Keresés

Részletes keresés

Loreana Creative Commons License 2011.12.07 0 0 10

Sziasztok!

 

Egy kis segítséeg szeretnék kérni. Borzasztóan szeretnék zenével foglalkozni, azon belül több dolog is érdekelne. Annyi iskolát kerestem már, de nem sok sikerrel. Gondolkoztam különböző tehetségkutató műsorokon is, de valahogy nem vágyom arra, hogy több millió ember nézzen, ha éppen nem úgy sül el a dolog, ahogy eltevzetem. Nem rég akadtam egy iskolára http://jampopiskola.hu/, szerintetek jó lenne ?

 

A válaszokat előre is köszönöm!

pgabanyi Creative Commons License 2011.12.06 0 0 9

VAN EGY ELADÓ JEGYEM A DECEMBER 8-I KONCERTRE.

 

0630 383 19 21

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.03.22 0 0 8

"Nem igazán kíváncsiak Rihannára az amerikaiak" [Úgy látszik az Indexen fórumozó magyarok se:-)))]

 

2011.03.22. 21:16 - moana

"A New York Post értesülései szerint lehet, hogy az énekesnő több amerikai koncertjét is lemondja a menedzsment, ugyanis a múlt hónapban nem igazán fogytak valami jól a Loud turnéra szóló elővételes jegyek. Egy bennfentes szerint többek között a bostoni fellépésre sem kíváncsiak elegen, a jegyek eladásából származó bevétel állítólag alig fedezi majd az olyan alapvető kiadásokat, mint például a fénytechnika. Eddig állítólag 3700 belépőt adtak el a massachusettsi városban tartandó koncertre, pedig ennek közel az ötszöröse kellene ahhoz, hogy ne legyen nullszaldós az esemény.  Rihannának állítólag már a Last Girl On Earth Tour alatt is több fellépése elmaradt érdeklődés hiányában..."
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/03/22/gigi_es_beci_anyja_nagyon_kivan/

 

Egy kommentből:

 

"Barátomnak van egy személyes élménye Rihannával kapcsolatban.
Amerikában élünk és párom szokott taxizni. Egyszer beszállt Rihanna valamelyik barátjával a kocsiba elővette a cigijét és minden előzmény nélkül rágyújtott. A barátom udvariasan rászólt, hogy a kocsiban nem lehet rágyújtani. Erre Rihanna a maga pökhendi módján megszólalt. Hogy tudod, hogy én ki vagyok?Nem szoktad nézni az MTV? Akkor gyújtok rá, amikor én akarok.
Erre barátom: Nem érdekel, hogy ki vagy és nem nézek MTV-t, de itt akkor sem gyújthatsz rá. Erre Rihanna elkezdett kiabálni és a barátja csitítgatta, hogy jól van, keressünk egy másik taxit. Kiszálltak és az útban velük szemben jövő néninek odaszólt, hogy be ne üljön abba a taxiba, mert megbánja. Persze a nénit ez abszolút, de nem zavarba, mivel szegény csak hazafelé cipelte a csomagját.

Szóval ennyit dióhéjban erről a nőről."

 

:-DDD

Zka Creative Commons License 2009.12.02 0 0 7
Tudod, mostanság a funkcionális analfabéták egy része diszleksziásnak mondja magát, hogy legyen mentsége :)
Előzmény: annyi baj legyen (1)
Kilakay Creative Commons License 2009.12.02 0 0 4
ki az a rihanya?
annyi baj legyen Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1
Kérném a topik törlését a helyesírás ellen elkövetett terrorista merénylet miatt.
Mondd, kérlek, hogy szándékos volt, hadd maradjon meg a hitem abban, hogy egyszer az emberek azt írják le, amit közölni szeretnének, és nem egy véletlenkarakter-generáló algoritmus dolgozik az agyukban.
DeeDee83 Creative Commons License 2009.12.02 0 0 0
0óóóóó.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.02 0 0 topiknyitó
éljen rihanna

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!