Keresés

Részletes keresés

Andrew976 Creative Commons License 2017.11.27 0 0 213

Sziasztok! Csíkszeredából írok (eredetileg szolnoki vagyok). Keresek Salgótarján kosaras sálat gyűjteményembe. Aki tud segíteni, jelezzen! 

 

Köszönöm!

kosareso_ Creative Commons License 2017.06.26 0 0 212

a

gyikházi Creative Commons License 2011.03.23 0 0 210

Pont az a sajnálatos, hogy csak pár. Ha igazán jól mennének a dolgaink, mégnagyobb rajongótábora lenne a csapatanak, ami szerintem igencsak fogyatkozik manapság. :S Egyedül a szurkolótábort alkotó keménymag a kitartó...

Előzmény: kisloszos (209)
kisloszos Creative Commons License 2011.03.20 0 0 209

Minden elismerésem annak a pár tajáninak, akik tegnap eljöttek Pécsre!!!!!

küsmödi bá Creative Commons License 2010.11.26 0 0 208

Na akkor ezt figyeld :) Velünk volt pár St. Pauli meg Young Boys (hajrá pedofília) alak. A budi előterében ilyen beszélgetésre lettem figyelmes: "ooooh.... and why this aren't  noice your's terrace... why you' re doesn't supporting?!" haverom: "ooohhh... because... nem, nem, nem ezt akartam mondani..."... SZERINTED? :D hungarians're very good in English... :D

Előzmény: küsmödi bá (205)
Feffo Creative Commons License 2010.11.26 0 0 207

Te egy igazi mazochista vagy :)

Előzmény: küsmödi bá (203)
grigo Creative Commons License 2010.11.26 0 0 206

Katasztrófa és sanszos hogy utolsó meccs. Kb ennyi. A meccs győztese te lettél, mert nem láttad.

Előzmény: küsmödi bá (205)
küsmödi bá Creative Commons License 2010.11.26 0 0 205

Nem mintha azzal sokkal jobban járnék... :)

Majd várom az "élmény"beszámolót...

Mondanám, hogy jó szurkolást, de inkább annyit kívánok, ne kapjatok agyvérzést.

Előzmény: grigo (204)
grigo Creative Commons License 2010.11.26 0 0 204

Nem hiszem hogy lemaradnál egy hatalmas győzelem ünnepléséről. Sajnos azt kell mondjam, hogy jól döntöttél, meccs után majd beírjuk, hogy mi volt.

Előzmény: küsmödi bá (203)
küsmödi bá Creative Commons License 2010.11.26 0 0 203

Nem szeretném világgá kürtölni... Nem láttam értelmét, hogy hazaugorjak (mivel semmi infót se sikerült begyűjtenem, mi lesz ma), így marad a Kispest - Vasas...

 

Előzmény: grigo (201)
grigo Creative Commons License 2010.11.26 0 0 202
grigo Creative Commons License 2010.11.25 0 0 201

Akkor mostmár fejtsd ki. Mostmár kíváncsi vagyok.

Előzmény: küsmödi bá (200)
küsmödi bá Creative Commons License 2010.11.25 0 0 200

Pont hogy NEM. Arra utalok, amire már oly' sokszor, de nem volt foganatja.

Előzmény: grigo (199)
grigo Creative Commons License 2010.11.25 0 0 199

Ha jól veszem ki a véleményed akkor te most szarnál bele az egészbe?

Előzmény: küsmödi bá (198)
küsmödi bá Creative Commons License 2010.11.25 0 0 198

Felvetésemnek pont a szurkolás a lényege... nem akarom itt szítani a dolgokat, van elég baj, de ha most elkezdünk szurkolni, olyan mintha május 1-én muszájból tapsolnánk az mszmp kb tb zsb felvonulásán... de nyilván a többség dönt. Ha máshogy látjátok, szívetek joga. Szerintem csak egy választásunk van.

 

Előzmény: grigo (197)
grigo Creative Commons License 2010.11.25 0 0 197

Majd megkérdezem. Ha lesz is szurkolás, az nagyon gázos lesz. Nem vagyunk mi elég komolyak ahhoz hogy motiváció nélkül is maxon toljuk.

Nemtudom, hogy érdemes e hazjönni. Még senki nem merte felvetni, hogy lesz e szurkolás.

Arra tippelnék, hogy belekezdünk, de szép lassan megadjuk magunkat amikor már nagy a cumi.

Előzmény: küsmödi bá (196)
küsmödi bá Creative Commons License 2010.11.25 0 0 196

A jövőn szerintem felesleges agonizálni, nem közöttünk szurkol Nostredamus (bár Pazzo nekem gyanus) :)

Engem az érdekel, mi lesz a hátralévő pár meccsen. Pl. holnap ugye Szeged ellen játszunk, de per pillanat még azt se tudom, van-e értelme hazamenni a meccsre (csak az miatt mennék). Nyilván, szurkolás nem lesz, sőt, megmondom őszintén, kevés nézőre számítok az utóbbi napok letargiája miatt, amire még a hirtelen hideg is rá tesz egy lapáttal.

