a villám. Nem biztos, hogy nálad van gond.

Előzmény: AttiLaci (170444)
AttiLaci Creative Commons License 24 órája 0 0 170444

Próbált e itt az idexben jelszót módositani valaki? Hol keressem?

Néha marhán belassul a gépem,gondoltam más is itt van a profilomban. Sajnos nem újkeletű a kiváncsi emberi faj,vagyis van aki azt élvezi,ha internet betyár......

Drotszamaras1 Creative Commons License 24 órája 0 0 170443

Ja ,hogy azon fajra gondoltál . No imigyen még nem ismertem egy fajt . 

No de lehet felétek masabbak mint itt náluk (?). Kitudja mit tudnak újat mutatni (;-

Előzmény: triplaharom (170441)
Drotszamaras1 Creative Commons License 24 órája 0 0 170442

Persze ,hogy nem azt gondolják ők sem . Csak ugyi ,hogy eddig ment minden a tervek szerint . De most 2 éve megállt az élet is szinte . A lakás prójekt ( amit akartam ezen a házon csinálni az megbukott ,sajnos a mesterekre nincs pénz ) ,s ezért most inkább valami mást kell nézni . Én már költöztem az életbe eleget , anyának ez lessz az első . Bizony a Vác közelsége viszont a csend elég jól megszoktam én is . 

Tegyük hozzá ,hogy azért neked van majd 10 év előnyöd ,s az bizony sok nagyon .

De különben meg a tervek miatt kellett menni , nem azért mert ezt olyan jól esett számomra . A muszály nagy úr , én így tudtam megteremteni azt ,hogy pénz álljon a házhoz s abból tudjuk fedezni ami kell ( no jó azért szerettem is csinálni ) .

Igen azért már 60 + után biztos egyre nehezebb mint 40+ an . De ebben a melegben szerintem nem sok embernek van kedve bármit is csinálni .

De kaptam én már sok aprób figyelmeztetést az élettől ,hogy bizony azt az életmódót abba kell hagyni . A csaladomtól is kaptam ezért hideget bőven . Aztán a bölcsis lányok is mondták már sokat : Hagyd abba kaptál már apró jeleket , s nehogy nagyobb bajod legyen . Móni ( szöszi vékony csajsz a képen ) ő aztmondta egyszer egy karácsonyi bulin ( ahol én kicsi meg is aludtam ) , ő haza visz hozzá s ágyba rak legalább 2 napra had aludjak nyugodtan . Majd ő engem kiszolgál mindenben ( ja + szolgáltatások is lettek volna ahogy pedálozott . No és még a fülem is kifehéredett volna (;- .

Aztan ugy megtörtént a baleset , persze mindenki ( rokonság , barátok ,ismerősök ,s természetessen a bölcsis csajok is ) ott segítettek ahol tudtak . De bizony sok-sok embertől megkaptam , ezt a balesetet nem véletlen kaptam . Masként téged nem lehetett megállítani . 

Igen azt elhiszem ,hogy neked sincs már a napi 8-10 óra után bármit is csinálni a te korodban ( bocsi nem akarlak öregíteni ) . Valószínű én sem lettem volna 60+ an annyira aktív mint régen voltam . 

Előzmény: triplaharom (170440)
triplaharom Creative Commons License 25 órája 0 0 170441

Van az felétök is, csak Rézgyűjtő Jeromos vagy Boldizsár, eselleg Lákátos Ottó nevekön.

Előzmény: Drotszamaras1 (170439)
triplaharom Creative Commons License 25 órája 0 0 170440

Ép eszű embör nem gondolhatja azt, hogy szánt szándékkal, direk fűrészölöd ki magad, hogy kihúzhasd magad a munkák alól. Már csak azért sem, mert tudjuk hogy mennyit hajtottál, melóztál a bölcsis munkák után, mellett is ! 

Nem szeretök sönkit szömbe dicsérni, de soxor örültem volna annak, ha én is annyi mindönt el bírtam volna végezni pluszban, mint amiket te csináltál. Igaz hogy ezelőtt 15-20 évvel még én is jobban bírtam a melót, több térön is, de az akkor volt és akkor sem voltam magammal +elégödve ...

Mostanság mög végig hajtom a napot, még ha hosszabb is kicsit mint a normális, de utána szinte már nem sok mindönt tudok elvégezni, mert nincs ambícióm, erőm és lelkierőm a mögmozdulashoz sem. Az esti jószág ötetést még elvégzöm mint a robot, de hogy elinduljak kaszálni a nagyobb melegök idején, az már nem mögy. 🤔☹️

Előzmény: Drotszamaras1 (170438)
Drotszamaras1 Creative Commons License 27 órája 0 0 170439

Azzal még nem futottam össze . De felétek ezekszerit van (?), majd arra megyek jövőre s megnézem miféle faj az (;- 

Előzmény: triplaharom (170432)
Drotszamaras1 Creative Commons License 27 órája 0 0 170438

Talán , no meg ha lessz karacsonyom  . Lassan az itthoniak is kezdik unni ,hogy midig mire tenni lehetne valamit én leamortizáltatom magam . Végül is igazuk van 25 áprils elején a baleset ( akkor jött volna a kertezés ,a fa vágás stb ) aztan most azért egy kicsit tudtam segíteni de mire megint tenni kellene valamit én addigra megint csak szobába bújok . 

Előzmény: triplaharom (170430)
Drotszamaras1 Creative Commons License 27 órája 0 0 170437

A 2,5 lóerős gép az jó ha lead 2 lóvat . Persze nem lenne gyorsabb , de biztos szebben égne el benne az a benzin s talán hatékonyabb lenne a lóerő veszteség . S úgy a 2,5 paci lehet lenne 2,2 is . 

Előzmény: kavicsos1964 (170429)
Drotszamaras1 Creative Commons License 27 órája 0 0 170436

De nem a láb dudorodas miatt (:-))))))

Nem tudom hány fokos lehet a Duna (?), de lehet vissza hőtené (;-

Előzmény: kavicsos1964 (170428)
Drotszamaras1 Creative Commons License 27 órája 0 0 170435

Az pumpáljon fel ? De minek engem felpumpálni ?

Előzmény: kavicsos1964 (170426)
triplaharom Creative Commons License 29 órája 0 0 170434

Ha 1 motor elméletben 2,5 Le-t tud, jó ha ad kettőt folyamatosan az adott üzemanyaggal és az adott körülményök között.

Kicsit jobb benzinnel, esetleg beállítással, lehet az érözhetően jobb, az addig mögszokotthoz képest.

Előzmény: kavicsos1964 (170429)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!