Keresés

Részletes keresés

SzegediHatárőr Creative Commons License 2023.09.11 0 0 225
Spy der Man Creative Commons License 2023.07.04 0 1 224

Hosszú Katinka, öreg vagy mar semmit semmit érsz, meg a neved sem elitesre méltó... szép az index :-((

 

 

https://index.hu/velemeny/2023/07/03/szoboszlai-dominik-liverpool-klubvaltas-premier-league/

A szerző sportújságíró, az Index kreatív tartalmi vezetője.

 

 

magyar sportnak voltak gyönyörű eredményei az utóbbi időben, szerepeltünk jól olimpiákon, azonban globális szinten ismert és elismert sportolónk nem akadt. Nem lekicsinyítve a vízilabdát, a kézilabdát, sőt, az úszást és a vívást sem, ahogy természetesen a kajak-kenut sem, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, az ezekben a sportágakban elért sikerek világviszonylatban nem extraklasszis teljesítmények – nekünk persze nagyon kedvesek és szívet melengetők. Olyan, mint mondjuk néhány szomszédunknak a téli sportokban elért páratlan sikerek.

vjv1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 223

Buék.

:)

Petyka30 Creative Commons License 2022.08.18 -1 3 222

Szia! Tudod Eötvös Bohóc megmondta van másik. Csinálok 1 perc alatt egy új regget. Ha kimondott az igazságot a világban, rögtön közellenség leszel.

Előzmény: MrMundr. (221)
MrMundr. Creative Commons License 2022.08.18 0 0 221

szia, vigyázz mert bannolnii fognak

Előzmény: Petyka30 (220)
Petyka30 Creative Commons License 2022.08.18 -1 1 220

Mi lett Katinka Bogyóival, amit esetleg Tusup mestertől kapott? Kitöröltétek nevetségesek vagytok. Minden sportoló doppingol, már csak azt várom, hogy mikor ússzák le a férfi 200 mellett 2 percen belül, mert Rózsa Norbert, amikor győzött 1996 az Olimpián 2.12. 57- tel nyert. A mostani világcsúcsot meg idén az Zac Stubblety-Cook úszta, 2. 05. 95. el. Na valaki dolgozzon, hogy kitörölje a hozzászólásomat.

MrMundr. Creative Commons License 2022.08.18 0 1 219

nyugodtan kritizálhatsz addig amíg zabálják a közpénzt sportolónk. valahol még kötelességünk is. a legszebb, hogy Szabó elment haknizni valahova világjátékokra amiért tízmilliókat kapott, itt meg besült. gondolom gelencsér unokáinak se lesz gondja már a pénzre ha együtt marad Katinkával, ha nem

Előzmény: Ások-apa (216)
Petyka30 Creative Commons License 2022.08.17 -1 1 218

Talán nem Tusup hiányzik, mert amióta elhagyta hirtelen meghalt. Csak nem szedetett vele valami fanyar bogyót? Mert Ye Shiwent meggyanúsították, hogy doppingolt, amikor az olimpián világcsúccsal győzött, mert gyorsabban úszta le, ha az utolsó százat. mint Ryan Lochte. Ebből a világcsúcsból faragott Katinka 400 vegyesen több mint 2 mp-et. És Úgy úszott a világkupán, hogy az nem emberi, minden számban elindult,és megnyerte. És nem fáradt el. Persze ahogy Csapó Gábot ( Dudi) mondta, aki hisz a tiszta sportban az hülye.

 .

Előzmény: Spy der Man (217)
Spy der Man Creative Commons License 2022.08.17 0 1 217

Nem jó érzés így látni Hosszú Katinkát Sport

2022. augusztus 17. – 08:58

 

„Azért szomorkodtam, hogy nem lett meg a bronzérmem, mert eggyel közelebb lettem volna a száz éremhez, a legfontosabb célomhoz. Maradt egy kis tüske bennem, bár lehet, hogy szerencsésebb, ha azt mondom, hogy ad még egy kis motivációt. Az augusztusi Eb-re minden összeállhat, rajta vagyok az ügyön” – Hosszú Katinka június 25-én így búcsúzott el a budapesti világbajnokság után.

