Nagy port kavart az Olympus az E-P1 bejelentésével és bemutatásával. Főleg másodgépnek szeretnék sokan birtokolni, de akár a kompaktokról átnyergelők is könnyen bele szerelmesedhetnek. micro 4/3..
Ne már...! Ugyan mi köze ennek a morálhoz? Miért venné meg drágán ha olcsóbban is hozzájuthat jóhoz. airdei te nem így csinálnád? Dehogynem. De valóban nem lehet jól eladni de ez nem egyedi a D80-as szettem töredékét éri most. De ez így rendjén is van. Vettem egy e-p1-et a lent áron s vakut is töredék áron. Egyébként vakut is most kell venni mert a volt e-p1 tulajok vagy most adják el vagy soha. Az utód e-pl1-ben már van többségüknek nem lesz szüksége. Mindig akkor kell vásárolni ha kifutó széria ha az ember megelégszik az akkori tudással akkor jól jár ár/értékben.
hát, most eladni gáz, mert újonnan 99.900,- az extrém digitálban, s abból még vond le az áfát meg a 10% "használtsági adót". azaz kb. 65-70e forint. ha nem kenyérre kell, szerintem tartsd meg, nagyon jó kis gép!
Két hónapos, garanciális, hibátlan, érintetlen. E-P1 17mm pancake kit, VF-1 optikai keresővel. A mellé tervezett FL-14-es vaku is a készletben van. Készpénzre van szükségem, ezért eladó. Tökéletes állapotban van, gyakorlatilag teljesen új. (Olympus magyarország garancia, itthoni)
A kit bolti értékét többen ismeritek gondolom, 197.000 Ft. +a vakut 58.000 Ft-ért lehet kapni.
Én kitet 140.000-ért, a vakut 30.000 Ft-ért adom el. Kérlek amennyiben felkeltette érdeklődésed, írj!
Üdv,
API - G2foto "no stress" www.g2foto.hu +36 30 9212 537
hat a soosnal felert is lehet kapni jo allapotut (en asszem 2.5khuf-ert vettem). csak ugye ha mar filmes pen akkor pen-f ami cserelheto obis mint az ep1, de az viszont mar nem ilyen olcso moka.
Jaja a c-af pulzálgat, soha nem használtam eddig se, szerintem ezután sem fogom. A normál fókusz szerintem gyorsult, nekem teljesen megfelelő, eddig is az volt.
azokhoz, akiknek van oly e-p1 gépük: ti mit tapasztaltatok az új firmware-rel? nálam a c-af azt csinálja az újjal, hogy előre-hátra mozgatja a fókuszt, majd az exponáló teljes lenyomására rögzül az af. idegesítő, de sztem semmivel nem lett gyorsabb, mint volt. különben sem a c-af volt eddig sem a lassú, hanem a gyakrabban használt sima af (meg úgy am block az egész).