Volt egy javaslatom, amit átküldtem Jagernek.

 

 

 

Előzmény: grigo (195)
grigo Creative Commons License 2010.11.25 0 0 195

Igen, már én is ebben bízom. Szétzavarni most mindenkit (bár már nem maradt senki) és úgy kiesni hogy B-be még maradhassunk. Csak hát ki próbálja ezt meg?

Előzmény: küsmödi bá (194)
küsmödi bá Creative Commons License 2010.11.25 0 0 194

Persze, mert belátták, hogy ez nem egy London, hogy 100 csapatnak szurkolhass, elvek meg miegymás miatt. Itt örülhetünk, ha van egy csapat. Ugyanez volt a helyzet amúgy anno pl. Sopronban is (fociban - MATÁV / FAC).

Nem hinném, hogy ne lehetne egy erős B-csoportos középcsapatot összehozni. Persze, ilyen hozzáállással, amit utóbbi napokban láttunk, baromi nehéz lesz. Ott is vannak jó kis csapatok, idegenbeli túrákra meg pláne rá lehet gyúrni.

 

Előzmény: grigo (193)
grigo Creative Commons License 2010.11.25 0 0 193

Tudom, de ők is úgy voltak amikor indult a Wamsler Se hogy "kösz, nem". Aztán nem bírtak a vérükkel.

Most ez a csapat megszűnik, nehéz lesz motivációt szerezni olyan színvonalú meccsekre amiken akár mi is játszhatnánk... Kell egy bizonyos légkör, színvonal, környezet, hogy ez mehessen tovább. 

Feladni nem fogjuk. De itt nem a B csoport a gond. Ó bárcsak lenne egy B csoportos csapatunk. Itt az a gond hogy ebből megye szintű csapat lesz. Folytassuk itt a tarjáni topicban  :)

 

küsmödi bá Creative Commons License 2010.11.25 0 0 192

Szavasztok!

 

A kaotikus salgótarjáni helyzettel kapcsolatban van pár gondolatom.  Számomra utolsó csepp a pohárban a csapat honlapján a fórum klubvezetés általi törlése volt. Annyit érdemes tudni az előzményekről, hogy jópár kérdés felmerült a csapat jelenével és jövőjével kapcsolatosan, amikre választ nem kaptunk. Pontosabban de. Kb. 3 napos szurkolói könyörgés után pár embernél elszakadt a cérna, ennek hangot is adtak (a többség egyáltalán nem primitív módon, 1-2 élesebb hozzászólás volt, de ez érthető), erre persze azonnal reagált DK, mégpedig, hogy a szurkolók elriasztják a szponzorokat, a csapat ellen vagyunk, ergo mi tehetünk mindenről, meg úgy különben is, övé a csapat, azt csinál a fórummal, amit akar, meg is fogja szüntetni. Meg is tette, indoklás a következő:

 

Tisztelt Látogatók, Fórum felhasználók!

A Konecranes-Salgótarján férfi első osztályú kosárlabda csapatához tartozó fórumon az elmúlt napokban olyan hangnemű állításokat(??) és találgatásokat publikáltak, amelyek különösen alkalmasak a csapat szurkolóinak és szponzorainak megtévesztésére, sőt akár anyagi hátrány okozására is! A statisztikák alapján országban nagyon sok helyről és sokan követték figyelemmel fórumunkat. Van, aki ez alapján ítél meg minket. Nem tagadhatjuk, a Salgótarjáni KSE projectnek jelenleg igen sok problémával kell megküzdenie, gyakorlatilag mindenhonnan támadásoknak vagyunk kitéve. Ebben a helyzetben nem engedhetjük meg, hogy a fórumon mostánaban eluralkodott hangnem alakítsa a szurkolók véleményét csapatunkról. Körbenézve a többi első osztályú csapat honlapján kevés együttes tart fenn saját fórumot. Hiszem, hogy ebben, azaz a felhasználóinknak nyújtott szabadságban úttörők voltunk. De ennek most vége. Mától csak regisztrált tagok olvashatják és szerkeszthetik a fórumokat.

A mostani, egyszerűsített regisztrációt várhatóan 2010. december 10.-ig lecseréljük, az új egy kicsit összetettebb lesz. Egyrészt teljes név és több adat kell majd a regisztrációhoz, másrészt a regisztrációkat kizárólag valamelyik munkatársunk jóváhagyása után lehet majd használni. A jelenleg regisztrált felhasználók egy része megmarad a rendszerben, másik részüknek - döntően azoknak, akik csak valamilyen becenevet adtak meg teljes névként - újra kell majd regisztrálnia hiteles adatokkal.

A fórum használatához kérjük jelentkezzen be! Ha Ön még nem regisztrált felhasználó, akkor előbb regisztrálnia kell!

