Keresés

Részletes keresés

nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.13 0 0 207
Eljátszottam a gondolattal: mi lenne, ha ki sem engednék.......
Előzmény: Törölt nick (206)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.13 0 0 205
  •  Az ifjúsági ügyekkel foglalkozó minisztériumok vezetőinek és vezető beosztású munkatársainak - Jánosi György, Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila, Szilvásy György, Benedek András és Keszthelyi András - tanúkihallgatását indítványozta az ügyész a Zuschlag-per keddi tárgyalási napján a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon, Kecskeméten.

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=554436

 

 

Alakul, mint a púposgyerek a prés alatt...

nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.09 0 0 204

No, igen, csak eddig nem jelentették fel őket aktuálisan zajló ügyben!

Bízom benne, hogy elér egy kritikus szintet és a feljelentésnek lesz foganatja.

A Zuschlag ügy is kezd egyre neccesebb lenni.

Nehogy már megússza.....

Előzmény: Törölt nick (203)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.09 0 0 202

Tovább alakul a helyzet:

 

..." Amint tegnapi lapszámunkban megírtuk, megszereztük a KC Bidding Kft.-vel kötendő koncessziós szerződéstervezetet. Ebből kiderül: húsz évre állapodna meg az állam a koncesszióról, a befektető pedig évente csaknem egymilliárd forintot fizetne a sukorói kaszinó működtetéséért. Ma folytatjuk, mégpedig azzal, hogy egy ciprusi és egy csehországi cég a koncesszióba vevő részvényes az offshore-típusú ügyletben. A Pénzügyminisztériumban nyomoznak, hogy belső levelezésük miként kerülhetett a Magyar Hírlaphoz. A levelek igazságtartalmát nem tagadták, de feljelentést fontolgatnak a kiszivárogtató ellen. Oszkó Péter tegnap csak mismásolt a sukorói kaszinóprojekt sorsával kapcsolatban. Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója szerint azonnal fel kell bontani a kontraktust. ..."

 

 

nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.09 0 0 201

Ja!

 

Ezért aztán ne csináljon senki semmit, maradjon a maszop, jobban már amúgy sem tudja elqrni.....

Előzmény: Törölt nick (200)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.09 0 0 200
Most már értem, hogy ezt a feljelentést miért nem tette meg a Fidesz, a KDNP, az MDF, a Jobbik és a többiek; - nekik már nincs szükségük a népszerűsítésre! Most értettem meg, hogy olvastam a LMP fórumán az alábbiakat:

"2009. október 8. 16:56 - Csillho Kedves mindenki!

Emeljük ki Kishazánkat a szarból! Emeljük az LMP népszerűségi indexét!
Kinek van konkrét és jobb ötlete? Mert, ha nincs, akkor kár minden szóért."

Na, végre, - meg van hazánk felemelkedésének útja = LMP!!!
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.08 0 0 198

Az, AZ. Bezzeg Fletót feljelentik, pedig a javunkat akarta.

De nem akarjuk adni.....

Előzmény: Törölt nick (196)
kuttykuritty Creative Commons License 2009.10.08 0 0 193
Azért nájsz, hogy kettővel feljebb pedig bírósági ítélet követelsz. Amúgy az eredeti mantrában nem 12 volt? Elnézést, nem jártam a piros pontos fejtágítón.
Előzmény: PuPu (172)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.08 0 0 191

Persze ez egy Gyurcsányos topic, de azért tudjuk, hogy mindenért Orbán a hibás!!!

Nem h,agyta kormányozni szegényeket....

Előzmény: Törölt nick (190)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.08 0 0 188

Mint a Hunvald ügyben kiderült, attól még kapja a juttatásait.

 

Inkább egy gyors bírósági ítélet kellene, ez oldaná meg a problémát.

Előzmény: Törölt nick (187)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.08 0 0 186

Újabb kérdése, hogy a Gyurcsány elleni feljekentés kiket érinthet a továbbiakban:

  •  Szenzációs iratok birtokába jutott szerkesztőségünk. A sukorói King’s City kaszinóberuházás koncessziós szerződésének tervezete mellett Katona Tamás államtitkár és Bárd Károly ügyvéd levelezésének eddig rejtett részleteit is bemutatjuk. Az is kiderül, hogyan készítették fel Oszkó Péter pénzügyminisztert a befektetőkkel történő utolsó, sorsdöntő tárgyalásra. Az ügy politikai és közéleti súlyát jól jelzi, hogy a tavalyi parlamenti egyeztetésen – akkor még gazdasági miniszterként – Bajnai Gordon kormányfő is megjelent.

