Sziasztok AION tört szerver létrehozását tervezzük.Aki úgy érzi hogy eleget tud vagy szerver építésben is jártas.Kérjük jelentkezzen skypon ezen a címen:mower7
hát amennyiben ez hivatalos szerver, 2 dolog lehetséges: nem hoztál létre aion accountot, vagy nem aktiváltad, vagy nincs rá befizetve pénz. én akkor láttam ilyet, amikor lejárt az előfizetésem.
1: http://us.ncsoft.com/en/aion/ 2: "my account" fül 3: ide belépsz a játékban használt accoddal, ha nincs még ilyen, itt tudsz csinálni magadnak 4: felülről a második, "use a serial code" 5: oda beírod a gamecardod számát 6: lecsekkolod hogy elfogadta -e , és annyi napot írt-e jóvá ahány napos gamecardot aktiváltál. 7: belépsz a játékba, választasz egy szervert és játszol.
spatalos és castor szervereken van a legtöbb magyar, van akit ez bátorít, van akinek kizáró ok :) gamecardot pl. a cdgalaxisból tudsz venni, van 15 -30 -60 napos amennyire tudom.
Thx a választ. Nem tört szeróra hogyan tudok felballagni? Főleg a gamecard üzemmód érdekelne. Kaptam a gaméhoz 30 naposat, de nem fogom hogyan tudok ezzel bejutni a gyári szeróra. Thx a következő választ. :-))
ja kérem, tört szerveres dolgoknál ez előfordul :) meg kell próbálni eredetiben. van 15 napos gamecard, nem egy nagy érvágás akkor sem, ha utána nem tetszik és abbahagyod
Gyári game, felinstall....up grade x. 10 ig, Nem fizetős szeróra mentem volna, a megfelelő műveletek után bekapcs és kis gondolkodás után egyszerűen elszállt. Hardverem (a minimumot hozza, mindenben ok, csak a proci kicsi. AMD 2500+, frissítések (sp3, katalyst, win network ....stb.)
Haverom erősebb gépén is megpróbáltam ugyanezt, nála elindult az első képernyő. A karakterválasztás menü bejött, mivel koreaiul nem értek tovább nem erőltettem. Gondoltam ezután nálam is működni fog...tévedtem.
én speciel egy intel core2 duo 2 ghz procival játszom. meg geforce 8400, meg 2 giga ram. nem azt mondom, hogy full grafikával, de egy elfogadható szintet hoz.