A munkahelyem megtalálom magam is és nem azért kell a Fidesz-éra ahogy fogalmaztál hogy én megtaláljam,hanem azért hogy olyan munkahelyek,meg "főnőköcskék"ne legyenek amilyenek idáig túlnyomórészt voltak.
Tudom hogy nem kedveli a mágnás baloldal ( ahogy Te sem,) azt ha embereknek igyekszik valaki felnyitni a szemét. Attól hogy kapitalizmus van még nem feltétlenül kell a tőke oldalára állni az emberek rovására.
Tudod én bírom, és tisztelni tudom a kapitalistákat, de az igazit, akinek van stílusa, van gerince,aki tartja annyinak az embert hogy tisztességesen megfizeti a munkájáért, mert tudja azt, hogy akkor neki is lesz bőven mit a tejbe aprítania.
Az ilyen kapitalisták generációkon keresztül jól megélnek a vállalkozásaikból, és generációkat látnak el munkával, biztosítva a megélhetést, és a jövőt.
Nálunk nem ez van mert nem tanulták. Azokat a vállalkozókat akik megteremtették itthon a piacgazdaságot önerőből azt a kommunisták tönkretették a az ingyen privatizált vagyonnal, és a piacot anélkül hogy irányították volna, odavetették a szabadpiacnak,ami a nagytőke játszóterévé silányult,magával rántva embert, és értéket egyaránt.
Amennyiben a fent írtakat elolvasod, és értelmezed, akkor talán be is látod hogy nem nekem van szükségem arra hogy benőjön a fejem lágya, hanem nektek van még mit tanulni bőven.
Én nem csak hiszem hanem tudom is hogy a Fidesz kormányzás alatt lesz alkalmatok jó néhány évig vizuálisan is megtapasztalni azt hogy miképpen lehet megvalósítani a tisztességes vállalkozás feltételeit, és annak gyümölcsét miképpen szakítják le azok, akik tevékenyen részt vettek benne.
Persze idő lesz a romokat eltüntetni de ki fog virágozni az ország, és eltünnek a gyomok.
Mehetek én akárhová, az rajtad nemigen fog segíteni!
Elolvasva a topikbéli hsz-aidat, pusztán azok tartalma alapján nem sok jót jósolok neked - mint munkaerőnek - a Fidesz-éra alatt sem.
Majd az új időkben - ha összefutunk valamelyik topikban - szívből örülék azon beszámolódnak, hogy megtalálad a helyed, jól beilleszkedtél, és eredményesen dolgozol az új munkahelyeden.
De meg kell mondjam, nem sok esélyt adok ennek bekövetkeztére. Megmondóemberekre igen kevés munkahelyen van szükség.
Sajnállak! De idővel majd hátha benő a fejedlágya.
Tudod, amikor valaki a semmiresemhasználhatóságát politikai állásfoglalásokkal kívánja a munkahelyén leplezni, az bizony készüljön fel arra, hogy teljesen mindegy, milyen a munkahelyi főnökeinek politikai orientációja, azok bizony inkább előbb, mint utóbb páros lábbal fogják kirúgni az illetőt.
Szerintem még a Kubatov-akadémián sem tudnál megélni, pusztán a szoclib-útálatod kifejezéséből. ;-)))
Ja és te eldöntötted hogy az aki nem nyal a górénak az semmirenemhasználható?
Tudod jó lesz ha lementek a gödör aljára már az idén mert legalább lesz némi rálátásotok az élet valós dolgaira.
Amikor az ügyfél megkárosítását írják elő munka normaként,amikor nem jelentenek be,nincs szabadság,és béremelés,akkor mlért kellene hasznosnak lenni a munkahelyen??????????????????????????????????????????????????????
Ja, és a főnők autót vesz meg házat, meg nyaral télen nyáron.
Újév reggelén ilyen széles mosolyra késztettél, ez az év nekem jól kezdődik.
