Na így elsőként mert nemsokára mennem kell. Boldog Új Évet Minden kedves Naplólakónak!
Kicsit aggódom mert mi egy ilyen étterembe megyünk. :-) Pár éve voltunk Amszterdamban és ott az egyik éjjel két helyi ismerős elvitt minket egy úgynevezett "Barna kocsmába/kávéházba". Az egy életre szóló élmény volt amit soha nem felejt az ember, pedig nem is szívtunk semmit. Na jó előtte nyaltunk egyet. :-)
Most ezt próbáljuk itthoni szinten felidézni mivel a hollandok most itt szilvesztereznek. Szóval kicsit aggódom. :-) Talán műsor nem lesz csak zene.
így szilveszter elött mindig viccesnek tartottam az ilyen buli hírdetéseket, amik 4 - 5 ezerét korlátlan italfogyasztást, híres DJ-ket ajánl (vajon milyen piákat lehet kapni korlátlanúl 4 - 5 ezerből?). vagy ezeket az éttermi 10 - 15 rugós elhúzzák a nótádat szerü esztrádműsoros menü evős majd táncolós bulikat. nem bírnék egyikbe se elmenni..
erről jut eszembe, estefelé hazament (narancs, mandarin - ez nem az - megvétele után) kihallgattam a 70es trolin két igazi fehér hajú nagymamát, amit egy szép fényképekkel díszitett karácsonyos Adi versről értekeznek, amit mailban kaptak : ))) "átküldtem marikának, hogy nyomtassa ki". én meg fogtam a padlót..
nálunk jutkának 4 évesen volt a témában a legdurvább húzása, eygszer a déli abcben tünt el amíg én fizettem a pénztárnál, azt hittem visszament az édességekhez - ott vesztünk össze - de nem, föl le rohangáltam amíg meg nem halottam, hogy arról beszélnek az emberek, hogy egy kislány egyedül mászkál a peronok között... tépek fel a pályaudvarra, jön kézenfogva egy kalauzzal aki a pécsre induló ICről szedte le...
huhh, kölyök akárcsak kvázi elvesztés is nagypara : (((
most jut eszembe, hogy évi mindenféle husokat emlegetett valamelyik reggel, hogy miket vett karikajának. csak szokás szerint túl korán mondta, az infó elveszett a rövid és hosszútávú memóriám között félúton..
Akkor én is: libamáj már annyira régen kész, hogy lassan elfogy, bárány előkerült a fagyasztóból, pácolni kéne. Karácsonyi hangulatot szertefoszlatta a nagy, aki elveszett az oviból hazafelé tartó 10 perces úton, megőszültem volna bele, ha nem téptem volna ki az összes hajszálamat idegességemben. Meglett végül. Kicsi megvan, folyamatosan, őrlőfogat növeszt, így napok óta nem enged másfél méternél távolabb. Tudom, nekem semmi se jó :-(
Munkaidő utolsó percei, gyerek itt türelmetlenkedik mellettem, mindjárt megyünk vásárolni. Holnap semmitsecsinálás, na jó, azért sütök valamit, de holnapután megint munka.
céges kariként moziba menni perverz, nem az üvegtigris:) éds azt akartam még írni, hogy sajnállak a mai szerverbizgerálásért, hav holnap délelöttét tölti a szerverteremben, miközben szabin van eh. ha 24-én is be kell mennie felmondok. (nem)
Lány gyógyulófélben, angyalka üzemmódban. Ezen üzemmódhoz az is kellett, hogy egész napos vele foglalkozás legyen. Mézeskalácsot díszítettünk, micimackós társasjáték, kutyalik francia kártyával, Uno. Ez utóbbiban fölényes győzelmet arattak Basil elnevezésű patkánnyal karöltve (naná, helyette is ő játszott).Most apjával nyomják, Manuel nevű patkánnyal megerősítve. (Én felmentést kaptam.)
Vacsorára megpirítottam egy kazal száradófélben lévő zsemlét, jóóól megfokhagymáztuk, jóóól meglibazsíroztuk és jóóól ittunk rá fröccsöt (kiskorú vizet).
férj céges karácsonyon üvegtigrist néz, perverz. gyerekek apuval, a fiam most hívott, hogy csúzlit kér karácsonyra, nade most mit fogok kezdeni a sokezres legojával? :) nagy gyerek az anyukájánál mos magára épp, itt még nincs bekötve a mosógép... pakolhatnék, de most az a rész jönne, hogy nehéz dobozokat kéne mozgatni a két szint között, ehhez nincs kedvem. úgyhogy inkább konyak-fürdőkád-agathachristie, aztán csak hazajön az az ember és elvisz vacsorázni---
akkor már naplózok is egyet.. ma van idén az utolsó éjszakai bankos szerver basztató nap, ennek hála még a délelöttöm otthon zajlott petykaőrzéssel többek között. itt le merem írni, mert a főnökség ezt talán nem olvassa, találtam a fagyasztóban egy adag körmöt, ezt gyorsan megfőztem, így ugyan az egész lakás úszott kicsit a nagyikás főzésszagban, szegény éviék mit fognak majd szólni ha hazajönnek jankus ovijából, de nem baj, ennyi bele kell hogy férjen, hogy éjfélkor haza érve rendes kaját ehessek : ))) /amúgy is mindneféle fogyókúrás gézák külön is felhívják a delikvensek figyelmét, hogy űber zsíros kaját csak közvetlenűl éjfél után szabad enni, természetesen körte pálesz kiséretében - szóval most ez lebeg a szemem elött/