Hát igen, Kuncze. A szadeszesek visszavárják, mert hogy szerintük ő tudott irányítani. Pedig a valóság az, hogy ő se tett csodát, már mutatkoztak az összeomlás jelei Kuncze alatt is, de még idejében lelépett, mielőtt ráomlott volna az egész. Aztán Kóka, aki mellesleg ugyanazt a neolibsi utat követte, amit Kuncze, megadta a kegyelemdöfést.
És még mindig vannak néhányan, akik őket akarják visszahozni. A legnehezebben a szürkeállomány pártja tanul. :)
Az Szdsz legnagyobb hibája, hogy megakadályozta a rendszerváltást. Egy menekülési útvonala volt tavaly ősszel ha valóban kilép a koalícióból és támogat egy előrehozott választást.
Nem tette. Lehet menni munkát keresni vagy éldegélni csendben az összelopott milliókból.
Teljesen mindegy mit csinál. Amit elmondott nem hülyeség, de az SZDSZ már nagyon régen kényszerpályán van. Ha nem segíti az ex-komcsikat akkor előrehozott választás => butka. Ha meg segíti akkor viszi velük együtt a balhét (egyébként teljes joggal) => szintén bukta. Ha meg megpróbál úgy csinálni hogy ellenzék de közben támogatja a kormányt, szintén bukta, de még körbe is röhögik.
Horn is ott állna még az MSZP élén ha nem merültek volna le benne az elemek. A már pech hogy a másodvonalban csak olyanok akadtak mint Megyó meg Fletó. De Fletó is ott maradt volna vagy 1000 évig ha nem kúrja el. Fletó meglépte azt amit senki előtte kis hazánkban, beáldozta az ország gazdaságát vagy 20 évre azért hogy még egy cikluson át hatalmon maradjon. Aztán amikor szembe kellett volna nézni a következményekkel, elegánsan vette a kalapját és távozott. SZDSZ: Kuncze jó sokáig volt a párt élén. Aztán amikor az SZDSZ már menthetetlen volt, szépen vette a kalapját és távozott.
:-))) Pénteken már szerintem nem lesz pártelnök, ekkora hátrányból indulni értelmetlen + még az, hogy nem is igazán volt szabályos ez az egész. Bocsánatot meg szerintem a maga nevében kérjen.
Először nekem is "bejött", már kezdtem aggódni, hogy kitör a WC-ből ez a nyamvadt kis párt, ..a Kóka ellenében kimondottan jó beszólás volt...az antiokos Kóka méltó ellenfélre akadt Retkesben..és aztán visszazuhantam a valóságba, mert itt csak " egy bandaháború van"....amelynek során a "holló kivájja a hollónak a szemét"