Keresés

Részletes keresés

Murder Incorporated Creative Commons License 2012.11.04 0 0 149

Pedig ez senem bonyolult. Olyankor kapsz egy utolsó esélyt. Egy-egy ilyen visszaengedés után a következő opció a nicktörlés. Abból pedig nincs visszaút.

Előzmény: Törölt nick (148)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 148

Felfogtam, mivel jelezted.

 

Ha arra gondolsz hogy jeleznem kell volna, hogy igen vettem, az átlagos sztenderdnek nem megfeleő mennyiégű topikot nyitottam és megigérem hogy nem fogok többet tenni akkor ez kétségtelen hogy igy van. Nem igértem meg hogy mostmár keresni fogok nem pedig nyitni.

 

Egyébként ebbe a hibába már többször beleestem - ami az én gondom - hogy sok esetben ha az ember megigéri még a csillagos eget is akkor lehet javitani a helyzeten. Nálam nem lehetne mert ezt egy álszent dolognak tartom. Ezért is nem jut eszembe hogy esetleg élhetnék vele.

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Murder Incorporated (147)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.11.04 0 0 147

Egyszerűen. Úgy, hogy felfogod, mit hibáztál és ezt jelzed.

Látod... na mindegy. Én azt hittem megérted, hogy mire gondolok. De nem. Te két hetet adnál magadnak. Nem a topiknyitás a lényeg, hanem az, hogy abból a polidilis hetvenkettőezerből esetleg megkeresed a megfelelőt, amelyikbe illik a témád. Mert különben fórumot rombolsz.

Előzmény: Törölt nick (146)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 146

És ezt most hogy múlik rajtam hogy egy klasszikus idézzek ?

 

Mivel meg sem tudom mutatni hogy tudok én nem nyitni naponta 10 topikot vagy egyet sem  igy azert egy kicsit érdekes gondolatmenet.

Találjam ki magamnak hogy meddig legyek megbuntetve ... Én automatikusan feloldódó két hetet adtam volna magamnak.

 

Na nem erdekes amit meg akartam tudni azt megtudtam ... ;)

 

Köszi.

Előzmény: Murder Incorporated (145)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.11.04 0 0 145

Pedig egyszerű gondolatmenet. Nem pozitív elbírálásért kell visszajönni, mert nem rajtunk, hanem rajtad múlik, mikor telik le a büntetés. Tehát ne gyere vissza, mert nem tudod, mit rontottál el, mit hibáztál. Akkor pedig semmi értelme a visszaengedésnek, vagy topiknyitási-lehetőség visszaadásának.

Érted végre?

 

Az azonosításról. Nézd, engem nem zavar, ha valaki visszajön (már egy-két vadászott személyt nem számítva), hiszen te senem gondolod komolyan, hogy annyian fórumozunk, ahány nick van (~13000000).

Talán azt kéne észrevenned, hogy a moderálás nagyon sok olyat nem enged, amit te állandóan elkövetsz. Persze, ebben van változás is. Páran meghökkentek, hogy a polidiliben néhány alpári szó miatt repült a nickjük, összes hozzászólásuk. De képzeld, ma már tudnak jelzős szerkezetek, pocskondiázás, alpáriság nélkül írni. Vagy jönnek, beírnak ötöt, talán ötvenet és az intézkedőnek 20 másodperc meló és repülnek. Ha pechesek, beírnak egyet, 3 másodperc múlva már repülnek. Ha nekik megéri...

Szóval talán te is elgondolkodhatnál, melyik fórumcsoportban, melyik topikban mit, s hogyan írhatsz.

Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 144

Akkor jó.

 

Amikor megkérdeztem szerintem tisztességesen hogy mikor jöjjek vissza pozitiv elbírálásért Te meg irtad rá hogy negyere akkor ezt egy ember hogyan ertékelje?Öreg engem nem erdekel igy maradsz örökre ez ugrott be.

 

Hogyan kellett volna ezt szerinted előadnom ?

 

Talán 6-7 évvel ezelőtt amikor a .osbourne. vétett valamit elpusztult vagy elpusztítottam voltam ideges ma már szerintem nem. Probáltam tárgyilagos lenni köszöntem elköszöntem szerintem nem arcoltam.

 

Azok az uj nickek már régebben megvoltak nem külön "tematikus felhasználásra" a polfórumra. Csak ugye nem tudtam már mivel irni mert mire megfogalmaztam valamit elfogyott alólam érdekes módon majdmindegyik. Ennek egy kicsit üldözés jellege volt akárkiis csinalta mert azon kivül hogy hozzám tartoztak sokmindent nem vétettek. Hacsaknem azt hogy talán volt valami leirás amiből lehetett következtetni hogy az én vagyok.

