Bár már közeledik egy harmadik front. Ugyanis Ildikó is szabad utat engedett érzelmeinek, amikor levelében leszögezte, hogy nem akarja megkérni Viktor kezét. Nyilvánvaló, hogy Ildikónak tetszik Viktor és ezért szólt bele az alakuló románcba...<!--
-->
politikai prostitució inkább a Fideszre, mint a MDF-re volt jellemző, és lehet, h még ov fog "bepróbálkozni" ibolyánál. ezért kellene e fideszes polgári jómodort magára erőltetnie, ha már gyerekszobája nem volt. persze, akkor azt úgy hívják majd a fideszesek, a haza érdekében tett kompromisszum
"Azzal, hogy a szélsőjobb - konkrétan a Jobbik - elleni szövetség létrehozását ajánlotta Dávid Ibolya a Fidesznek, egyszersmind kényszerhelyzetbe is hozta őket. Ha fogadják az ajánlatot, elismerik, hogy a Jobbik komoly térszervező erő a magyar politikában - amit eddig nem tettek meg. Nem is fognak. Ha így lesz, a Fidesz elutasító mozdulatával Dávid Ibolyát ismét a konzervatív közép irányába tolja, oda, ahonnan ő és pártja némi biztonságot nyerhet."...
én emlékszem, 2006-ban, amikor ov pitizett ibolyánál, és akit kikosaraztak :-).
[image1[ Bizony bizony...
2006 "ferfi meg ennyire nem eroltette ra magat" Davidra, hogy buktassuk meg egyutt Gyurcsanyt, legyen Bod Peter Akos a kozos miniszterelnok! pretty pleeease!!!.
Osztán a Garancia falra emlékszünk-e? Amit Ibi állított fel. Ott kőbe vésett néhány dolgot:
Leszámolunk a korrupcióval. Véget vetünk a felelőtlen ígéreteknek. Ciklusokon átívelő programokat alkotunk stb, stb Nem segítjük hatalomra Orbán Viktort.
Na végre, azt hittem már nekem kell róla topikot nyitnom.:-)
Hát nem normális ez az ember. "Másfelől szeretném leszögezni, hogy valamit nagyon félreértett, hiszen én politikus és egyébként foglalt is vagyok, továbbá a viccek terén igényes."
Egyáltalán ez nem vicc volt, hanem egy ironikus válasz, egy tréfa, erre ez a bolond némber nem képes frappánsan lecsapni a feladott labdát. De nem, a marhája még szó szerint is veszi...:-))) Embeeer...:D
jaj zümmmi... most úgy csinálsz mintha az 50 pontod hiánya az azt jelentené, hogy nem szavazol az orbánra... ne etess már minket...
Egyébként meg igen frappáns válasz volt egy olyan némbernek aki az utóbbi 7-8 évben majd mindent elkövetett, hogy orbánnak "ne legyen jó napja"... Én ennél sokkal sarkosabban fogalmaztam volna... igaz politikus sem vagyok...
Nem tudom, hogy mi lesz a vége (ki kivel köt szövetséget és kivel nem)- nem is érdekel. Lényeg, hogy Viktor válasza elég bunkó/útszéli volt, nálam esett vagy 50 pontot. Igaz kan"humor".
var Album_Imgs = new Array();
var Album_Links = new Array();
var preview='';
if (preview) window.open('/Article/viewArticle?t=9192958&a=&v=0','preview','width=540, height=500, resizable=yes, menu=no, scrollbars=yes');