Keresés

Részletes keresés

Firemna_105 Creative Commons License 2023.05.16 0 0 5

Üdv mindenkinek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy IKEA-s Följande elszívóm. A problémám, hogy bekapcsolom és csak egy fokozatba működik az elszívó. (nem tudom melyik fokozaton indul el) A gombok világítanak, kapcsolásra csipog és átvált a világítás az átkapcsolt gombra, de nem változik a szívás ereje. Előre is köszönöm a segítséget.

Üdvözlettel: Péter

brainer11 Creative Commons License 2019.09.04 0 0 5

Ezt sokan nem tudják! Nagyon fontos szempont a konyhai páraelszívó választáskor, hogy a páraelszívó csőcsatlakozása 150mm-es, vagy minimum 125mm-es legyen, hiszen ha a csőátmérő 125mm-nél kisebb, akkor az a garancia elvesztését eredményezheti.

FlashRay Creative Commons License 2019.07.30 0 0 4

Sziasztok!

Írtam egy cikket páraelszívó/szagelszívó témában. Ha esetleg valaki választás előtt áll, annak ajánlom figyelmébe:

A cikk: Páraelszívó kalauz - Mi alapján válasszunk?

nemazoty Creative Commons License 2009.09.25 0 0 3
Na ki van szemelve a kicsike. Cata V600-as modellt ajanlottak. Van esetleg ezzel valakinek tapasztalata?
nemazoty Creative Commons License 2009.08.05 0 0 2
En valami kurtos megoldasra gondoltam. Az talan erosebb, mint a mezei elszivo. Csovezni meg nem akarok, mivel akkor lenne hasznalva, amikor fozes van. A jelenlegi alapmodell felmondta a szolgalatot, a falattores a 110-es csonek meg mar megvan.
Előzmény: Mester u. (86m2) (1)
Mester u. (86m2) Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1
Szagelszívónál egy jelentős komfortot nyújt az elszívócső padláson/spájzon keresztüli átvezetése, ha az ember kiszedi a motort a készülékből, és áthelyezi ide, vagy egy sima csőventillátort helyez bele. Így szinte zaj nélkül működhet az elszívó. Különösen, ha a konyha nincs ajtóval leválasztva a lakótérről. Ilyenkor nagyobb teljesítményű, ezért nagyon zajos készülékre van szükség.
Előzmény: nemazoty (-)
nemazoty Creative Commons License 2009.07.28 0 0 topiknyitó
Milyen falon at kivezetheto szagelszivot ajanlotok egy 18 legkobmeteres konyha es egy - tole boltivvel elvalasztott - 26 legkobmeteres etkezo parosahoz?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!