 

Akkor azt kérdezem hogy ha nickek között tudtommal tilos az olyan visszatérés ami erősen ráutaló leírást tartalmaz az elődjére ez vonatkozik-e az emailcimre.

 

Nem egy nagy felfedezés, mivel én is megnézem hogy ha valakivel valamilyen kapcsolatba keveredek mi az emailcime.... Ebből aki nekem számit igen, a többi meg nem erdekel nyilván tudni fogja vagy tudhatja hogy ki vagyok. Ez ugye nem tilos?

 

 

 

 

Előzmény: Murder Incorporated (143)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.11.04 0 0 143

Ez egy olyan alfórumban levő topik, amelyikben felhasználó (a szabályok betartásával) írhat a moderációról. Tehát ha jól értem kérdésed kérdésed, akkor válaszom nem, itt változatlanul felhasználó vagy én pedig moderátor vagyok.

Előzmény: Törölt nick (142)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 142

Most ez itt egy demilitarizált övezet kettőn között ? ;) Csak a miheztartás végett magam felé!

Előzmény: Murder Incorporated (141)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.11.04 0 0 141

Nincs, sőt, tilos a személyes kapcsolatfelvétel moderátortól a felhasználó felé. Ilyen egyszerű.A levél pedig csak törlési értesítő, tehát hsz-törlésnél felhasználható eszköz.

Egyrészt.

Másrészt, amikor megtudtad, mi történt és miért, akkor nem nózifelhúzni kell, mert akkor tenni fogok (tehát teszek) rád és a legkisebb vesszőhibánál törölöm az új nicked. Szóval elrontottad, nagyon.

Harmadik: tudod, van az a fránya 6-os állásfoglalás, vagy a 44-es és a többi. Ha valaki nem érzi, melyik topikban mennyire lehet csilivili a hozzászólása, ha valaki nem érzi, melyik topikban, melyik közösségnél mennyire lehet reklámozni, ha valaki nem érzi, mennyire fórumromboló, ha minden piszlicsáré dologról topikot nyit, ahelyett, hogy használná a keresőt... hát akkor az ne fórumozzon, mert nem felel meg az itteni elvárásoknak. Nem a mienkének, hanem a kialakultaknak.

Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 140

Nem szeretném folyó ügyeket kiteregetni de akkor beszéljünk egy virtuális ember virtuális problémájáról. ;)

 

Nézzük mondjuk ezt az ujdonác kategóriát. Nekem is uj volt pedig vagy 12 éve én is itt vagyok.

Miert nem lehet leirni hogy hol a határ vagy ha nincs akkor a moderátor eldönti és a "büntet akkor büntet" szive joga de :

 

Mondja hogy öcsém, megítélésem szerint ez itt most nem helyes. Igaz nincs leirva sehova de ne bánkódj! Gyere vissza egy hónap mulva, nézz szét magadon egy hónapmulva, vegyél vissza ez az utolsó eset, stb stb ...

 

Azert gondoltam az irni mert ha egy valós leirt dologért kap az ember valamit az az ertesitő emailban vagy a közleményekben megjelenik. Mivel a nick jogosultságához mégiscsak hozzányul valaki nem pozitiv irányban sem hirt sem közleményt nem kap róla.

 

Azt nehezen viseli az ember és nem a nick hogy ha még embernek sem nézik. Tudom nem kötelező itt lenni de talán a történet szereplői ennél inteligensebbek.

 

 

Előzmény: Murder Incorporated (139)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.11.04 0 0 139

Nem lehet írni.

Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 138

Szia!

 

Én sem gondolom hogy folyamatosan direkt megszegném a szabályokat.

 

Én amit hiányolok az az emberi kommunikáció. Direkt nem nyarvogok nem gondolom hogy nekem kapcsolatot kellene ápolni moderátorokkal de mint ember - nem nickjoska26 - annyit talán elvárhatok hogy ha egy évben egyszer kérdezek valamit akkor kapjak egy megfelelő választ.

 

Vagy ugye ha valami nem tetszik velem kapcsolatban akkor lehet irni pm hogy Wazze, letépem a fejed ha ...

Sokan értünk - talán én is - egy pillantásból is ...

Mennyivel jobb szájízzel jön az ember ide ha nem kell minden nap egy uj indapasst regisztrálnia ...

 

Előzmény: Murder Incorporated (128)
borzimorzi Creative Commons License 2012.08.09 0 0 131

Tisztelettel kérdezem, mit kellene még tennem? Úgy érzem, elég konstruktív voltam és több soron elnézést is kértem.

