Azért az is szép, hogy nektek balliberálisoknak egy-egy ilyen hír hallatán, -és van belőlük szép számmal- sosem a lényeggel van bajotok, hanem hogy mennyi ideig tart az út márszejbe? :)
========================================================= Így jön ide Orbán. Ilyen nem volt, nincs és nem is lesz. Holló a hollónak, tudod. =========================================================
Az utazást engedélyező közhivatalnok szerintem elkövette a hűtlen, hanyag kezelés bűncselekményét.
"Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg és az ebből adódó kötelezettségét megszegi, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, megvalósítja a hűtlen kezelés törvényi tényállását."
Húha, most aztán meglelted szarva közt a tőgyét:-)) A lényegen, a válság miatt önmagán ilyen látványosan spóroló állami pénzszóráson nem akadtál fenn, ugye?
Szerinted is igazságos az állami csöcsön lógó hivatalnokok részéről a munkanélküliek pénzét költeni?
Ezt komolyan nem értem. Szerintem a franciáknak kellene idelátogatniuk és megnézniük, hogy csinálják mondjuk a MÁV-nál ahol a szakszervezetis naplopók iskolai végzettségtől függően 500e-1,5 milliós havi fizetést kapnak VIP-es kiemeltként a semmitevésért.
Bizony, akkor valami díszdoktori címet osztogattak neki. Ezeknek mi jutott a világlátáson kívül? Melyikük a miniszterelnök ezek közül senkiháziak közül?
Ez már az igazi kammenyizmus. Annak idején nem volt arról tudomásom, hogy a "szekszervezeti üdüléssel" költőpénzt is adtak volna! hun lehet ebbe a szakszervezetbe belépni eftársak?
Az ugye senkt nem zavar közülük, hogy cc. 2 millió aktív felnőtt áééampolgárnak nincs munkahelye, a többiek nagyrésze éhbérét dolgozik. ( vagy még anynit sem fizetnek nekik a munkájukért, mert amunkaheylen éhen halnak ) Remélem jól érezték magukat Izlandon? A francia úton törjön ki a nyakuk, jellemtelen állatok )