 

Ő maga is kiemelte, hogy a legjobb európai volt 400 és 200 vegyesen is, emiatt reménykedett a jó folytatásban. Ez a jó folytatás elmaradt hat héttel később, Hosszú egy bronzéremmel (ez volt a 97. érme) és valószínűleg sok tanulsággal távozhat a római Eb-ről.

 

Ezeket önmagának kell levonnia, ha már az edzői értékelés nem készült róla az elmúlt több mint egy évben – ez az az időszak, amikor Hosszú mostani vőlegénye, Gelencsér Máté vezette a felkészülését.

Ások-apa Creative Commons License 2022.08.17 -1 2 216

Ahogy elnéztem a 2022 évi  Úszó EB-t, az alábbiakat gondolom:


Mi emberek, sokan vagyunk akik talán még úszni sem tudunk?! De figyelemmel kísértem a 2022. évi Úszó EB-t. Szurkoltam, és jogot formálok arra, hogy a negatív véleményeket is elmondjam, mindenféle bántás nélkül, a tisztesség határain belül. És bizony ami éppen nem igazán pozitív. végig szurkoltam a versenyt és úgy érzem, hogy a szurkolónak joga van szubjektívnek lenni?!


Hosszú Katinka nagyon sok szép pillanatot szerzett már a hosszú pályafutása alatt! Amit sokszor, sok ember meg is köszönt. 

Nem tisztem ítélkezni, de mindig az jut eszembe vele kapcsolatban, hogy a csúcson kellett volna abbahagyni! Mostani szereplése miatt, ahogy Ő mondta "dühös volt!"Én is! De a kutyát sem érdekli az én véleményem?!

 

Ahány esetben nem ért el sikert, mindig ott a gondolat bennem ismét, szinte már szlogenként mondom, hogy ha a csúcson hagyja abba, akkor sokkal kedvesebb emlékként élt volna a nézőkben. Szerintem.

A fiatal versenyzők közül, van aki - ha nagyon akarta volna -, akár lassan már a lánya is lehetne! Fiatalok! Égnek a vágytól a sikerért, így nehéz felvenni már a harcot velük! (A fiatalok közül ketten is megelőzték!)

Miért kell mindenáron akarni valamit, ami sajnos már nem megy?! Addig-addig akarja elérni a 100. érmet, amíg a végén a fene tudja hány éves lesz?!

Az, hogy a párja lett az edzője és bekerült az állami támogatású, évente több milliárd forintnyi közpénzzel gazdálkodó csapatban, tapasztalatlanul az magánügy! Ebben a sport bizniszben.

De annyi sikert, örömöt bezsebelt már az úszónő, hogy nem értem, miért nem tudja méltósággal átadni a helyét a fiataloknak?! Addig, amíg még nem lesz nevetséges?! Bizony nagyon sokan csalódottak vele kapcsolatban hallom a sok méltatlankodást, és sajnos ezáltal nagyon sok embernek nem úgy fog élni az emlékezetében, ahogy azt az úszónő szeretné. Ezért, sajnos, már sajnálni sem tudom  a mostani verseny utá!

 

Katinka azt mondja, hogy elfáradt a budapesti versenyek után?! És, hogy ott sem volt formában?! Azt, hogy elfáradt már, ezt nem vitatom, nem is csodálkozom rajta. De pontosan ezért kellett volna már a csúcson abbahagyni, és nem szenvedni tovább, élni a boldog magánéletét!

 

És  végezetül, Hosszú Katinka  leszögezte, amennyiben úgy dönt, hogy ott akar lenni 2024-ben a párizsi olimpián, akkor minél hamarabb el kell kezdenie úgy készülni, mint régen. 35-36 évesen?! :((  Ebben a korban pedig Egerszegi Krisztinának már három csodálatos iskolás korú  gyermeke volt! 