 

Sajnálattal láttam, hogy szerinted nem elég gyorsan. Lehet. Sajnos, aki még az általad - máig napig nem tudjuk, milyen szabály alapján megállapított - határidőben volt konstruktív és kért elnézést, az sem kapott pozitív választ.

 

Innentől kezdve teljesen tanácstalan vagyok. Pláne, hogy komplett topicok törlését előíró szankciót nem is láttam sehol, semmiféle MM-sértésért járó szankcióként előírva. Kérlek, közöld, ha figyelmetlen voltam, és tedd be a linket, amely szerint komplett topic törlendő, egy adott esetben.

 

Üdv:

b

Előzmény: Murder Incorporated (124)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.08.09 0 0 130

Elolvastad már azt a pontot, vagy a régi MM V/8/d-jét?

Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.09 0 0 129

Mivel szegem meg folyamatosan, a szabad ellenvéleményem közlésével?

Vagy a kérdéseimmel?

A szabályok annyira nyakatekerten vannak megfogalmazva, hogy ilyen eccerű lélek mint én nem mindig igazodik el benne. Ezért szerettem volna ha konkrétizálnád, hogy valóban helyesen cselekedhessek.

Előzmény: Murder Incorporated (128)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.08.09 0 0 128

Figyi, ha értenéd, akkor nem szegnéd meg folyamatosan, hiszen merem remélni, hogy nem vagy egy szándékosan szabály- és szerződésszegő valaki.

Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.09 0 0 127

Honnan látod, hogy nem értem?

Előzmény: Murder Incorporated (126)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.08.09 0 0 126

Szerintem meg kéne értened végre az MM ESZ II/1/d-t.

Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.09 0 0 125

Én is szeretnék belépni a szakszervezetbe.

Azt hittem én vagyok az oka a topik törlésnek, mert máskor is előfordult már, hogy ugyanezt a véleményemet beírtam 1 másik topikba és azt is megszüntették.

Nem tehetek róla ez a véleményem.

Azt  hittem a fórum a vélemények csatája, nem gondoltam , hogy közösségépítés a cél.

 

Mi kell ahhoz hogy jogosult legyek a moderátor topikba írni? És ahhoz hogy újra topikot nyithassak?

Remélhetek választ?

Előzmény: Murder Incorporated (121)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.08.09 0 0 124

Látod, megint dekonstruktív vagy.

Szerintem, ha nem érzed, hogy neked is tenned kéne azért, hogy jól érezhesd magad, ne is erőltesd a témát, mert ez így ciki.

Előzmény: borzimorzi (123)
borzimorzi Creative Commons License 2012.08.09 0 0 123

Igazad van, ez egy üzleti döntés, amelyet nem nekünk kell meghoznunk. Majd kiderül, hogy hányan vannak valójában azok, akik a cikkeket is csak a fórumozás előtt, mintegy bevezetőül olvassák a reggeli kávéjuk mellé, s aztán fórumoznak, vagy mint én, amíg délelőtt arra várnak, hogy mások elvégezzék az ő munkájukat megelőző feladatokat, hogy aztán ők jöjjenek sorra.

 

Ha sokan vannak ilyenek, akik elszoknak, hiszen hírket kapnak az origón meg a hírszerzőn is, akkor a reklámokat is sokkal kevesebben fogják nézni. Ezért a fejlesztés kölségigényének sokszorosát lehet elveszíteni pár hét vagy hónap leforgása alatt a bevételkiesés miatt. Már az is nagy érvágás, hogy az olimpia miatt mindenki tévét néz, és akkor már a híradót is megnézi. Nem fogja ugyanazokat a híreket még itt is elolvasni, és hiába gyorsabb a net, mert aki belehúz a melóba, hogy otthon legyen a sportközvetítésre, az nem netezik az irodából. No, mindegy.

 

Kár ezért a jó kis játszótérért. De hát a kisgyerekesek is elszoktak a régi játszóról, mikor megnyílt a Máltai Játszótér, és csak akkor szállingóztak vissza, amikor felújították ezt a mi kis régi játszóterünket a lakótelepen...

 

Üdv:

b

Előzmény: Murder Incorporated (117)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.09 0 0 122

(Részben elhangzott. Közösségépítés.)

Előzmény: Törölt nick (101)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.08.09 0 0 121

Akkor felétek nem cél a közösségépítés, de ha kérhetlek, maradjunk itt. Köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (119)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.08.09 0 0 120

Amint írtam volt, pont ő tette, mikor neki egyáltalán nem kell.

