Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2009.11.12 0 0 119

Má védekezik.

Svatopluk Creative Commons License 2009.11.10 0 0 118
Ilyenkor az van, hogy fogsz egy lemezt, és felveszed rá a Sláger egy napi 24 órás műsorát. Van még rá egy heted. Ebben a 24 órában sanszos, hogy a 150 dalból álló zenei repertoárt legalább egyszer lejátsszák, és úgyis 10 éve minden nap ugyanazokat játsszák randomban. Nem kell mást tenned az elkövetkezendő 7 évben, mint minden nap betenned a lemezt, és máris van újra Sláger rádiód.
Előzmény: Der Beste (113)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.06 0 0 117
Valamivel te nem vagy tisztában.

Volt olyan hogy az állam mondta meg azt hogy mi az erték volt a Kossuth a Petőfi a 3. műsor (bartók) tévében meg másfél csatorna.

Most van 100 tévéadó meg 200 rádió és rád van bizva azt hogy eldöntsd a csaladdal hogy mi az erték es mit nézel vagy hallgatsz.

Miert zavar titeket hogy 3 milla ember szerette a slágerrádiót ? Vagy akarmit ....

Előzmény: zágoni Mikes Kelemen2 (116)
zágoni Mikes Kelemen2 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 116

Akkor két eset lehetséges:

1. Megvezettek és valami álomvilágban élsz.

2. Tényleg klinikai eset vagy, nem veszel tudomást a valódi értékekről.

Nem csak nekem antipatikus Bochkor pofátlansága, Boros-Voga tömény idiótasága vagy István Dániel szellemtelensége...

Szóval minél tovább hangsúlyozod ezt, annál nevetségesebbé válsz.

Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 115

+kéred ferenctestvért megveszi és esmeg hallgathatod. :-DDD
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 114

"én nem szeretem a Fideszt." - én is így vagyok maradok a FN.-nál /francia o/
Előzmény: Der Beste (112)
Der Beste Creative Commons License 2009.11.05 0 0 113

Én például "normális ballib" vagyok, s színvonalasnak tartom a Slágert.

Ilyenkor mi van?

Előzmény: Törölt nick (105)
Der Beste Creative Commons License 2009.11.05 0 0 112

Engem baromira nem érdekel, hogy a Jáksó vagy a Csiszár szereti-e a Fideszt, vagy sem.

Nekem elég az, hogy én nem szeretem a Fideszt.

Előzmény: zágoni Mikes Kelemen2 (100)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 111

Jáksó - na arra még leggyinteni sem érdemes. :-((

/a juventust&jenőt még 97-ben a netten halgattam németben/
/ungabungázott :-DD/
Előzmény: zágoni Mikes Kelemen2 (110)
zágoni Mikes Kelemen2 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 110

Azért a britni spírsz megkúrásáért párizsi koncertre utazott Jáksó nálam a csúcs.

Persze nem jött össze neki, pedig akkor britni még nem volt együtt a kevinnel (~ 2001), aki számára az első volt állítólag.

Úgyhogy lehet szépen békén hagyni a Jenőt, mert a tv2-n és a retekklubbon (vagy juventus-on, slágeren, danubius-on) regnáló idiótákhoz képest ő még mindig képvisel egy szintet.

Azt tartom nagyon viccesnek, amikor a fenti halmazba tartozók nevében sopánkodik itt valaki...

Előzmény: Törölt nick (103)
P.URBANUS Creative Commons License 2009.11.05 0 0 109
Csiszárt folyton azzal vádolták, hogy mocskosszájú a műsorában. Ezzel szemben az Apukám világában nem voltak káromkodások. Szabadszájú volt, de nem használta a négybetűs szavakat.
Előzmény: Kiss G. Eszter (107)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 108

"jobbos had akik itt"... geszthi ne hagyd magad, azért oRbánozzál 1kicsit.

és mi légyen csiszárral ?
Előzmény: Kiss G. Eszter (102)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.11.05 0 0 107
Azert mert a karorvendok azert fikaztak az emlitett radiot, mert ott olyan szinvonaltalan "mocsok" megy mint Bochkorek. Persze az majd ez is ugy lesz mint a kommunistakkal.

Csak a masik Bochkora a szinvonaltalan bulvar, az en Bochkorom az nepszeru, szinvonalas musor.
Előzmény: P.URBANUS (106)
P.URBANUS Creative Commons License 2009.11.05 0 0 106
Ha az új rádión is ők lesznek, akkor miért is nem kéne azoknak fikázniuk, akik a lágert ekézték? Ha tényleg leszerződnek a szerintük irreális pü.-i tervekkel nyerő, antidemokratikus új adóval, akkor tényleg elvesztik az összes hitelüket. Persze nem az átlagos (=iq max. 75) bumerángrajongók szemében.
Előzmény: Kiss G. Eszter (102)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 104
Nekem aztán mindegy, eddig sem hallgattam, ezután sem fogom.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 103

geszthi "Csiszár" tudod a jenö azapukám világa a téma.
/a 1/2 hülye a Juventusból/
Előzmény: Kiss G. Eszter (98)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.11.05 0 0 102
Nem kulonben mint az a jobbos had akik itt tobbezer hozzaszolasos topikban karorvendtek, hogy az olyan alja szinvonalu radioert nem kar. Akkor biztos az uj eddig eljenzett radiot is azonnal szinvonaltalannak nevezik amit meg lehet szuntetni.

Biztos igy lesz:-)
Előzmény: P.URBANUS (101)
P.URBANUS Creative Commons License 2009.11.05 0 0 101
100.

