Keresés

Részletes keresés

RealCorpus Creative Commons License 2010.07.03 0 0 28
Jééé! Ez hogy kerül a 'Cinematrix'-ba?
S_L Creative Commons License 2010.07.02 0 0 27
Most látom, hogy te itt velem, egy nickkel kicsinyesen személyeskedsz. Hát annyire involvált vagy Timea védelmében, hogy megfeledkezel a fórum MM-jéről? Ez a Polidilin elmegy, de itt már túlzás. Na, jó, mivel azt mondtad, elmész a topickból, nem rohanok árulkodni a szabályok betartásán őrködőkhöz.
Előzmény: gábornok (23)
S_L Creative Commons License 2010.07.02 0 0 26

"Alindát (Veiszer) hogy viseled? Szerintem már eléggé belejött (Záróra), mint kiskutyába az ugatás.. :-))"

A napokban ismertem meg a Zárórában, szegény Sándor Pál idegeit borzolta. Katasztofális volt a csaj. Először azt hittem, hogy ő Hungler kisasszony:-)

Előzmény: gábornok (13)
Hajnóczy_Albert Creative Commons License 2009.12.27 0 0 25
Szánalmas 3.
Előzmény: S_L (24)
S_L Creative Commons License 2009.12.26 0 0 24
Szánalmas 2.
Előzmény: Hajnóczy_Albert (22)
gábornok Creative Commons License 2009.12.24 0 0 23
Akkor inkább a Tímeával helyezkednék egy plaformra.. Valóban kibírhatatlanul undorító, ha a sekszizmussal a műveletlenség és a humortalanság párosul. Esetleg ne'mi tehetetlenség is. :-) Szép Ünnepet!
Előzmény: Hajnóczy_Albert (22)
Hajnóczy_Albert Creative Commons License 2009.12.24 0 0 22
Nélkülözném S_L-t a fórumokon. Irritál a lénye, a hozzászólásai, ha meglátom, hogy nyit egy topikot, vagy kifejti a nézeteit valamiről, kiráz tőle a hideg. Az ízlése egy förtelem, nem ért semmihez, ráadásul szexista és műveletlen, süt róla, hogy semmi köze a szellemhez. Ja, és ez nem érv, csak egy vélemény!
Előzmény: S_L (21)
S_L Creative Commons License 2009.12.23 0 0 21
Szánalmas. (Ja, igen, ez nem érv, hanem csak egy vélemény.)
Előzmény: eper75 (19)
gábornok Creative Commons License 2009.12.16 0 0 20

Navégre előjött/manifesztálódott a másik pólus is.. Hímsovének és feminimanimák.

Viszlát, topic!

Előzmény: eper75 (19)
eper75 Creative Commons License 2009.12.16 0 0 19
Hát nekem elég fura ez a topic, mert a személyeskedő megjegyezéseken kívül egy értelmes érv nem íródott le a műsorral vagy a műsorvezetővel kapcsolatban.
Így végül olyan, mintha a túltermelődő két lábon járó tesztoszteronok osztanák az észt és sajnálkoznának a női egyenjogúság miatt, mivel amit nő csinál, az csak szar lehet.
A Pro és Kontrának pont az a lényege, hogy a két meghívott vendég ÉRVEKET sorakoztat fel a véleménye vagy az álláspontja mellett.
Az biztos, hogy Hungler Tímea alaposan felkészül a műsorra, hallható, hogy ért is a filmekhez és nagyon ügyesen irányítja a beszélgetést, az olykor összecsattanó felek között.
Ha valaki nem bírja, ha egy nő beszél, akkor menjen el remetének vagy álljon szerzetesnek vagy keressen fel egy pszichológust és beszélje meg vele a nőkkel kapcsolatos félelmeit.
De csak úgy anyázós topicot létrehozni, hát elég kicsi férfiasságra utal...
Ami meg a hangszíneket illeti, szerintem kimondottan jó a sokszínűség. S végül, ami a rádiós megszólalást illeti, Hungler Tímea legalább nem beszédhibás, ami például nem mondható el az összes rádióban megszólaló férfi kollégájáról.
Strangers in The Night Creative Commons License 2009.12.13 0 0 18
Nem tudom, én hallgatom a műsorait, és nem tűnt fel, amiről írsz. Érdekes témákkal foglalkozik.
Előzmény: S_L (12)
Kultúrszomjas Creative Commons License 2009.10.25 0 0 17
W. Nórit dettó.
Kultúrszomjas Creative Commons License 2009.10.25 0 0 16
Weiszer Alindát nagyon csípem!
gábornok Creative Commons License 2009.10.24 0 0 15

Hát memmondom az őszintét, elég keskeny összemérhetőséggel megáldott palettán egyensúlyozol a nőiszemélyek halmazán értelmezve, h szőrmentés pallórozéttán fogamzalódjak el.

Ez így kevéssé indokol6ón támaszTASSZ kifogást.

