Sajnos nem félrevezetőek a képek. Elég sokat kellett hajlítgatni a fülkén, és a felépítményen hogy így álljon. Itt az eredeti állapot.
Az alján meg a lökhárító felfogatás sem sikerült túl acélosra.
Valószínűleg tényleg meg fog jelenni valamelyik sor hosszabbításában. Majd akkor talán sikerül egy kevésbé szerencsétlenül összerakott példány beszerzése.
Avia A31 hét volt. Szinte egyszerre érkezett a magyar és a szlovák DeA sorba is ilyen gép.
A mienk a sima platós volt, ebből készült a maga idejében jól ismert Boy szolgálatos kivitel, a szlovák kiadás a Malév reptéri kiszolgálólépcsőjét mutatja be, csak kissé hiányos dekorral, amit illett kiegészíteni.
A platósnál csak az ülések kaptak egy okker színt, illetve a nekem nem tetsző hátsó lámpái helyett esztergáltam a korábbi típusokon megszokott kerek egységeket, amiken festés után BareMetal fólia lett narancs és piros izzólakkal színezve, illetve ugyanez a fólia "krómozta" fényszórókereteket.
A reptéri lépcső kevesebb munkát adott, a némileg hanyag összeszerelés miatt javítani kellett az egyik bandzsa tetőfényszórót, a lépcső hidraulikájának az elmaradt bekötését, meg a frontrésznél össze nem érő védőkeretet, illetve itt szürkéskékek lettek az ülések és ezüst a narancs forgólámpa alsó háza.
A fülkéről direkt nem töröltem le a Malév géhás matricát, ugyan ez így együtt egy időben nem biztos, hogy lehetett fent a sima maléves logókkal, de nekem ez az ikonikus cégnév is nagyon tetszett rajta
A dekor vizesmatricákat a Tonycars Művek szállította.
Köszi, hogy megosztottad. A sorozat indulásakor gondolkoztam, hogy prémiumozok eme rendőr Csepel miatt, a többi 90%-át pedig megpróbálom eladni, de látva a képeket, nem bánom, hogy kihagytam az előfizetést.
A link csatolására nincs ötletem, az Indexnek nincs ilyen fícsöre. Nem lehet a Te böngésződben egy fordítóbővítmény, ami vagy az Xtranslate-re utalna, esetleg egy volt twitteres nyelvi fordítói kapcsolatra?
Ezeket, és sok hasonló képeimet, agy készülő könyvembe tartogattam, de gondoltam, most aktuális ezt a párat megosztani.
A linkeket nem én tettem oda. Miután elküldtem a hozzászólást, akkor láttam, hogy oda került. Esetlag, ha valakinek van ötlete, mit nyomtam félre, ossza meg :)
Jó kérdés, a Lapker oldalán az Avia leszedési dátuma még mindig 17-e, de persze nincs ez kőbe vésve. Szerintem majd csak 10-én reggel fogjuk megtudni pontosan.
Fejlemény a magyar tehersorral kapcsolatban: úgy néz ki, hogy az előfizetők pénteken megkapják az 55-56-os számokat. Remélem a prémiumosoknak benne lesz a csomagban a rendőrségi Csepel is.
A matrica a szokásos perfekt, a modell, meg a "valamikor vót valami hasonló, újságba jó lesz" kategória. Ezen a hétvégén nincs semmi, húsvéti börze? A jövő hét megint nem a forgalomnak kedvez.