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/titkos_levelvaltasok_a_sukoroi_kaszinorol.html

mociga Creative Commons License 2009.10.07 0 0 184
A teljes szöveget is próbáld áttekinteni, személyi jogi kategória van (PTK), miszerint ha valaki le kurvaanyáz nagy nyilvánosság előtt beperelheted. Ha valaki lekurvázza a saját országát nem. Pedig azzal bizták meg, hogy ne legyen soha az. Analógia. Tudom, hogy manapság az emberek jobb és bal 0 vagy 1 alapján digitálisan kezdtek gondolkozni. Nincs tehát ilyen jogi kategória. Erre szerettem volna zagyvaságommal utalni. "Hazafennségsértés" helyett, mellett van a hazaárulás, De az ország lekurvázása nem érinti ezt a jogi kategóriát. Mellesleg egy zászlóégetés már igen. Egy zászló kiaggatás saját magadra és ezért veréskapás, meg a hatóságot nem, hiszen hivatkozhatnak arra, hogy nem követte a tömegoszlatásra vonatkozó parancsot, azaz rendőrségi intézkedést, még ha ezen viseletben teljesen békésen viselkedik magányosan s így egyedül, tehát tömeg oszlatásról ebben az esetben szó sem lehet.
(Hozzak erről videókat a tőtcsőről? (youtube)

"Mikor megszülettem, már megalakultam, s feloszlatni többet már nem lehet.
A mérhetetetlen mértékekben, ne tarts semmi léptéket..."

Neurotic


Előzmény: Törölt nick (173)
mociga Creative Commons License 2009.10.07 0 0 182
Állítólag nincs elévülés, mert minősített esetnek számít a hatalmi pozícióban, és annak jogosítványaival való visszaélés alapján elkövetett bűncselekmény. Sajnos a szándékosság és az egyénhez közhető érdek igen nehezen bizonyítható. Nincs nyoma. Megvannak a lobby-sta lop pisták módszerei erre. Egy nagy cég jutalomállása is lehet akár iszonyat magas fizetésért utólag pl. Ilyen ugyek extraprofitja, akár még az adott szó betartását is ösztönözheti.
Emlékesztek Meggyesi Péte ügyére a Paksi Atomerőművel? 8 millka évente. Megnézték a papírokat, és kerestek valamit kézzelfoghatót arról, hogy van e valami ellenszolgáltatás (azaz munka és tevékenység) a (mellesleg állami) pénzért. Nem találtak semmit. Szóbeli pénzügyi tanácsadás volt. Egy egy ebéd havonta a vezérigazgatóval, ahol szóban beszékgettek? Nem rossz állás.
Ez 98-2002 között történt.
Másik sztori. Obán-bánya mészkőbeszállítása a Dunai Vasműbe. Kipattan a botrány. Ekkenzéki oldalról. Azután ezt kompenzálandó kipattan a Dunai Vasmű beszerzési tevékenységének kiprivaizálása. Az üzlet lényege, hogy egy pofitlépcső keletkezik a megvett és az azért a Vasmű által kifizetett pénzek között egy külön magánérdekelt cégben. Miért addig talán erről nem tudtak? Ők voltak hatalmon. Állami tulajdon, felügyelő bizottsági díszes társasága, hatalmon lévők kinevezési joga a közvagyon működtetésének ellenőrzésére. Vagy nem is néztek utána? Csak mikor kiderült egyik oldalt a balhé, gyorsan kerestek egyet a másikon?
Előzmény: Törölt nick (167)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.07 0 0 176

Ellenben tökéletesen ki és felhasználja a banánköztársaságot a tisztességtelen "üzleti" előny megszerzésére.

Na éppen az a felelőssége Fletónak.

A banánköztársaság megteremtése.

Előzmény: PuPu (174)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 175

Hát ennél a gittegyletnél azért egy hangyányival...

:O))))

Előzmény: Törölt nick (171)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 174

Miért, - van sukorói ügy?

Én a helyedben nem prejudikálnék, megvárnám szépen az ítéletet, - itt az alperes meg fogja tudni fizetni az ügyvédi költségeket, és nem a banánköztársasági bíróságokon szocializálódott...

Türelem...

:O))))

Előzmény: Törölt nick (167)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 172

Valóban?

És mit?

25 állami gazdaságot?

Vagy a Honvédség dunaparti tisztiházának ellenértékét?

Esetleg állami pénzből betonutat is építtetett a krumpliföldjéig?

Vagy a kádkövet a kádkőbányájából állami céggel vásároltatta föl?

Ejnye, - mijen egy ember ez?

:O))))

 

Előzmény: Törölt nick (165)
dj Creative Commons License 2009.10.07 0 0 170
Ja, tudom. Meg Napóleon is te vagy.
Előzmény: PuPu (164)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 169

Hát akkor támogassad őket, - az eddigi választásaid is bejöttek, ahogy elnézegetlek.

Első lépésként meséld el anyukádéknak meg a tesódnak: Képzejjétek, itt az új párt, amelyik már egy éve folytatólagosan megmenti Magyarországot!...

:O))))

Előzmény: Törölt nick (161)
mociga Creative Commons License 2009.10.07 0 0 168
Azért nézz utána kérlek, melyik szervezet, milyen ügyekben, milyen feljelentéseket tett.

Egyébként, ha egy politikai párt képviselője szóvátéve a bűnt beszél róla, az amolyan közbíróságnak tett feljelentés, melynek elvileg egy normális országban az előrehozott parlamenti választások "bírósági" ítélkezésében kellett volna realizálódni már régen.