Azon nem gondolkodtál el esetleg, hogy a munkahelyeiden nem a bárki elleni gyűlöleted és ellenszenved kifejezésével, hanem a munkafeladataid elvégzésével kellett volna foglalkoznod?
Tudod, amikor valaki a semmiresemhasználhatóságát politikai állásfoglalásokkal kívánja a munkahelyén leplezni, az bizony készüljön fel arra, hogy teljesen mindegy, milyen a munkahelyi főnökeinek politikai orientációja, azok bizony inkább előbb, mint utóbb páros lábbal fogják kirúgni az illetőt.
Szerintem még a Kubatov-akadémián sem tudnál megélni, pusztán a szoclib-útálatod kifejezéséből. ;-)))
K. Bernadett Alfonz fiatalkorú származású, a megyei maszop elnökségi tagja szilveszter éjszaka egy kétszáz forintos érmének látszó tárgyat talált az utcán. Mivel nem tudta kideríteni, kinek a tulajdona, az érmét leadta a rendőrségen. A maszop elnöke riporterünknek elmondta, hogy az eset kivizsgálására eseti bizottságot állítanak fel, K. Bernadett Alfonz fiatalkorú származású, T város nyugdíjas szekciójának tagját, aki egyben megyei elnökségi tag is, miután tettét beismerte, azonnali hatállyal kizárták a pártból.
(Szerintem félreértette. Arra próbáltam utalni, hogy vagyunk páran, akik ha a politikáról van szó, meg tudnánk ölni egymást egy kanál vízben, de úgy amúgy mi is csak esendő emberek vagyunk. A társaságomban szélsőbaltól szélsőjobbig mindenféle figura előfordul, s egész jól elvagyunk.)
Ha már felháborodtál a hivatkozott (amúgy sztem ártatlan) hsz-on, esetleg netán, ha nem vagy nagyon fáradt, nem tudtál volna ugyanúgy felháborodni a (16)-ban kifejtetteteken?
A topic témájának megfelelően : Boldog, szeretettel és szerencsével teli Új Évet kívánok mindannyiótoknak!
Off: (ezt neked is illett volna kitenni, a topic tárgyához nem tartozó hsz-odhoz!)
Normális, értelmes légkörben nevelt embernek nem probléma, ha a (szegényes ellátottságú) közkönyvtárak 1-2 napig nincsenek nyitva, ui. az általad annyira útált és degradálni óhajtott közösségnek részben már régóta benne van az agyában (a tiédnél sokkal kiterjedtebb) műveltsége, na meg SAJÁT KÖNYVTÁRA is van, ha netán bizonytalan valamiben. Ezek az (tőletek) elfajzottak nem csupán elolvasni, de még ÉRTELMEZNI IS képesek a saját könyveikben olvasottakat, horribile dictu még saját gondolatok is születnek az agyukban! Na ez a ti hatalmas bajotok, lelkecském!
Szóval ki is van a fizetett "mélysötétségben"?
ON: (visszatérve a topic eredeti szép témájához):
Azért Neked is és minden szeretettednek az ideinél sokkal boldogabb, örömtelibb és
Én is kirúgtalak volna, engem is kirúgnának, és másokat is. Ez így helyes. Egyedül a politikusokat nem rúgják ki, ha politizálnak a munkahelyükön, pedig ők is megérdemelnék.
én nem kívánok politika mentes újévet, mert igen is a politikáról fog szólni 2010. azt kívánom sikeres legyen ez a politika, és továbbra is vesézhessük a hibáit.
Igazán szép év elé nézünk! Holnaptól euróval fizethetünk, s olyan jól fogunk élni, mert Európa fejlett országainak lakói. Bizony, bizony! Fletó mondta még jelöltként.
Ravaszdi dolog az a köszöntés, kedves hivatásos rettegtető. Ravasz, mert ki a csuda nem akarna szebb jövőt magának, az országnak, a világnak. Így mi kifogás lehet ellene. Semmi, hacsak az nem, hogy egy bő fél évszázaddal ez előtt egy gyilkos, hazaáruló, szemét banda köszöntése volt ez.