jah! csupán azt kérdem 10telettel, miért nem a köztörvényes bűnözőket itéli el ilyen gyorsan és vasszigorral a "bíróság"? Azokat miért hagyja még mindíg szabadon garázdálkodni az országban?
A lényeg az, hogy Magyarországon jogállam van. Birósági itélet megsemmisitése elleni tüntetést a BTK nevén nevezi. Az ügyészség és a Rendörség ennek megfelelöen járt és jár el. Ezért van bajban a Magyar Gárdafőkapitánya.
Tudod alto, az elmult húsz év legnagyobb bűne, hogy nem tudtak olyan közigazgatást létre hozni, akik értünk, állampolgárokért van, még mindíg ellenünk használják fel őket, csakhogy most már sokkal többet kell azért fizetnünk, hogy kiba@vanak velünk.
alto. Szerinted hány olyan település van ma Magyrországon, ahol nincs jelen a településen rendőr?
Elcsaltam a súlyadót? jelen esetben éppen arról van szó, hogy az adófizetők pénzéből finanszírozott közalkalmazottak több csatornán is tudomást szereztek arról, hogy 1996-ban a gk. ki lett vonva aforgalomból! tipikus esete annak, amikor nem tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal. ezért, mi fizetünk többszörösen.
"...Kérdem tisztelettel, nem lehetne azokat a rendőröket, akik majd a Bp.-i utcán kergetik a neonácikat kivezényelni a gyilkosok felkutatására?..."
Nem lehet.
De amúgy meg szerinted mit csinálna a sok gyalogrendőr? Belesne minden fa mögé, nincs-e ott egy ember "engem kerestek?" szöveggel a pólóján? Gondolod, hogy a gyilkosok megtalálása mennyiségi kérdés? Mert ha igen, gyorsan áruld el ezt a nagy titkot a kriminológusoknak.
Az "elcsaltam a súlyadót és rájöttek", következésképp pusztuljon a ballib egy érdekes gondolati szörnyszülemény.
mondjuk ha valakinek egy nap tízszer teszik fel ugyanazt a tendenciózus kérdést talán valahol érthető, hogy felmegy a szar az agyába. Sajnos pont a görbeorrú, marionett betlehem beszólása volt az aminél elszakadt a cérna de egész ügyesen fordított a dolgon és inkább a távvezérelt provokatörnek borult el az agya. Jól volt ez így, nincs ezzel semmi gond.
"...neki áll felépíteni egy hatékony rendőrséget..."
(Nekiáll, az egy szó, de mindegy...)
És hogy fogja azt csinálni? Csettint egyet, mire minden bűnöző önként feladja magát?
Én nem emlékszem, hogy az orbáni Arany Érában megszűnt volna a bűnözés - sőt számos, pl. emberölés kategóriában rosszabb volt a helyzet, mint ma.
Ne gyere ezzel a hatékony rendőrség dumával, amikor a fideszbagázs mindent megtett, hogy a rendőrséget lejárassa, szétdúlja. Hiszen minél nagyobb a zűrzavar, annál jobb a Fidesznek és annál rosszabb Magyarországnak.
Szerintem a Hess emlékmenetre ne vidd majd a korsódat, mert összetörik menekülés közben. Kár lenne érte, gondolom drága volt. Javaslom, hogy egy műanyag pohárra filctollal rajzolj egyet, ha már ennyire ragaszkodsz a kedvenc jelecskédhez. De miért nem nyilaskeresztes? Német vagy?
jó étvágyat (nehogy hasmenést kapj nekem, jól nézd meg mit eszel )
Ugye, az nem zavar, hogy soha egyetlen egy pártnak nem voltam a tagja és a hátra lévő kis időre, már nem is akarok az lenni? Csupán az zavar, hogy húsz évvel a rendsezrváltás után, még mindíg az előző negyven év gyakorlatát csináljátok. Ilyen nehéz leszokni a hazugságról? vagy, ennyire félnétek szembe nézni az igazsággal, azokkal a bűnökkel, amit az elmult hatvan évben elkövettetetk ezzel a nemzettel? Húsz éve, hogy lehetőségetek lenne heylrehozni a negyven év bűneit, de ti inkább újabbakkal tetézitek? Miért jó ez nektek? Nekünk, már az a negyven év is sok volt.
Kit érdekel ez? Olvasd el szépen a hozzászólásom első mondatát, (még vagy kétszer) mert úgy látom nagyon nehezen fogod fel. A gárdasöpredék nem mentesül semmi alól azért, mert a maszopszadeszban sok a bűnöző. Vili?
Ekkora bunkóságot utoljára tomcat engedett meg magának mikor a Csiszárral beszélgetett a reggeli műsorban. Vannak itt olyan fantikus párt fanok akik akkor is tapsolnának ha Vona hangosakat fingott volna mert az milyen provokatív. :)) Azt aztért nem tudtuk meg mitől lett hírtelen olyan provokatív az a kérdés egy olyan párt vezetőjének feltéve akinek a híve magukból kikelve szoktak cigányozni meg zsidózni a rendezvényeiken. Az emberek egy jó része össze fogja őket mosni a rudolf hess menetesekkel amíg legalább egy gesztus szinten annyit nem mond ez a Vona, hogy hogy ő személy szerint nem emlékezne szívesen emlékezne rudolf hessre. Miért is nem volt képes ennyit kipréselni magából?
Na, most megyek vacsizni, addig bíztassátok egymást, hogy már nemsoká jön a nemzetállam és orbaszájba náculhattok. Ne féljetek, mondogassátok sokat, akkor őszíntén fogjátok hinni is. :-)