Maradnak? Akkor mire volt jó a temetői, önsajnáltató hangulat az elmúlt időszakban? Hülyét csináltak magukból, többszörösen, hiszen a láger srdádió közleménye szerint a "demokrácia halála" nem csak a bumeráng megszűnése miatt jött el, hanem a pénzügyi teljesítésben is jobb volt a Sláger (szerintük...),mint az új adó lesz, meg egyáltalán az Ortt döntése önmagában antidemokratikus.
Szóval ha ez a BorosBocskorVoga triumvirátus beül az új rádióba ezek után, akkor magukat köpik szembe, hiszen egy, általuk fikázott, "antidemokratikusan" létrejött csatornához szerződnek. Hogy is van ez? A lé határozza meg a tudatot? Más nem számít nagyontoleráns istenéknél?
zágoni Mikes Kelemen2 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 100
Arra viszont van, hogy Jáksó tényleg nem szereti a Fideszt, nem elég ez neked?
Előzmény: Der Beste (80)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.11.05 0 0 99
Boros-Bochkortól már nincs lejjebb.

Kezdheted atallitani magad :-) Maradnak! :-)

http://kiforditott.blog.hu/2009/11/05/a_martirok_halala
Előzmény: Sch.Lacika (57)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.11.05 0 0 98
nem tolonganak a jobberek, hogy dícsérjék a fideszrádió arcát....:)))

Jsaj, most mar az atkozott Bochkor es Bumerang sem szunik meg. Azt hiszem a karorvendo fidesznyikkek pofa estek de ezerrel :-)

A mártírok halála -megmenekült Bochkor és Boross (fizetése)?

írta: turner ; 2009.11.05. 18:10

Eddig tartott a nagy sírás, a "demokrácia halála"... Bochkoréknak úgy látszik (persze semmi sem biztos) új munkáltatója lesz. Nem is akárki, a Neo FM.

...Megindultak ugyanis a tárgyalások az új (a "szemét, antidemokrata" ORTT által megválasztott) rádióval. A Neo FM ugyanis úgy ahogy van folytatná a Bumerángot.
Előzmény: toloba (16)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 97
A Mokka nekem hálistennek kimaradt de a 7i7-ben mintha nem fideszfikázó lett volna, bár sokat azon sem csüngtem.
Előzmény: Stingary Smith (75)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 96
Volt ez pár helyen mint a Beugró ....

Azt a műsort sem türi meg egy csatorna sem. Pedig lehetett volna a legnézettebb műsor a TV2-őn a nagy büdös mocsok között.
Előzmény: Der Beste (95)
Der Beste Creative Commons License 2009.11.05 0 0 95
Én is úgy emlékszem, hogy a Juventuson volt, vasárnap este 22-24 óráig.
Előzmény: P.URBANUS (91)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 93
Jencinek még gyakorolnia kell a rádiója nevét, mert még Klassziknak hívja.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 92
Látod ha nem csak No Thanks koncertre járnál tudnád ...
Előzmény: Törölt nick (90)
P.URBANUS Creative Commons License 2009.11.05 0 0 91
Mondjuk ebben van tévedés, mert az Apukám világa nem a Petőfin indult, hanem a Juventuson. 97 tájékán szűnt meg, és indult újra a Petőfin. Tehát ha innét eredeztetjük a "szabadszájú rádiózást" akkor az a Juventusról indult. :-)
Előzmény: Törölt nick (85)
P.URBANUS Creative Commons License 2009.11.05 0 0 89
Továbbra is azt tudom mondani, hogy az általam idézett mondat, ami arról szólt, hogy Csiszár szereti a fideszt, elhangzott a heti hetes adásában, tisztán emlékszem rá.

Ha a háttérben, tényleg az történt, amit itt leírtatok, akkor azzal nem tudok, és nem is akarok vitatkozni. De furcsa volt, hogy a kijelentés elhagzása után valamivel Csiszár eltűnt, és Jáksó lett helyette.
Der Beste Creative Commons License 2009.11.05 0 0 87

Akkor most valaki téved.

Vagy Csiszár, vagy Urbanus kolléga.

Előzmény: Bruce (86)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 85
http://borsa.hu/20091012/mukodokepes-csiszar-musora/az-olasz-melo-cimu-gasztromusor-kritikaja/

Nem tudjuk, kinek jutott eszébe Csiszár Jenőt belevinni egy ilyen kalandba, de azt kell, hogy mondjuk, zseniális ötlet volt! A végeredmény nekünk komoly meglepetést okozott, mert a műsor Csiszár legszebb napjait idézi, már-már az Apukám világának kreatív lazasága fedezhető fel benne. Az Apukám világa volt Csiszár legendás rádióműsora a Petőfin, és sokan innen eredeztetik a magyar "szabadszájú" rádiózást. Csiszár ez után került be aztán a Heti hetesbe, ahol leginkább olvasni nem tudásával vívott ki komoly ismertséget. Aztán az elsők között csinált interaktív tévéműsort Magyarországon, Csiszár.hu címmel, ahol a multimédia és az internet segítségével először kapcsolódtak be a nézők egy élő adásba. Ma már persze csak mosolygunk az egészen, de a műsor anno azért bukott meg, mert annyira újszerű volt idehaza, hogy a nézők nagy része nem is nagyon értette, hogy mit toltak az arcukba tulajdonképpen. Hosszabb szünet után Csiszár a Mokka című reggeli műsorban tűnt fel, de ez sem volt igazán neki való terep. A politikusok és egyéb közéleti személyiségek távol álltak a bohém, kicsit öntörvényű műsorvezetőtől, aki az Olasz meló című produkcióban végre kitombolhatja magát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!