Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Kicsit félre értetted vagy én írtam rosszul, nem az én tanyám csak a tulaj nem tudta megcsinálni(hölgy) s szokás szerint nekem szólt segítsek. Kell a pénz na meg még tudom, azért még "valamire" jó vagyok.
Fa vágás van a tervben és hordás a tárolóba ! Ma felvágtam mindet ami száraz és kb két három éves volt . Még valamennyit vágnom kell majd nem tudom elég lessz-e a tárolóba ! A plafon anyagáért kéne elmennem de ma a szél miatt nem mertem elmenni érte . Délután meg még az ég is dörgött . Nagy kérdés holnap lábra tudok-e állni majd !
Kavicsos neked is igértem valamit tudom , de nem tudtam gls feladó pont felé menni . De holnap még megcsöröglek valamiért , s remélem majd roszkor hívlak (:-))))
No azért nem kell sajnalni , ezekszerit nekem ez lett megírva .
Nem volt nekem semmilyen gondolatom sem , én még szertnék mozogni,
dolgozni s a bölcsis csajokat boldogítani .
Műtét most április végére lett volna tervezve , csak el kell intézzem a folyamatos tappénzt s ahhoz én saját magam kellek . Már altató mondóval is le van beszélve minden . Orvos tudja mit kell csinálnia , csak azt nem tudja jóbb lessz-e(?) . Mint írtam akkor lát majd ő is valamit ha kihámozza a csontot a vasból . De lehet máshol van a hiba és akkor engem össze vagdosott s hiába .
Csak a az egészben az a legrosszabb ,hogy ha mégsem ott van a probléma akkor is legalább vagy 6-7 hónap mire ugyan itt fogokjarni ahol most . No és az az időt megint ki kell bírni , a multkori 7 hónap agytól székig után .
Utolsó napom táppénzen holnap lessz . Aztán van 45 napom a TB felé ,hogy biztosított maradjak . A cég ezt az időt kivárja és állományba tart . Addigra le kell zajlania a táppénz hosszabítási eljárásnak . Mert akkor bármi is történik én fizetem a TB magamután majd . Az orvosom meg biz siettené ezt a kis turkálást bennem . Persze ő sem igazán akarja ezt a turkálást , csak nem tudni mitől van a folyamatos fájdelom . Mivel nekem szinte körbe van vas a csonton így nem tud kilöködni a hozaganyag sajnos . S most erre gondol ez lehet a gond , persze az a kockásfüzetű lábam ( amilyen volt balesetkor ) az is számtalan okot adhat a fájdalomra . De van gyúladás is a szervezetemben s ezért is gondol erre a feltételezésre . De ez csak ha kicsomagol és szétcincál mindent akkor erősíthető meg . Szóval jól állunk , s semmi biztos nincs a műtétben s utánna sem .
Ha vissza olvasnál néha, jobban képbe kerülnél ... Dunaharaszti veterán börzén jártunk, nem sok képet gyártottam most, még a mini villám börzén se jutott eszünkbe.pedig jó lött volna 1 közös kép.