Hello! van egy olyan problémám az archos 50 platinum telefonommal,hogy állandóan felcseréli a névjegyeket(nem nagy gond,de elég zavaró hogy nemtudom hogy kit hívok és hogy ki hív :/ )
Bocs, csak most vettem észre a kérdésed. Persze, hogy kérdezhetsz.
Nagyon jó a gép. Nekem egyetlen hátránya, ami most eszembe jut, hogy az utolsó fw frissítés óta N-es sebességet nem használja, így a HD filmjeim a NAS-ról Wifin át nézve akadoznak.
nekem van egy av400 asom de behalt a kijelző mögötti led úgyhogy mp4 ként nem tudom használni nem tudja valaki hol van szervíz illetve hol lehetne hasonlót venni használtan?
Megnéztem, az Archosnak nincs fóruma. Legalább is én nem találtam. Csak egy ilyet találtam: http://forum.archosfans.com
Itt viszont specifikusan csak az én gépemhez 8200 topic van. Találd meg a problémádhoz a topicot paraszt!
A legbosszantóbb az az, hogy akartam írni az archos technical supportnak. Na ehhez reg-elni kell az oldalon. Ezt meg is tettem. Majd, hogy egyáltalán írhass nekik, a reg-hez tartozóan meg kell még adnod a géped gyári számát, - ez leolvasható a gép hátuljáról, be is írtam - illetve a product key-t, amit viszont csak a gépből tudsz előhívni az egyik almenüből!!!!!! He?????
Könyörgöm, én be sem tudom kapcsolni a gépemet!!! Anélkül viszont nem tudok nekik írni!! Sakk-matt!
Azóta olvastam egyet-mást az Archos gépekről... Hát lehet, hogy lassan iktatni fogom jobb kézzel a bal váll fölött!
Van egy Archos készülékem ami hibás. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan szervízt ahol javíttathatnám. Tudom, hogy eredetileg ezeknél a javítás benne van a gariban, de ehhez én már úgy jutottam hozzá, hogy nincsenek papírjai.