Köszönöm a segítséget.Sikerült aktualizálnom a táblázatomat. :) Viszont vannak olyan megyei kocsik,amik valószínűleg át lettek csoportosítva máshova,mert azokat nem találtam. Esetleg azok átcsoportosításában tudsz segíteni?
KDU-625 Kecskemét/Gátér külső telephely 2025 óta, előtte évekig tartalék volt (egyébként egész nap Félegyháza környékén van, csak javításra rezsizik be Kecskemétre)
LNK-231 kb 2021 második fele óta Gyöngyös/Hatvan
LNK-256 szintén kb ugyanekkor került Félegyházáról Szabadszállásra, ahonnan most márciusban leváltotta az AOMA-184 és a hetényegyházi kintalvós JTK-941 helyére került
MRZ-358 2025 februárjában hagyta el a megyét, azóta Békéscsaba helyi
Szerintetek ha a Volánnál lesz újra majd távolsági buszbeszerzés, akkor például ki lehet majd hitelezni azt hogy a Credo Econell Next 12-k eltűnnek a távolsági járatokról és csak elővárosi, regionális járatokon alkalmazzák majd őket?
Gondolom, valamikor a 1960-as években indulhatott. 1961.11.01-től van megyei AKÖV, előtte volt egy AKÖV Baján, volt Kecskeméten egy tanácsi Vállalat, volt a Kiskunfélegyházi Gépkocsiüzemi Vállalat, és Bács-Kiskun megye egyes rélszein a Sztálinvárosi Aköv végzett szolgáltatást.
A Kecskemét-Izsák-Fülöpszállás-Solt-Kalocsa-Baja egy hosszabb kerülő útvonal, a legrövidebbhez képest ami Kiskőrös felé vezet ezért se volt sok végig közlekedő járat...
Credo számomra is buszpótló jármű. De ízlés dolga.
Amúgy nem lenne hülyeség, hogy azonos típusú járműveket szerzünk be tömegesen, de azért a gyártó is lehetett volna kreatívabb: 9,5 méteres, 12 méteres, 15 méteres és csuklós. Ezek kellenének tömegeden, de a 12 méteres a meghatározó, ami szerintem sokszor nagyon nyomorgós.
Egy kérdésem lenne: Valakinek nincs menetrendje a régi Kecskemét-Izsák-Fülöpszállás-Solt-Kalocsa-Baja járatról, illetve információja hogy az kb mettől meddig közlekedett,azt egy Facebook-csoportban lévő kép alapján megállapítottam hogy 2010-ben még járt,de melyik évben indították azt nem tudom.