Vadai Ágnes a francia Riviérán: 785 ezer forint Orbán Viktor villája: 200 millió forint Négyes metró: 500 milliárd forint Kóka János sírásközeli állapotban: megfizethetetlen
csak ez már a kutyát se érdekli, észre kéne venni, ez csak néhány száz antifának a rémálma, ami hol van már egy jobbik nevű párt 3 db ep képviselőjéhez?
"Kuncze volt az egyetlen olyan szdsz-es az utóbbi 9-10 évben, akitől a jónép nem hányt sugárban" dehogy nem hányt, csak nem sugárban és ő ugye még voltak szavazóbirkák, akik mindenre bólintottak, csak bégessen az szdsz.
Aztán már olyanok lettek, hogy a saját kölkeiknek se kellenek.
Még nem ismerte senki, még nem nyomták a pártbéli ellenfelei lejáratásul a viselt dolgait, de a vicc már aznap megszületett:
- Hát nagyszerű górét talált magának a szadesz! - Miért? - Mert ez a Retkes hiába mosakszik, mindig Retkes marad!
(nekem két kis r-rel küldték, de a poént két nagy R-re finomítottam ...)
Üdülésül meghallgattam ma Orosz Józsefet, nem lehet mondani, hogy vonzódik az új SzDSz vezérhez. Meghasonlott, meghallván az új (bár nehezen hihető) irányt.
Az szdsz és az mszp is rájött, hogy szarul állnak, ezért kellenek az új még le nem járt szavatosságú arcok.
Az lehet, de akkor megint nagyon szarul csinálják; tényleg nem lehetett volna egy kicsit is rokonszenvesebb figurát előráncigálni? Ez a Retkes ránézésre 10 év szigorított....:-)
Tiszta ciki, de úgy tűnik, tényleg Kuncze volt az egyetlen olyan szdsz-es az utóbbi 9-10 évben, akitől a jónép nem hányt sugárban...:-)
Az én feleségem is épp ötven, de tizenötöt letagadhatna. Ugyanannyi a súlya mint mikor megismertem, vagy harminc éve, feszes a teste (annak állapota alapján akár húszat is letagadhatna), mint akkoriban, és komoly ráncai sincsenek, nem is kell kozmetikáznia magát. Igaz már két gyerekünk volt, ő meg vagy huszonöt, amikor a moziban még mindig elkérték a személyijét a 18 éven felüli filmnél.
Úgyhogy ha hasonló adottságokkal rendelkezel, szerintem van esélyed a Retkesnél.
n0ri, engem az bosszant, de büdösül, hogy néhány elszánt fikagép így ki tud rántani egy pártot a tagsága alól, és ez ellen a tagság semmit se tesz! Miért nem fogunk össze és megyünk föl a Gizella útra, és pofozzuk ki ezt a bandát a székházból? A Nagy Sértett Kilépők is csak adják a lovat a kilépéseikkel Retkes és a megbízói alá, ahelyett, hogy kiállnának és azt mondanák: na ezt már nem, elég volt, ez a mi pártunk, és nem adjuk!.