Szinte mindenkinek van otthon valami bútora-tárgya, amiről igazából nem tudja, hogy milyen régi, értékes-e stb.Segítsünk egymásnak beazonosítani bútoraink, berendezési tárgyaink stílusát, korát, értékét. Én itt kifejezetten lakberendezéssel kapcsolatos tárgyakra gondolok.
Sziasztok,Egy tanfolyam keretében a régiségek és vintage lakberendezési tárgyak vásárlási szokásait kutatjuk. Szeretnénk többet megtudni arról, hogy ti mit gondoltok ezekről a termékekről és hogyan, miért vásároljatok őket. Amennyiben szoktál régiség/vintage lakberendezési tárgyakat vásárolni kérlek, töltsd ki kérdőívünket ezzel is segítve a munkánkat!Köszönjük,https://forms.office.com/r/sJFtLDdnK7
Csak egy tipp: a képet le kell kicsinyíteni és akkor könnyedén fel lehet rakni. Viszont az igazsághoz tartozik, hogy ez a topic meglehetősen leült, ezer éve nem járt erre senki.:-(
Először én is. A zár három ponton zár és nagyon sok a vas. Nem láttam még utazó ládát ilyen zárral és ennyi vassal. Valami iratos vagy pénzes ládának gondoltam. Bízom benne van itt többet látott ember mint én és meg tudja mondani.
Üdv mindenkinek! Valaki meg tudná mondani milyen láda lehet ez? Mit tarthattak benne? Kb olyan méret mint a régi katonaládák. Előre is köszönöm a válaszokat!
Közben utánakerestem, nagy valószínűséggel nem a BUBIV gyártotta, hanem csak minőségi bizonyítványt adott hozzá. Ahogy nézem más régi bútoroknál is van ilyen minőségi bizonyítvány a hátulján. Elvileg rajta van az előállító pecsétje is a hátulján, valami olyasmi rémlik, hogy valami német, de már évekkel ezelőtt néztem. Ha szükséges megpróbálhatom befényképezni.
Ezekről tudnátok valami információt mondani, esetleg beárazni? Elvileg a BUBIV-ben készültek, mintha Eger lenne ráírva a papírra, de nem tudom elolvasni, a fényképről legalábbis semmiképp. Valamikor a 2. vh utáni 1-2 évtizedben kerültek a család tulajdonába, ahogy nézem az említett gyár beleillik a képbe, mert 63-ban alakult a jogutód oldala szerint, bár egy kicsit későinek tűnik. A székek szerintem jóval régebbiek, elvileg az ükapámé voltak, aki a 2. vh környékén halt meg.
Tisztelt Szakértők! Egy kastélyból örökséggel kerül hozzánk ez az ülőgarnitúra. Soha nem volt felújítva. Szeretnénk megérdeklődni, mennyit érhet. Előre is köszönjük!
A minap került hozzám ez a gyönyörű fésülködőasztal. Egy garnitúra része volt eredetileg. Nagyon jó állapotban van, csak appróbb hibái vannak, a korából adódóan. Ezen felül van egy tükrös dobozom és egy sima dobozom. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen stílusúak ezek a tárgyak, mikorról származnak, és mennyit érhetnek. Nem kínálom eladásra, egyszerűen csak nagyon kíváncsi vagyok.