Úgy látszik, hogy számodra olvasni és értelmezni az olvasottakat jelentős kihívás - quad pontosan leírta, hogy mit szeretne. Egy olvtárs felrakott egy fényképen egy másik öreg Philips-et és kérdezte, hogy az esetleg megfelelne-e quad-nak. Erre quad azt válaszolta, hogy hogy ragaszkodna a 3300-hoz és egyelőre még keresgélne. Tehát egyáltalán nem írt olyat, hogy a fényképen felrakott esetleg megfelelne Neki!
Persze ha csak azért okoskodtál, hogy juszt is Tied legyen az utolsó szó, akkor tekintsd tárgytalannak ezt a port-ot!:(((
Én magáról az eladóról egy rossz szót se szoltam, mivel nem ismerem. Valójában a nickje sem lenne rossz, csak nem számolt az emberi agy azon tudásával, hogy egy ismeretlen vagy kevésbé ismert szó helyet egy gyakoribb szót vél látni az olvasó.
Egyébként ebbe a hibába még komoly marketing részleggel rendelkező világcégek is bele esnek.
Számomra pl ilyen a Nestlé Allegria nevű új termékneve, amit az én agyam csak Alergiának hajlandó olvasni - ami egy élelmiszeripari terméknél nem túl szerencsés