Keresés

Részletes keresés

mallecka Creative Commons License 2009.12.05 0 0 4
www.interfax.net

Én ezt használom. Prepaid rendszerű, így nem kell havidíjat fizetni. A feltöltött összeg "nem jár le". 10 Euro a legkisebb feltöltés és mo-ra 1 oldal 9 Eurocent.
A faxolandó szöveget email-ben lehet küldeni. Lehet pdf, doc, kép, stb. Attól webes, hogy webmailben is küldheted. :)
Előzmény: Törölt nick (-)
oleandro Creative Commons License 2009.12.04 0 0 3
Bbeszkenneled az aláírásodat, amit minden dokumnentre ráteszel, majd csinálsz belőle PDF-file-t, és azt csatolmányként elküldöd e-mailben. Az eredmény u.a. mint ha faxoltad volna.
Előzmény: Törölt nick (-)
anubisaa5 Creative Commons License 2009.12.04 0 0 2
Kérdezd meg a mobilszolgáltatódat, biztos van rá valamilyen lehetőség. Egyébként saját tapasztalat, hogy az emailt mindenhol elfogadják, csak néhol ezt ki kell könyörögni.
Előzmény: Törölt nick (-)
OldDirty Creative Commons License 2009.11.26 0 0 0
tapasztalat0m nincs vele, de indexes se vagy0k, de talán nem nulla ez.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.26 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Nekem nincs semmilyen vezetékes telefonvonalam, sőt internetem se, minden mobilon oldok meg. De viszont ügyintézésekkor sokszor nagyon hasznos lenne, ha tudnék faxolni, sőt vannak olyan helyek ahol az e-mailt el sem fogadják, csak a faxolást. Az a kérdésem, hogy ti tudtok valami olyan lehetőséget erre, hogy pl egy programmal vagy webes felületen az internet segítségével elküldöm a faxot az adott faxszámra mindenféle modem meg telefonos kapcsolat nélkül?


Vannak ilyen szolgáltatások? Ha igen, hol találok róluk információt? Ha valakinek ezzel kapcsolatban konkrét tapasztalata van, örülnék, ha megosztaná velem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!