Előzmény: S_L (14)
S_L Creative Commons License 2009.10.23 0 0 14
"Nem lehet mindenki tisztán csak kultúra-transzferáló, vagy afféle felkent memetikai lovag(ina)"

Persze hogy nem, csak ne kelljen hallanom. Tőlem játszhatja az agyát, ahol akarja, csak ne a közmédiában.

(A többi nőt nem ismerem, vagy nem ugrik be.)
gábornok Creative Commons License 2009.10.19 0 0 13

Hmm, ez a génvadász kifejezés messzire vezetne. Az önérvényesítés, az egy elfogadott evolúció-stratégiai niche, kategória. Nem lehet mindenki tisztán csak kultúra-transzferáló, vagy afféle felkent memetikai lovag(ina). Nem? :-)

W. Nóri valahogy szerinten is méltánytalanul túlreprezentált, közlátható K.házas teljesítménye alapján.

Alindát (Veiszer) hogy viseled? Szerintem már eléggé belejött (Záróra), mint kiskutyába az ugatás.. :-))

Teszári Nóri (Duna-tv) sem rossz riporter, de az én kedvencem, mint kultúr-nő: a volt 'mindentudásos', Varga Edit..

Az Echo-s kultúrcsaj meg valami extrém aranyosan tud elvigyorodni..

Nagyon sokfélék a magyar szépségeink.  

Előzmény: S_L (12)
S_L Creative Commons License 2009.10.19 0 0 12
"meglehetősen nyafogi"

Szvsz ennél több. Orgánuma, hanglejtése, s minden, amit az emberi hangokból, szavak ejtéséből, beszédmódból dekódolni lehet, számomra azt sugallja, hogy neki a művészethez, a szellemhez semmi köze.
Mondjuk úgy, hogy ő is csak egy a karrierista, génvadász nőstények közül.
Ettől még tőlem ellehet ő békében, csak ne itt a közrádió kulturális rovatában, ha lehet.
Ja, és persze nem ő az egyetlen ilyen nő a médiában. Mondjuk őtőle csak vicsorgok. De már egy Winkler Nórával talán meg is lehet ölni.
Előzmény: Törölt nick (2)
S_L Creative Commons License 2009.10.19 0 0 11
Tekintve, hogy ez nem a Polidili, kissé visszafogtam magam:-)
Előzmény: Geyza (7)
S_L Creative Commons License 2009.10.19 0 0 10
A nullázás pedig béna bozgor infantilizmus.
Előzmény: schlumberger (9)
schlumberger Creative Commons License 2009.10.18 0 0 9
Az önnullázás ősi oláh szokás.
Előzmény: S_L (0)
gábornok Creative Commons License 2009.10.18 0 0 8
A Beszélj hozzá viszont megrázó, és elgondolkodtató film volt.
Előzmény: Törölt nick (1)
Geyza Creative Commons License 2009.10.18 0 0 7

Hehehe...

Ez a topikcím szándékosan ilyen béna? :-)))

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.18 0 0 6
én meg nem is láttam a legutóbbit. de majd jelentkezem! :)

egyébként nem baj! Baj? :)
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.18 0 0 3
Azokról az Almodovar filmekről, amelyeket láttam, nem tudtam ilyen pontosan megfogalmazni, hogy mi az a feszültség amit érzek bennük, mármint a megfogalmazásukban. Mindenesetre örültem ennek a riportnak, mert Valuska tényleg jól összegzi a szerző alkotói karakterét, és amikor szerzői filmként de nem művészfilmként kategorizálják, függetlenül attól, hogy a hazai művészfilm kategória a külföldi terminológia szerint jellemzően a szerzői filmet takarja, a különbségtétel kifejező.
A pop-art jelleg, mint meghatározás, ugyancsak tetszik.

Ja, és Almodovar filmjei is tetszenek.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.18 0 0 2
Direkt visszahallgattam, mert elsőre nem tűnt fel semmi, ami engem topikírásra sarkallt volna.
Nos:
meglehetősen nyafogi, de azt hiszem, -már bocsánat- a filmkritikus témmakörbe elfér. Ha úgy veszem, a riportalanyok is nyafkák (férfiasan nyafkák), kétségtelen viszont, hogy a kiejtése nem a "hangot-hangra, cél az érthetőség" elvet követi.
Engem nem zavar különösebben, korábban is voltak ilyen beszélgetőtársak a hasonló műsorokban, nem sóznám Such nyakába ezt a terhet.
:)

Megj.: Külföldön akár beszédhibás, raccsoló tudósítók is vígan szerepelhetnek, eleinte meglepett, de később elfogadtam. Ehhez képest Hungler Tímea beszédművész.
Előzmény: S_L (0)
S_L Creative Commons License 2009.10.18 0 0 0
Ja, és persze a véleménye se érdekel. Nagyon nem. A kultúra komoly dolog.
S_L Creative Commons License 2009.10.18 0 0 topiknyitó
Előre is köszönöm az új elnöknek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!