Keresés

Részletes keresés

bubus Creative Commons License 2009.07.28 0 0 51

Persze kérdés hogy teccik e Ibolya Viktornak.

http://reakcio.blog.hu/2009/07/02/tetszik_e_ibolya_viktornak

A fennti linken van erről egy elemzés:

Bár már közeledik egy harmadik front. Ugyanis Ildikó is szabad utat engedett érzelmeinek, amikor levelében leszögezte, hogy nem akarja megkérni Viktor kezét. Nyilvánvaló, hogy Ildikónak tetszik Viktor és ezért szólt bele az alakuló románcba...<!-- -->

üdv pinaBubus

,

supppsom Creative Commons License 2009.06.23 0 0 50
Pedig oszt' megérdemelnék egymást!
Előzmény: AAAaaa (-)
lujo2 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 49
politikai prostitució inkább a Fideszre, mint a MDF-re volt jellemző, és lehet, h még ov fog "bepróbálkozni" ibolyánál. ezért kellene e fideszes polgári jómodort magára erőltetnie, ha már gyerekszobája nem volt. persze, akkor azt úgy hívják majd a fideszesek, a haza érdekében tett kompromisszum
Steckdose Creative Commons License 2009.06.23 0 0 47
Kriptokomcsik helyezkednek, Vityesz meg rendberakja őket - most ebben mi a gáz? Azok után, amit folyamatosan műveltek, mit várt Ebola? Jópofizást?
ex_lx Creative Commons License 2009.06.23 0 0 45
Elég a frakcióba, függetlenként, elvégre normálisság, meg elvhűség is van a világon.
Előzmény: Törölt nick (44)
ex_lx Creative Commons License 2009.06.23 0 0 43
"hanem az MDF nyújtott kezet a Fidesz felé a szélsőségesek elleni összefogás"

Ez az MDF nyújsta oda a kezét, ahol eddig a nyelvét tartotta - hátha az is jó valakinek!
Előzmény: WYW (8)
toloba Creative Commons License 2009.06.22 0 0 40

"Azzal, hogy a szélsőjobb - konkrétan a Jobbik - elleni szövetség létrehozását ajánlotta Dávid Ibolya a Fidesznek, egyszersmind kényszerhelyzetbe is hozta őket.
Ha fogadják az ajánlatot, elismerik, hogy a Jobbik komoly térszervező erő a magyar politikában - amit eddig nem tettek meg. Nem is fognak. Ha így lesz, a Fidesz elutasító mozdulatával Dávid Ibolyát ismét a konzervatív közép irányába tolja, oda, ahonnan ő és pártja némi biztonságot nyerhet."...
Előzmény: Törölt nick (25)
toloba Creative Commons License 2009.06.22 0 0 39

Jujjj, de izgis...:))
Előzmény: Kiss G. Eszter (33)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.06.22 0 0 33
Az a polgar gerinc ugyebar...
Előzmény: Törölt nick (11)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.06.22 0 0 32
én emlékszem, 2006-ban, amikor ov pitizett ibolyánál, és akit kikosaraztak :-).

[image1[ Bizony bizony...

2006 "ferfi meg ennyire nem eroltette ra magat" Davidra, hogy buktassuk meg egyutt Gyurcsanyt, legyen Bod Peter Akos a kozos miniszterelnok! pretty pleeease!!!.

ugyebar...
Előzmény: lujo2 (31)
lujo2 Creative Commons License 2009.06.22 0 0 31
én emlékszem, 2006-ban, amikor ov pitizett ibolyánál, és akit kikosaraztak :-). még lehet, h rá fog fanyalodni ov, és akkor nem lesz ilyen dölyfös
Előzmény: AAAaaa (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.22 0 0 27

"A Fidesz válaszút elé érkezett: elzárkózásával a Néppárt által is elutasított szélsőjobboldal felé, vagy az MDF felé fordul."

Na melyiket szerrese??? A szélejobbot?, vagy a kultúrfighter politikai ribancot?

Krisztián75 Creative Commons License 2009.06.22 0 0 26
Osztán a Garancia falra emlékszünk-e? Amit Ibi állított fel. Ott kőbe vésett néhány dolgot:

Leszámolunk a korrupcióval.
Véget vetünk a felelőtlen ígéreteknek.
Ciklusokon átívelő programokat alkotunk
stb, stb
Nem segítjük hatalomra Orbán Viktort.