A csodálatos édesanyjukkal együtt! Katinka meg ki tudja meddig fog szaladgálni a sokadik érméért?! :(( 

Persze ez csak az én véleményem, de tiszteletben tartom mások eltérő véleményét! 

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.03 -3 0 215
pofa.jeno Creative Commons License 2021.07.28 -1 3 214

Kétségtelen, nagyon sokan nem tudunk leúszni 50 métert sem, de szurkolóként jogunk van szubjektívnek lenni - normális határok között - és mivel az élsport és az olimpia show business része, ezért a szereplőkről jogunk van véleményt alkotni, mondhatni "értünk" vannak. Arról pedig, hogy ki milyen fotelben  bassza el a SAJÁT életét az magánügy.   

Előzmény: deluigi (211)
pofa.jeno Creative Commons License 2021.07.28 -1 3 213

Amivel egyetértek, az az hogy köszönjük meg a szép éveket Katinkának tiszteljük és engedjük el.

Petrov Iván és Jakabos Zsuzsa nagyvonalú emberek, nem akarnak Katinkára újabb tehet pakolni. De ez őket minősíti (pozitívan) és nem menti fel Katinkát, aki tisztában volt a formájával, de képtelen volt nagyvonalú lenni.

Előzmény: deluigi (212)
deluigi Creative Commons License 2021.07.28 -3 0 212

"Csakhogy az internet népének abban nincs igaza, hogy Hosszú Jakabos Zsuzsannától „elvett” volna valamit a visszalépésével a 200 pillangótól.

Maga Petrov Iván, Jakabos férje mondta el az Indexnek egy órája, hogy a felesége szempontjából nincs jelentősége annak, hogy Hosszú úgy ütötte el őt az indulás lehetőségétől, hogy közben azzal ő maga sem élt.

Zsu nincs olyan formában, hogy döntőbe tudott volna jutni 200 méter pillangón – mondta Petrov Iván. – A feleségem semmiről sem maradt le, hiszen kint van Tokióban, ráadásul így pihenten léphet rajtkőre a 4x200 méteres gyorsváltóban, ahol még pontszerzési esélye is van a magyar stafétának."

deluigi Creative Commons License 2021.07.28 -3 0 211

olvass utana, Jakabosek semmit nem hanynak a szemere, csak az idiotak haborognak ok nelkul minden marhasagon

 

rohejes, ami a facebookon megy, sok fotelhuszar eleteben nem uszott le 10 metert, de hatalmas vehemenciaval osztja az eszt

 

ha ennyi energiat fektetnenek a sajat eletukbe, valoszinuleg sokkal jobb eletkorulmenyek kozott elnenek...

 

Előzmény: pofa.jeno (210)
pofa.jeno Creative Commons License 2021.07.28 -2 3 210

Milyen esélyekről beszélsz? Hetek, hónapok óta tudta, hogy teljesen formán kívül van (természetesen önmagához képest.)

Jakabost pedig azért ütötte ki az indulásból, mert az apróért is lehajol, ki tudja, hátha lesz kedve indulni? Nem volt. Ezzel inkább tönkrebaszta egy sportársa valszeg búcsú szereplését világversenyen.

Hatalmas sportoló és szar ember! Ez van.

Előzmény: deluigi (209)
deluigi Creative Commons License 2021.07.28 -3 0 209

mit usszon le, ha azzal kisebbiti az utana kovetkezo versenyszamban az eselyet?

 

senki nem tokeletes, de Jakabos Zsuzsanak akkor lehetne barmilyen kovetelese Katinkaval szemben (de nem volt, csak a fanatikus rajongok verik az asztalt), ha jobb idot uszott volna Katinkanal

 

Előzmény: pofa.jeno (208)
pofa.jeno Creative Commons License 2021.07.28 -2 2 208

Érv nem volt, de aranysem, meg más sem. De ennek nincs is jelentősége.

