Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímed ne hozd nyilvánosságra a fórum topikban. Címed nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicokban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Igazad van! Valóban nem említettem, hogy számszer távcső. Ebből eredően rendkívül strapabíró, simán bírja a rugós vasakat is energiától függetlenül. A nagyítását, látószögét tekintve a hajtás céltávcsövek kategóriájába sorolható. A frontlencse méretétől függetlenül kiváló fényereje, nagyon tiszta képe van. 3 Excaliburom van, mindegyiken ilyen csövet használok - nagy lövésszámmal, mert versenyzek velük. Ezt tartaléknak vettem, de kiderült semmi szükség rá, csak a pénzem áll benne. De köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet, hogy ez számszer - ráadásul reflex számszerekre fejlesztve. A kialakítása és méretei mitt az a gyanúm, hogy a Hawke műhelyéből származik.
Nem kötekedni akarok csak a tisztánlátás végett ! Az általad hirdetett céltávcső , kimondottan nyílpuskához készült , ( ahhoz való a benne levő ballisztikai szálkereszt is ) + az FPS állító a vessző sebességéhez !
Excalibur Overwatch (2-5* 30 mm-es tubus) távcső eredeti csomagolásban. Zsír új, csak kibontva volt felszerelve nem. Megvilágított fényerő szabályzós szálkereszt, zöld és piros színben. Az Excalibur (Kanada) csúcs csöve. Nitrogén töltés, ütés, rúgás, por álló. Ár: 200€ - a szállítást átvételt megbeszéljük.
Eladó lett egy új Vortex Venom 5-25X56 mrad FFP távcső. 22lr fegyverre szerettem volna, de rájöttem, hogy második képsikos optikára van szükségem, igy ezt eladom. Vortex örök garancia vonatkozik rá, mint minden vortex termékre. Személyesen is átvehető, de természetesen automatába küldeni, postázni is tudom. Esetleg Delta stryker 5-50x56 ra, vagy hasonló második képsikos távcsőre cserélném értékegyeztetéssel https://vadkacsashop.hu/vortex-venom-5-25x56-ffp-ebr-7c-mrad-szalkereszt-34-mm-es-tubus?keyword=vortex%20venom
Nekem van egy 4x40-es OFOTÉRT Japán távcsövem. Bajor keresztes, és ovál képmezős távcsövem. Karc mentes, eredeti állapotban van. Talán még a gyári szerelék is megvan hozzá, ha érdekel. Imélben keress!
Tasco 4x40, 6x40, 3-9x40, Nikko Stirling Muntmaster 4x32, 6x32, Lisenfeld 3-7x32 és hasonló régi céltávcsöveket, de 20-as lencse nem érdekel, se 40-nél nagyobb.