 

Mondom, nem kellett az ajánlatunk, akkor tessenek elfogadni azt, ami van, ami lett. Nem akartatok saját kereteket, hát akkor most be kell tartanotok azt amit mi adunk, pontosabban jelen esetben én szabok határnak. Ez van.

Előzmény: borzimorzi (118)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.09 0 0 119

Hát, én nem látok belétek, de mifelénk a tartalmat kell moderálni, nem a felhasználót.

Előzmény: Murder Incorporated (111)
borzimorzi Creative Commons License 2012.08.09 0 0 118

Ahogy gondolod. Lehet, hogy be kell látnom, ilyen magas mércének nem is tudok megfelelni. Nálam mindig van egy reakcióidő, ahogy az autónak is van fékútja.

Kérdés, az emberek hány százaléka tud és akar ennek megfelelni?

 

Különös tekintettel arra, hogy Nagypapa a moditopic 108954-es hsz-ében megfelelt az elvárásodnak nemcsak a reakciót, de a reakcióidőt illetően is, mégsem nyert elfogadást. Pedig a javaslata lényegében megegyezik az enyémmel, bár nem tartalmaz utalást a fejlesztésre, csak fokozott odafigyelést ígér. A jelenlegi technikai színvonalon ennél többet én sem ígérhetek. De még egy moderátor kollégád sem,  hiszen amikor nincs ott, akkor ő sincsen ott...

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=120636796&t=9121967

 

Üdv:

b

Előzmény: Murder Incorporated (116)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.08.09 0 0 117

Khmmm, szóval te itt most máséval a csalánt. Ez milliókat venne el. És most senki se jöjjön a megoldom pár nap alatt, négy programozó 1 napi munkája meg hasonló szövegekkel, mert ha valaki tényleg az üzletből él, akkor sejtheti, mekkora ez a fórum, minek a kicsi része és emiatt mennyire kell összhangban lenni a nagyokkal, hány, de hány szerződés szabályozza, ki csinálhat itt és mit és mennyiért évekre előre...

 

Tudod, van ennél egyszerűbb, megvalósult, bizonyítottan működő megoldás, de az nem kellett. Ez van.

Előzmény: borzimorzi (115)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.08.09 0 0 116

Pedig van olyan ajánlat. Tudod, miért? Mert ha azonnal konstruktív valaki, nem pedig azt műveli hosszú hozzászólásokon át, amit műveltetek, akkor minden ajánlata megfontolandó. Ha rá kell kényszeríteni, hogy tenni akarjon önmagáért, akkor nem érdemel semmit.

Előzmény: borzimorzi (114)
borzimorzi Creative Commons License 2012.08.09 0 0 115

Helyesebben: Utána pedig max. heti egy alkalommal nézek be mindaddig, amíg a szükséges fejlesztést el nem végzik, és másokat is erre bíztatok.

Üdv:

b

Előzmény: borzimorzi (114)
borzimorzi Creative Commons License 2012.08.09 0 0 114

Nézd kérlek, én üzletből élek. Még nem találkoztam olyan ajánlattal, amelyik jó minősítésűről fél nap leforgása alatt elfogadhatatlanná devalválódott volna. De ha te mondod, elhiszem, hogy létezik ilyen is.

 

A levonandó tanulság tehát számomra a jelek szerint az, hogy ma este 6-tól 3 napig silentium. Aki csatlakozik, csatlakozik, aki ne, nem. Utána pedig max. napi egy alkalommal nézek be mindaddig, amíg a szükséges fejlesztést el nem végzik.

 

Ugyanis a jelenlegi rendszer fenntarthatatlan. A nickek nem szeretnek feljelentgetni. Amíg ilyen, általam alább javasolt "Moderálandó!" gomb nincsen bekötve a moderatúrához, addig csak úgy tehetnek bejelentést, hogy megnyitják a vonatkozó moderátori topicot stb. Hosszú perceket veszítenek vele, miközben lemaradnak a beszélgetésről, és erre nem hajlandók. Emiatt aztán irdatlan sok a troll és a fika, reinkarnációik kiirthatatlanok. A moderátorok azt se tudják, hová kapkodjanak, egyre idegesebbek miatta. Végül csapkodnak, mint Bernát a ménkűhöz, és teljesen hektikus, kiszámíthatatlan lesz a működés, komplett topicok tűnhetnek el.  Pláne, amikor pár trollkodó direkt szándékosan csinálja, hogy másod-harmadmagával mocskolódik, s így irtatja ki a moderatúrával az egész topicot.

 

Szvsz ez így élhetetlen, a szükséges fejlesztést el kell végezni. 

 

Üdv:

b

Előzmény: Murder Incorporated (113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!