És ezt így hogy???
(Egy klasszikussal élve)

Ibi
Egyes! Creative Commons License 2009.06.22 0 0 23
Na végre, azt hittem már nekem kell róla topikot nyitnom.:-)

Hát nem normális ez az ember. "Másfelől szeretném leszögezni, hogy valamit nagyon félreértett, hiszen én politikus és egyébként foglalt is vagyok, továbbá a viccek terén igényes."

Egyáltalán ez nem vicc volt, hanem egy ironikus válasz, egy tréfa, erre ez a bolond némber nem képes frappánsan lecsapni a feladott labdát. De nem, a marhája még szó szerint is veszi...:-))) Embeeer...:D
Diótörő Creative Commons License 2009.06.22 0 0 22
A végén még Mami örökbe fogadja Viktort és végre felneveli.
ésakkormivan Creative Commons License 2009.06.22 0 0 19
Kell ez a topik, egyáltalán?
Előzmény: Törölt nick (18)
Erzsébeti Creative Commons License 2009.06.22 0 0 17
jaj zümmmi...
most úgy csinálsz mintha az 50 pontod hiánya az azt jelentené, hogy nem szavazol az orbánra...
ne etess már minket...

Egyébként meg igen frappáns válasz volt egy olyan némbernek aki az utóbbi 7-8 évben majd mindent elkövetett, hogy orbánnak "ne legyen jó napja"...
Én ennél sokkal sarkosabban fogalmaztam volna... igaz politikus sem vagyok...
Előzmény: zümmmi (9)
wizes Creative Commons License 2009.06.22 0 0 15

Hülye ez a ferdenyaku!

OV és felelős politikus kizárja egymást.

wizes Creative Commons License 2009.06.22 0 0 14
Tartalmatlan baromságra nem lehet.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.22 0 0 12
Miben állt az útszéli bunkósága?
Előzmény: zümmmi (9)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.22 0 0 11
Ibolya, hess!

Hát nem egyszerű?
A Ferkó is eljátszotta már ezt az összefogás mutatványt, azt is kiröhögték.
dorongoló Creative Commons License 2009.06.22 0 0 10
LadyDI-nek nem. 1954-es.
Előzmény: Törölt nick (7)
zümmmi Creative Commons License 2009.06.22 0 0 9
Nem tudom, hogy mi lesz a vége (ki kivel köt szövetséget és kivel nem)- nem is érdekel. Lényeg, hogy Viktor válasza elég bunkó/útszéli volt, nálam esett vagy 50 pontot. Igaz kan"humor".
WYW Creative Commons License 2009.06.22 0 0 8
Másfelől szeretném leszögezni, hogy valamit nagyon félreértett, hiszen én politikus és egyébként foglalt is vagyok, továbbá a viccek terén igényes. Nem az Ön kezét kértem meg, hanem az MDF nyújtott kezet a Fidesz felé a szélsőségesek elleni összefogás érd Amikor a radikálisok előretörését megfékező néppárti és konzervatív összefogás szükségességét megfogalmaztam, az első reakciók felől nem voltak kétségeim. Egy percig sem lepett meg, hogy az Önök részéről először Szijjártó Péter, majd Cser-Palkovics András reagált egy-egy rövid, gúnyos mondatban. Azt gondolom azonban, itt az ideje, hogy a kérdés súlyához mérten túllépjünk ezeken a bevett fordulatokon. Itt az ideje, hogy felelős politikusokként emelkedettebb szinten kezeljük a problémát.
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.22 0 0 7
Próbáld me te!
Hiszen az apja lehetnél!
Előzmény: dorongoló (6)
dorongoló Creative Commons License 2009.06.22 0 0 6
nem megy neki ... már ez sem. :DDD
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.22 0 0 4
Mit mondott a Viktor erre? :)

Close window? :)
Előzmény: bubus (0)
AAAaaa Creative Commons License 2009.06.22 0 0 1
es ezt viktor megertette?
Előzmény: bubus (0)
bubus Creative Commons License 2009.06.22 0 0 0

Ibolya bepróbálkozott Viktornál

var Album_Imgs = new Array(); var Album_Links = new Array();

var preview=''; if (preview) window.open('/Article/viewArticle?t=9192958&a=&v=0','preview','width=540, height=500, resizable=yes, menu=no, scrollbars=yes');

AAAaaa Creative Commons License 2009.06.22 0 0 topiknyitó
de nulla sikere lett?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!