Jaroszewicz biztosan élvezhette ezt a kispókot, amikor ő a miniszterelnök fiaként már a hetvenes években Fiat 124 Abarth-tal, meg Lancia Stratossal ralizott. :-)
Nagyon jó lenne, de sajnos pl. a platós fülkéje nem egyezett a tűzoltóéval.
Nekem ezek a fülkés vàltozatok is nagyon tetszenek, talán másnak is. Hátha egyszer valaki oda tudna hatni, de hát ki tudna ilyet... (Controlman fórumtársat várják az információnál!)
Ha már ilyen szépen megcsinálták a dupla fülkét, gondolom szándékoznak még vele kiadni modellt, hogy költséghatékony legyen a dolog. Szimpla fülkés W50-ből eddig megjelent 4, és készül még 3 (az utcaseprő, a szippantó és a hókotró). Dupla fülkés is lesz még gondolom a későbbiekben. Erre pedig legjobb a tűzoltó, amit visznek, mint a cukrot. A "kéklámpás" rajongó egy külön kategória. És sokan vannak!
Ezért lenne célszerű a két említett Csepel kiadása is, amik minden ötletbörzén elsőnek vannak megemlítve. Ráadásul van belőlük eredeti. Igaz, nem egyszerű téma, mert egyedinek tekinthetők. De szerintem manapság olyan szinten van a kínai tervezés/gyártás, hogy meg tudnák oldani. Ha már a fagyis kocsit, az Ikarus 526-ot, a Csepel 566-ot vagy a Jelcz vízágyút meg tudták csinálni... Van jónéhány egyedi típus a többi k.európai piacon is. Jöjjenek a tűzoltók! :-) Amire most rábólintanak, úgyis minimum két év, mire a vitrinbe kerül...
Hát ennyiből csak azt tudom megállapítani hogy szép és várományos. :-)
A régi összerakott listán is a 74. helyen áll, az meg 2027.01.08-at adja ki.
De az előtte jelzett Star Z-28 felsővezetékest és a Praga V3S AD80 autódarut is várom, utóbbival remélem nem az lesz a helyzet, mint a faszállítóval, hogy más jött helyette.
Már csak a Rába Simon emelőkosaras, meg egy létrás kell a szertárhoz, valamint ha lesz Simon bá', akkor az egyező alváz miatt jöhet a sorba ez is:
Ha a Deagostini valami olcsón kihozható, magyar vonatkozású modellen gondolkodik, itt egy ötlet:
A lengyeleknél korábban kiadott Jelcz vontató fülkéjét és a (cseheknél?) hamarosan megjelenő Skoda dobozos felépítményét felhasználva kaphatnánk egy volán-tefus Skoda 706 RTO-t, mondjuk valamelyik sosem látott Jelcz-Star kombó helyett. (Bár a kukás Jelcz-et sajnos már nem ússzuk meg.)
Megköszönöm, ha továbbítod az illetékeseknek, Controlman fórumtárs! :)
Az olasz kiadás 2024-es változata 90 részes volt, míg Portugáliában a sorozat 140 kiadásig futott. Tehát megint megkapjuk a maradékot. Köszönöm, de részemről felejtős.
Azt ha jól emlékszem a Hachette kérdezte mire lenne igény. Szerintem lett helyette Hófehérkés matrica gyűjtemény. Egyelőre mondjanak valami választ erre az ötletre. De ha van valakinek Facebook oldala akkor basztathatná a Scale Fan oldalán is a készítőket. Ha jól sejtem akkor azt is valami DeA emberke üzemelteti. Mondjuk 3000-5000 tag felvetné ezt az ötletet, akkor talán hamarabb lenne belőle valami.
Amúgy látva a nagy keresletet, bedobtam a DeA felé, egy ilyen kelet-európai kamion sorozat ötletét. Szerintem van pár nyergesvontatós szerelvény aminek tudnánk örülni .