Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Makulátlan, mint az új. Gyári első-hátsó sapka, bőrszütyő.
sn.: 9543278
ELKELT!
FA 50 2.8 MACRO 40e
Optikailag és mechanikailag hibátlan, a ház kopottas. Gyári első-hátsó sapka. Ez a legélesebb kés a fiókban.
sn.: 3895368
MARAD :)
SMC Pentax K 50 1.4 35e
Makulátlan, majdnem mint az új. Közel gyűjtői állapot. Első-hátsó sapka.
sn.: 1051706
ELKELT!
SMC Pentax K 135 2.5 35e
Makulátlan, mint az új. Gyűjtői állapot. Gyári első-hátsó sapka.
sn.: 5341344
SMC Pentax K 28 3.5 30e
Optikailag és mechanikailag hibátlan, a házon használat nyomai. Első-hátsó sapka.
sn.: 5026536
SIGMA 17-50 2.8 60e
Makulátlan, majdnem mint az új. Gyári első-hátsó sapka és a vászon tok. A legjobb Pentax apsc zoom.
sn.: 15000820
SIGMA 30 1.4 (nem HSM) 45e
Optikailag és mechanikailag hibátlan, a házon használat nyomai. Gyári első-hátsó sapka és a vászon tok. Nekem tökéletes látószög apsc-n.
sn.: 11591443
Egy Budapesti vagy váci személyes találkozót és a próba utáni adásvételt preferálom, de szívesen küldöm foxpost-tal is. Ha többet veszel, könnyebben tudsz alkudni 😊
Egyszerűsíteném a készletet és megválnék az alábbi, nagy becsben tartott, nehezen összevadászott objektívektől:
HD DA 70 2.4 75e
Makulátlan, mint az új. Gyári első-hátsó sapka, bőrszütyő.
sn.: 9543278
FA 50 2.8 MACRO 40e
Optikailag és mechanikailag hibátlan, a ház kopottas. Gyári első-hátsó sapka. Ez a legélesebb kés a fiókban.
sn.: 3895368
SMC Pentax K 50 1.4 35e
Makulátlan, majdnem mint az új. Közel gyűjtői állapot. Első-hátsó sapka.
sn.: 1051706
SMC Pentax K 135 2.5 35e
Makulátlan, mint az új. Gyűjtői állapot. Gyári első-hátsó sapka.
sn.: 5341344
SMC Pentax K 28 3.5 30e
Optikailag és mechanikailag hibátlan, a házon használat nyomai. Első-hátsó sapka.
sn.: 5026536
SIGMA 17-50 2.8 60e
Makulátlan, majdnem mint az új. Gyári első-hátsó sapka és a vászon tok. A legjobb Pentax apsc zoom.
sn.: 15000820
SIGMA 30 1.4 (nem HSM) 45e
Optikailag és mechanikailag hibátlan, a házon használat nyomai. Gyári első-hátsó sapka és a vászon tok. Nekem tökéletes látószög apsc-n.
sn.: 11591443
Egy Budapesti vagy váci személyes találkozót és a próba utáni adásvételt preferálom, de szívesen küldöm foxpost-tal is. Ha többet veszel, könnyebben tudsz alkudni 😊
'napot! Van valakinek eladó Pentax 67-re 300/4 (esetleg 200/4) teléje a nem zöld gyűrűs fajtából (vagy abból, de irreálisan olcsón :) ? Hivatalos nevén Asahi SMC Takumar/6×7 1:4/300.
Attól függ ebből mennyi jó kép, vagy mi a kidolgozási arány amit el is raksz. Elmegyek valami konferenciára, csinálok 40-100 képet, 15öt átadok, jónapot. Feémegyek Gellérthegyre, hogy kipróbáljam milyen a timelapse, az 3500 expó és akkor nem csináltam még semmit :-D Éppen 2 napja nézegettem különböző statisztikákat, 1 év alatt 100ezres expómennyiség elment, mikor milyen kihozatali aránnyal.
Én 180 ezerért vettem jó pár éve. Az infláció növekedett és a kora is ezzel együtt. 7-8 éves technika. Én valahol a kettő közepére tartanám az értékét. Ha 650-értis lehet kapni akkor biztos nem az 1050-est venném meg.
Irányár megadása (ami kötelező) mellett növekedhetne az érdeklődés. Ezek közül egyik sem életmentő gyógyszer, hogy a rászoruló meg kell vegye bármi áron.
Kicsit off topic, Szekundans kollégának teljesen igaza van, szerintem a Pentax Fan Club csoportban sokkal több infót fogsz találni erről a hibáról, lehetséges megoldásokkal stb
Sziasztok! Lehet, hogy nem ide tartozik, de tudnátok tanácsot adni. K-50 es gépem van, és olyan hibát produkál, hogy sötét képet készít, bármilyen beállításon , bármelyik obival. Mi mehetett benne tönkre? Érdemes javíttatni? Hová vigyem? Menyi lesz a javítás?