Ugye az öszödi beszéd kapcsán lehetett volna népfenség és hazafenségsértés alapján feljelentést tenni. ("kurva ország" kijelentés) De mivel nincs ilyen jogi kategória leírva (igaz két természetes személyek között becsületsértés alapján lehet, egy kurva anyád nyilvános kijelentése kapcsán), legfeljebb íratlan erkölcsi szabályok, nem lehetett feljelentést tenni, csak szóvá. A média "jogászok", remek ügyvédként ezt is kimagyarázták és megindokolták. Az őszinteség es a becsületesség lovagját faragták ki nekünk. ("Hazudtunk, reggel, este és éjjel. .... Nem csináltunk semmit.") Nekem leszerepelt az egész nemlétező népbíróság. Igaz, hogy 2006 okt. 23.-án újabb bűnöket elkövetve elfolytották ezt. Nem is beszélve a TV "ostromról". Be kellett volna olvasniuk egy petíciót. Igaz akkor a ""népbíróság"" elzavarta volna őket a picsába. Ezért is nem engedték beolvasni.

De.....
Az hogy a FIDESZ valahol kollaborál velük, az látszik az akkori tetteiken. (Miket nem tudhatnak ezek egymásról!?) S mikor teljesen törvénytelenül egy közteret hónapokra lezárnak a köz elől, akkor egy kis kordonbontogatással mutogatták a népnek, hogy na persze mi aztán nagyon mellettetek s főleg ellenük állunk.

Mert vajon mi is történt volna, ha Orbán Viktor kiáll a Kossuth térre és azt mondja. Emberek tüntessetek minden módon, hogy eltakarodjanak ebből a házból. Új választásokat!! Vagy ha már akkor kimondja a jelszót. Elég!!!!! Vagy stratégiailag úgy gondolta, hogy gyilkolják, falják fel önmagukat, s aztán majd jönnek ők. Ebben is lehet valami. A gond ott van, hogy ettől mi még végigszenvedtük, de alaposan együtt ezt a soknak tűnő éve(ke)t. :-((

A mondás, mint népi bölcsesség él. Jobb későn , mint soha, de 2/3-os többségben ne is reménykedjenek. Mert jön a jobbik mint soha, ki a FIDESZ besározott fertőző részét nem fogja engedni továbbfertőzni, korumpálni a közéletet. A jó ugyekben viszont remek partnerei lesznek egymásnak. A jó ügyek, alapvetően nemzeti érdekeken kell, hogy alapuljanak.
Előzmény: Törölt nick (141)
Darwin Creative Commons License 2009.10.07 0 0 166
Az a baj, hogy valaki mikor azt mondta, akkor igazat mondott, csak épp rossz ember akarta ész nélkül másolni.
Előzmény: PuPu (160)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 164

Ez a szörnyű valóság, tezsvérem...

:O))))

Előzmény: dj (159)
Darwin Creative Commons License 2009.10.07 0 0 163
A császári többest meghagyom neked. Mikor hozzám szólsz bátran az egyes számú névmásokat. Egyébként ahhoz képest, hogy állítólag Fideszes az ügyészség (ez is abszurd, hogy ilyenekről beszélünk, de ugorjuk át), ahhoz képest főleg az időtartamot és a mennyiséget nézve, igen, kevés.
Előzmény: mociga (138)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 162

Nincs hozzá hardvered, ez lehet az oka. 

Láttál te már dvd-lemezt csodálkozni?

Visszajátssza, amit ráírtak, oszt jónapot!

:O))))

Előzmény: Törölt nick (158)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 160

Jaja.

De átlagban rendben vagyunk, - ott volt az országnak még az Ember, Aki Sohasem Hazudott...

:O)))))

Előzmény: Darwin (152)
dj Creative Commons License 2009.10.07 0 0 159
Ezt mikor álmodtad meg?
Előzmény: PuPu (155)
Darwin Creative Commons License 2009.10.07 0 0 157
Csak egy kérdés: a dél-dunántúli borkultúra ez alatt mennyit fejlődött?
Előzmény: Törölt nick (148)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 155

A dolgok mai állása szerint nem lehet tiszta politikust találni, - Feri annyival - és ez nem kevés - jobb a többinél, hogy ő legalább kezdeményezte a korrupciós ügyek 70%-át keletkeztető pártfinanszírozás rendbetételét, a képviselői javadalmazások kiigazítását, - egyátalán, egy átlátható, tiszta államigazgatás és államháztartás mellett tette le a voksát.

Nem csak az ellenzéknek nem tetszett a dolog, ezt azért meg kell említenem...

:O)))

Előzmény: Törölt nick (151)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 154

Szerintem meg senkinek semennyit...

:O)))

Előzmény: Törölt nick (150)
PuPu Creative Commons License 2009.10.07 0 0 153

Na és jelenleg mi a helyzet a Villkesz Kft-vel?

És a Cydena Kft-vel?

Hogy nyerték el a megbízásokat?

Egyébként folynak eljárások ebben az ügyben?

:O))))

Előzmény: Törölt nick (148)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!