>>>esélye sem volt arra a Fidesznek, hogy bármiből kapjon. De én most el kezdtem hinni benne ___ Ha a Fidesz megembereli magát, és odacsap, annak inkább az lesz az eredménye, hogy maga a Fidesz és az utána következő rezsim(-ekhez közelálló körök) nem tudnak lopni (annyit), de ez már megéri (hogy rájuk szavazzunk, és felnyomjuk őket 2/3 fölé)! _FK
Figyelj! Folyamatosan azon megy a vita, hogy vajon el fognak-e számoltatni. Ebben mondanak olyan érveket, ami az egyik várható eredményt igazolja, és olyanokat, ami a másikat. Nehéz eldönteni, de: Pont azért nyitottam ezt a topikot, mert olyan, mintha elindult volna vmi Pécsett. Persze lehet, hogy egy szoci fellegvárban könnyebb, mert ott esélye sem volt arra a Fidesznek, hogy bármiből kapjon. De én most el kezdtem hinni benne, hogy ha nem is mindent, de sokat felderítenek.
>>>hogy az ügyészség, meg a bíróság, mind a jobboldalt szolgálja. ___ Mindenki, akibe szorult egy kis józan ész, vagy jószándék a jobboldalt szolgálja. Ez nem újság.
A Fidesz nem tud úgy elszámoltatni, hogy a gazemberek (akár saját pártkatonáit is beleértve) börtönbe jussanak, de azt elvárom a következő rezsimtől, hogy mondja ki a nevüket, azokét, akik mindig jó időben vannak jó helyen, hogy élősködjenek rajtunk. _FK
"Nyugat-Európában nem új keletű, hogy állami, nagy értékű ingatlanok eladásából egészítik ki a központi költségvetést. ... Az eladott ingatlanokat általában visszabérlik a hivatalok. Az általában 10 éves bérleti szerződés kedvező a befektetőnek is, így nincs gond az értékesítéssel."
Tudván, hogy az Inforádió közelebb áll a Fideszhez, mint a többi párthoz, úgy érzem, itt az ideje hogy aggódni kezdjek az elszámoltatást illetően.
Tetszik, nem tetszik, annak idején nem volt heti rendszereséggel lebukás, még a kormányzás alatt. Utána derült ki ennek a tizede, amiben viszont kevés elmarasztaló ítélet született, ezek azóta is csak feltételezések. De ha mind igaz, akkor is csak tizede annak, ami eddig MSZP-s csalás-lopás kiderült (és még ők kormányoznak!). És ne gyere azzal a marhasággal, amivel Gyurcsány-pajtás, hogy az ügyészség, meg a bíróság, mind a jobboldalt szolgálja.
Az általad említett és hivatkozott adóamnesztia már csak azért sem jó, mivel ez azt célozza, hogy a küldöldön tartott pénzek hazakerüljenek. Ez pedig a magyar államnak és a magyar gazdaságnak is az érdeke.
Nem igazolja az előbb idézettekben megfogalmazott állításokat. Valamennyit.
Márcsak azért sem, mivel off-shore cégek jobboldalhoz köthető személyekkel is összefüggésben hozhatóak. Lásd, pl. a HírTv és a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Liszkay Gábor.
......"A parlamentben futószalagon hozzák a saját bűnüket tisztára mosó törvényeket a szocik, amiket saját maguk testére faragtak, arra számítva, hogy visszamenőleges hatállyal nem lehet semmissé tenni ezeket, ergo, kimentik saját magukat a felelősségre vonás alól, avagy ezeklnek a törvényeknek a segítségével olyan helyzetbe tudják magukat hozni, amilyen be egyébként nem kerülhettek volna".......
Jó estét kívánok!
Cipó!
Ha ezt konkrétumokkal is alátámasztanád.....
Mert ez így, csak az általánosság szintjén mozgó, üres, semmitmondó, tartalom nélküli lufi!
Mert a visszamenőleges hatályú szabályozás sértené a jogbiztonságnak a jogállamiságból levezethető elvét.
Az erre építő, előre saját magának mentsvárat építő jogalkotó pedig a jóhiszemű joggyakorlás elvét sérti.
A parlamentben futószalagon hozzák a saját bűnüket tisztára mosó törvényeket a szocik, amiket saját maguk testére faragtak, arra számítva, hogy visszamenőleges hatállyal nem lehet semmissé tenni ezeket, ergo, kimentik saját magukat a felelősségre vonás alól, avagy ezeklnek a törvényeknek a segítségével olyan helyzetbe tudják magukat hozni, amilyen be egyébként nem kerülhettek volna.