Megértésüket köszönjük,

Dávid Krisztián

 

No most álljunk meg egy szóra. ADATGYŰJTÉS??? Fogd be a pofád paraszt, max akkor ugathatsz, ha tudjuk ki vagy, lakcímmel, telefonszámmal?! 2010, szólásszabadság. Csak arról beszélhetsz és úgy, ahogy azt a "boss" képzeli... Mi ez, Rákosi-korszak?!

Javaslom mindenkinek, NE REGISZTRÁLJON! Ellenkező esetben mindenféle vidám helyzetbe csöppenhet a gyanutlan szurkoló. Gondoljatok, amire akartok...

Folytattam egy kis nyomozómunkát, hogy is néz ki a szabad véleménynyilvánítás a többi első osztályú kosárlabdacsapatnál, mert ugyebár DK-ék úttörők a felhasználóknak nyújtott szabadságban...:

Kaposvár: vendégkönyv, olvasói vélemények a hírekhez; Paks: olvasói vélemények a hírekhez; ZTE: fórum, szurkolói zóna;

Debrecen: valóban semmi; Szeged: fórum; Kecskemét: valóban semmi; Körmend: vendégkönyv; Falco: fórum; Pécs: olvasói vélemények a hírekhez; Szolnok: valóban semmi; Sopron: valóban semmi; Níregyháza: SZON-os csapatoldal - olvasói vélemények a hírekhez; Albacomp: valóban semmi.

Tehát a 13-ból 8 helyen adott a szabad véleménynyilvánítás (a vendégkönyv, olvasói kommentek ugyanúgy fórum-kategória).

Ne nézzék már az embereket hülyének! Addig jó a szurkoló, amíg befizeti a 1200 Ft-os belépőt -ne adj' Isten előzetes bizalma jeléül bérletet vált-, bezzeg ha elmondja véleményét egy problémáról, akkor nincs helye a csapat körül. Elmennek a büdös francba.

Abban se vagyok biztos, hogy jogilag ez az adatgyűjtés egyáltalán lehetséges. Örülnék, ha valaki, akinek van ideje, vagy konyít a jogi témákhoz utánajárna ennek.

Megjegyzem, ilyen jellegű "szűrést" eddig még sehol se láttam.

Mindenki jól gondolja meg, hogy hova adja le a személyes adatait.

Már tavaly szeptemberben, a Szert Sándor eEmléktornán láthattuk milyen társasággal van dolgunk, akik a szlovákok magyarokkal szembeni támadásai ellenére (Dunaszerdahely, nyelvtörvény, Sólyom kitiltása, stb.) tót csapatokat hívtak meg a tornára a magyar-szlovák kapcsolatok javítása érdekében... Na ja, kérjünk mi elnézést tőlük címszóval.

Köpök a klubvezetésre, ilyen senkiházi brigádot még nem láttam.

Részemről minden tőlem telhetőt megteszek továbbra is a Csapatért, a Városomért, ellenben ezek után a klubvezetéssel még gondolat szintjén se vagyok hajlandó semmiféle kompromisszumot kötni!

 

üdv: szasza

DavidMatthew Creative Commons License 2010.10.31 0 0 191
Ma megnéztem és ha már fel lett töltve akkor gondoltam belinkelem..:D
Előzmény: grigo (190)
grigo Creative Commons License 2010.10.31 0 0 190
Nagyon küldöd a kampányt...
Remélem összejön a szurkoló meccs is.
Előzmény: DavidMatthew (189)
DavidMatthew Creative Commons License 2010.10.31 0 0 189
njoy_SB Creative Commons License 2010.09.26 0 0 188
Jah, úgy tudom teljesen nyílt lesz
Előzmény: grigo (187)
grigo Creative Commons License 2010.09.26 0 0 187
Én az ankétra gondoltam...
A játék az egyszerű lesz, úgyse tudunk 1-2 percné többet futni :D
Előzmény: njoy_SB (186)
njoy_SB Creative Commons License 2010.09.26 0 0 186
Nyilván nem akarjuk senkitől elvenni a lehetőséget, de egy határt kell húzni, 10 embernek küldtem el a privát mailt, de slb-n pl már jelentkeztek, szóval 15-20 ember belefér, majd úgy váltogatjuk sor cserébe egymást, hogy mindenkinek jó legyen
Előzmény: grigo (185)
grigo Creative Commons License 2010.09.26 0 0 185
Olvastam. De ha lenyomjuk a csapatot az égő lesz :D
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. Mennyire lesz zártkörű a dolog?
Előzmény: njoy_SB (184)
njoy_SB Creative Commons License 2010.09.26 0 0 184
Fene se tudja meddig tart hehe, reméljük végig :)

Ööö küldtem mail-t abban van arról info, hogy ki jön :)
Előzmény: grigo (183)
grigo Creative Commons License 2010.09.26 0 0 183
Korai ez még Joyckikám :D
Nem is tart addig a költségvetésünk :P
Jövő héten jön a Jászberény?
Előzmény: njoy_SB (182)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!