Keresés

Részletes keresés

.ZsL. Creative Commons License 2009.08.13 0 0 4
.ZsL. Creative Commons License 2009.08.13 0 0 3
Alighanem baki volt a "Törzsasztal"-ról áttenni a "Pilótá"-ba ezt a topikot, mert itt elsősorban nem a repülésről van szó, hanem egy összefogás lehetőségéről, illetve lehetetlenségéről. Egyfajta reagálás az "Egy tőkés üzenete" című topikra. Vagyis hogy bizonyos értelemben igaza van annak a pénzbelileg tőkésnek, hogy szellemileg kevesen tőkések ebben az országban. Ki tudja? Inkább nem nyilatkozom.
Ez a terep, amelynek felfejlesztését, mint lehetőséget a segítésre, itt felvetettem, nemcsak repülési alapismeretek elsajátítására alkalmas, hanem más dolgokra is. Nem véletlenül fedezték fel a crossmotorosok és a repülőmodellezők, meg a sárkány eregetők, valamint a kirándulók, gomba- és gyógynövény gyűjtők is.
Vannak elképzeléseim a továbbiakra, ehhez kerestem volna olyan segítőket, akik szívesen jönnek, hogy tevőlegesen részt vegyenek a Park tovább alakításában, vagy ha nem jöhetnek, az általuk lehetséges távsegítséget és segédötleteket adják.
Qqberci Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2
Csak lefelé tud repülni...
Előzmény: Törölt nick (0)
.ZsL. Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1
Politikai keveréshez nem elég dús a fantáziám.
De ha már keverés, szóba jöhet majd a festékes dobozok tartalmának keverése, ha sort kerítünk a domboldali parkolónál lévő, és a központi domb ÉNy-i starthelye mellett lévő WC átkenésére, mielőtt az időjárás kikezdené a faanyagot.
Továbbá egy kisebb mennyiségű beton keverésére is szükség lehet, ha megvalósul a nagy "filagória" (fedett beálló) megépítése, ami állandóbb lesz, mint a jelenlegi napernyő, amit egy kiselejtezett körkupolás ejtőernyőből állítunk fel, de gyakran letépi a szélvihar.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.05 0 0 0
Hogyan lehetne belekeverni Orbánt?
.ZsL. Creative Commons License 2009.08.05 0 0 topiknyitó
Itt a lehetőség, hogy aki tenni akar valami jövőbe mutatót ebben az országban, még ha ennyire periférikus szakterületen is, közreműködjön a „bázis” továbbfejlesztésében! Nem vagyok teljesen egyedül, van már egy általam kiképzett helyettesem, és egy kisebb szakosztály, amelynek tagjai némely dologban, pl. a terep karbantartásában, segíteni tudnak, ám a repülés emberi légkörének sajátosságai miatt bárkit szívesen látunk, akár mert repülni szeretne, akár a téma iránti szimpátiája miatt. Nem kifejezetten pénzbeli támogatás, hanem gyakorlati tettekkel, munkával és kapcsolatokkal segítés lehetőségét ajánlom fel. A dolog alapos ismerőjeként vannak bizonyos terveim a továbbfejlesztést illetően, de elfogadom az építő javaslatokat! Együtt többre jutunk!


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!