Tegnap délután végeztem az első évad utolsó részével. Azt gondolom, a rabszolgafelkelés kezdete egy kissé gyatrán lett megvalósítva (gondolok itt arra, amikor Spartacus Crixus pajzsára ráugorva szúrja le Batiatus valamelyik vendégét). Utána viszont nagyon jól folytatódott. Nem döntöttem még, hogy folytatom-e tovább a sorozatot, mivel sokalltam benne a szexjeleneteket és a túlzott brutalitást, emellett Andy Whitfield-et már nem láthatom többé a sorozatban. Viszont a rendezés elég jó, és tehetséges színészek alkotják a sorozatot.
Hát ennél többet mit akarnál még?:) Így is sok rész arról szólt, hogy kaki volt, de mégis megúszták, megcsinálták, megmenekültek és mindenkit megöltek és közben dugtak egy jót:)
Mivel a történet kimenetel fix és az ideje is, nagyon húzni hülyeség lett volna.
Eleinte nem voltam kibékülve az új Spartacusszal-Whitfield magasra tette a lécet- de az utolsó évadra ő is hozzá tudott tenni a karakterhez. Nagy kedvencem volt Gannicus, a maga laza stílusával. Aki még óriásit alakított a záró évadban, az Crassus, tökéletes volt a szerepre. Kár, hogy vége. Jó lenne még hasonó sorozatokat látni, pl Hannibal és Scipio harcát is meglehetne filmesíteni több évadban, hiszen Hannibal szintén a frászt hozta Rómára és zseniális hadvezér volt, akinek a taktikáit a mai napig tanítják!
Dolgoznak a gladiátorok a zöld háttér előtt, feszülnek az izmok, fröccsen a művér, a sorozatban meg rengenek majd a csöcsök is, amiből ebben a videóban nem kapunk ízelítőt, de tuti lesznek, nyugi, a 14 éves korosztályra kihegyezett sorozat nem az utolsó körben okoz majd[...] Bővebben!Tovább »
A harmadik évadra is berendelt szandálos-kardozós-baszós sorozat, a Starz simán legnagyobb nézettségét produkáló Spartacus (nálunk HBO) új évadában három új női szereplővel is találkozhatunk, aláírt ugyanis Anna Hutchison (Cabin in the Woods), Jenna Lind és Gwendoline Taylor.[...] Bővebben!Tovább »