Keresés

Részletes keresés

pafr Creative Commons License 2011.10.10 0 0 13

Tisztelt BKV-és munkatársaim! Képzeljétek olyan CBA-ás boltban voltam sajnos vásárolni a  saját meg dolgozott jegyemért, hogy kézzel írott ár címkék vannak. A tollal átszakított termékek, délutáni világítás nélküli boltban kellet sajnos vásárolnom! Mivel nincs a környékemen CBA-ás bolt, így sajnos 20-km-ert mentem egy le amortizált boltba vásárolni. Ahol kerek két órát töltöttem el mire végig böngésztem az árut a tollal irt ki nem szakított áru között! Úgy döntöttem ezen túl amit kapok jegyet inkább be gyújtok vele mert nem kell 20km-ert utaznom egy olyan boltba ahol jó formán csak sza................ kapok! A kályhámban több hasznot hoz  nekem mint az árujuk!!!!

horhavak01 Creative Commons License 2011.09.26 0 0 12

D-day telekocsi a Facebookon: http://www.facebook.com/groups/telekocsi/

kincses72 Creative Commons License 2010.01.15 0 0 11
Én ezen a telekocsi oldalon hirdetek, meg a buszemgállóból is veszek fel utast, ha van helyem. Meg kell oldanunk a helyzetet!
halinorbi Creative Commons License 2010.01.13 0 0 10
jav: Horváth Csaba (nem Molnár)
Előzmény: halinorbi (8)
bm613 Creative Commons License 2010.01.13 0 0 9
Közölte a rendőrség hamar, hogy az önkormányzat nem írhatja át a KRESZ-t.
Előzmény: halinorbi (8)
halinorbi Creative Commons License 2010.01.13 0 0 8
VIGYÁZZATOK!

Molnár Csaba kijelentése ellenére (2 utassal lehet menni a buszsávban a sztrájk ideje alatt) a rendőrök ma büntették a buszsávot használó autósokat!

Előzmény: Milkabögre (-)
Milkabögre Creative Commons License 2010.01.13 0 0 6
Hülye vagy.
Előzmény: castropia (3)
Ghanima Creative Commons License 2010.01.13 0 0 5
Ezúton köszönöm meg a KIK-571-es rsz-ú fekete Opel vezetőjének és utasainak, hogy tegnap kora du. az Örsről elvittek a Pataky térig, hogy végül eleget tudjak tenni önkéntes munkámnak!!
Nagyon sajnálom viszont, hogy lányos zavaromban elfelejtettem megjegyezni annak a kedves autósnak a rendszámát, aki kb. 1/2 5 körül visszavitt a Patakyról az Örsig.

Köszönöm!!!!

Tudnék örülni egy nagyon olvasott honlapon egy "köszönő oldal" létesítésének, csak nem tudom, hogy lehetne megcsinálni.
hellness.wellness Creative Commons License 2010.01.13 0 0 4
Biztos, hogy ebből is fletó/orbán balhét kell kavarni???
Telekocsi jó ötlet, csatlakoznék hozzá, ha kellene ma mennem bármerre! :)
Előzmény: castropia (3)
castropia Creative Commons License 2010.01.13 0 0 3

amikor Fletoék lezárták a várost akkor nem ajánlkoztál (pedig elmentem volna a Kossuth tértől a Keletiig),

innentől ízléstelen az ajánlatod

Előzmény: Milkabögre (-)
RAMBO Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1
Este hat, Bp - Mogyoród, 3 fószer.
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.13 0 0 0
Kormányváltást!
Milkabögre Creative Commons License 2010.01.13 0 0 topiknyitó
Kezdem én: Ma délután 4 óra körül Óbudáról, a Flórián tértől indulok Zuglóba (Bosnyák tér).
Visszafelé ugyanezt az útvonalat teszem meg kb. fél 9-kor.
Szívesen elviszek max. két embert.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!