Szarul úszni lehet, mert mindent megtett, amit tudott, megöregedett, elfáradt, kiégett, a három aranyat és az ezüstöt már nem veheti el senki tőle.

Az viszont, hogy elvette a lehetőséget Jakabos Zsuzsától (nem először) és utána nem volt benne annyi becsület, hogy basszameg ha már nem engedtem indulni, most már miatta is leúszom, ha belehalok is ......... na ez már aljasság (és ez sem először). 

Előzmény: Törölt nick (207)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.23 0 0 207
pici mici a pók Creative Commons License 2021.03.07 0 2 206

https://telex.hu/sport/2021/03/06/hosszu-katinka-gelencser-mate-kiemelt-edzoi-program

 

Hosszú Katinka párja hirtelen edző lett, és azzal a lendülettel bekerült az állami támogatású, évente több milliárd forintnyi közpénzzel gazdálkodó elitprogramba is. Hogy mennyi pénzt kap, az nem publikus, viszont minimum fura, hogy szinte nulla világszintű edzői tapasztalattal és sikerrel, egy szál OKJ-s képzéssel került oda az olimpiai és világbajnok sportolókat kinevelő edzők közé.

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.24 0 0 205
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.24 0 0 204

Úszás: Hosszú Katinka is csatlakozott a székely aláírásgyűjtéshez

 

http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas-hosszu-katinka-is-csatlakozott-a-szekely-alairasgyujteshez-2760275

 

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.24 0 0 203

Megmutatta lehengerlően aranyos kiskutyáját Hosszú Katinka, mindenki odavan Zeuszért

 

https://168ora.hu/itthon/hosszu-katinka-kiskutya-ajandek-185398

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.23 0 0 202

Hosszú Katinka legalább 3 gyereket szeretne - Mátéval először nyilatkoztak a szerelmükről

 

https://femina.hu/hazai_sztar/hosszu-katinka-parja-mate/

 

 

Hosszú Katinka próbatételek elé állította Mátét

 

http://www.borsonline.hu/aktualis/hosszu-katinka-probatetelek-ele-allitotta-matet/200870

 

Úszás: Hosszú Katinka arra is válaszolt, lenne-e politikus

 

http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas-hosszu-katinka-arra-is-valaszolt-lenne-e-politikus-2763527

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.23 0 0 201

Először adott közös interjút Hosszú Katinka és párja: már most tudják, hány gyereket szeretnének

 

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/eloszor-adott-kozos-interjut-hosszu-katinka-es-parja-mar-most-tudjak-hany-gyereket/lb0erkj

 

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.07 0 0 200

Hosszú Katinka mindenkit meglepett egy emlékével: „A hideg is kiráz”

 

https://ripost.hu/sport/kiajobb/hosszu-katinka-mindenkit-meglepett-egy-emlekevel-a-hideg-is-kiraz-2407522/

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.20 0 0 199

Hosszú Katinka a karantén alatt is végig úszhat: az olimpiai bajnok így tréningel a koronavírus idején

 

https://www.blikk.hu/sport/egyeni/hosszu-katinka-a-karanten-alatt-is-vegig-uszhat-koronavirus-duna-arena-edzes/lxbsvxx

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.08 0 0 198

Tovább forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm

 

https://www.glamour.hu/monitor/tovabb-forog-a-hosszu-katinkarol-szolo-dokumentumfilm-42615

 

:)

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.07 0 0 197

Hosszú Katinka sállal a nyakában üzent a fociszurkolóknak

 

https://ripost.hu/sport/hosszu-katinka-sallal-a-nyakaban-uzent-a-fociszurkoloknak-2364139/

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.05 0 0 196

Hosszú Katinka új dolgokat próbál ki, és a riválisoknak üzent

 

https://ripost.hu/sport/hosszu-katinka-uj-dolgokat-probal-ki-es-a-rivalisoknak-uzent-2360259/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!