Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.18 0 0 54
helyesebben: fedor jános
Előzmény: castropia (53)
castropia Creative Commons License 2009.06.18 0 0 53
az ilyen újságírókat nevezik bértollnoknak.
Jegyezzük meg hazug csúsztató firkász nevét: Fedor János
Előzmény: dirty_Sanchez. (52)
dirty_Sanchez. Creative Commons License 2009.06.17 0 0 52

nem létezik, de ez ilyen fedor féle gyökereknél sem létezik nagyobb tahó

http://www.foci24.com/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=47047&nyelv=0

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.17 0 0 51

Hát ez már tényleg gyurcsányi tempójú hazudozás, elképesztő.

Úgy van ahogy mondtam, a Dózsának és a jogutód klubnak mindenestül meg kellett vonna szűnnie 1990-ben, a rendszerváltozással.

Az ilyen nyiltakozatoknál semmi sem bizonyítja jobban hogy az Ú. Dózsa jogutódja, az Újpest FC a Rákosi-Kádár rendszer csökevénye.

Előzmény: Chip-TFF (49)
castropia Creative Commons License 2009.06.17 0 0 50
Danyi névvel biztos ököljogból van diplomája ;-)
Előzmény: Chip-TFF (49)
Chip-TFF Creative Commons License 2009.06.12 0 0 49
"Véleményünk szerint a fegyelmi bizottság hibát követett el, amikor nem várta meg a rendőrségi jelentést, amelyben a hatóság alátámasztotta, hogy a súlyos rendzavarást a Fehérvár FC szurkolói kezdeményezték" – mondta Dányi Szilárd klubjogász azon a sajtótájékoztatón, amelyet a lila-fehérek tartottak az üggyel kapcsolatban.

Hat persze pityu... Gyurcsany megirigyelhetne ezt a hazudozast!
Chip-TFF Creative Commons License 2009.06.12 0 0 48
Szerintem ezt a "van videonk rola de nem mutatjuk meg" trukkot a szlovakoktol vettek at. Bar jogdijat tuti nem fizettek utana, hiszen koztudottan szeretnek lopni, lasd ujpestfc.hu fotogaleriajat.
Előzmény: Té (37)
2000 16 v Creative Commons License 2009.06.11 0 0 47
remélem az 1 millára meg a 2 zártkapus meccs hirére kivered otthon a farkadat.tipikusan az a féreg vagy akit az anyja hátán kellene segbe b.sz.ni....-remélem nem birtok magatokkal az első nyilt meccsen sem,és kaptok még egy pár zártkaput,focihoz ugyse ért egyikötök sem akkor meg minek nézni......
Előzmény: Törölt nick (42)
Creative Commons License 2009.06.10 0 0 46
Ja, a tabellát megnézted?
:-)))
Előzmény: Té (45)
Creative Commons License 2009.06.10 0 0 45
Jaj, hát mégis elolvastad? Bazze, én meg ott kerestelek a Mercid (nagybetű!) mellett. Kellett volna az a százas... :-)
Asszem te egy icipicit hazudós vagy....
Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 44
Legfelsőbb Bíróság, buta kommancs.
Előzmény: Té (43)
Creative Commons License 2009.06.10 0 0 43
Persze, én meg a Legfelső Bíróság elnöke vagyok. Neked a joghoz annyi közöd van, hogy időnként szembekerülsz vele. Akkor aztán patkány módra menekülsz.....

Amúgy TABELLA!

Mindig jövőre!
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 42
Gondolod, komcsigyerek, hogy engem érdekel a véleményed a fegyelmiről. A joghoz fingod sincs nekem meg szakmám.

Azon nem gondolkoztál meg, szimaszopó, hogy a pályán győzzetek le bennünket?
Vagy az nem megy ezért foglalkoztok ezzel?

Nem kell válaszolnod, nem fogom olvasni. Majd egyszer lemoshatod egy százasért
a mercimet majom.
Előzmény: Té (40)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 41
Te meg azzal, hogy Gibraltáron futtatod a gecinyelő mutidat. Kerestek még Community Managert, barom luzer?
Előzmény: odiatiefieri (39)
Creative Commons License 2009.06.10 0 0 40
Te szerencsétlen lumpenproletár, szerinted engem zavar ez a szitokáradat? Egy ilyen senkitől? Takonygerincű csürhe....
Előzmény: Törölt nick (38)
odiatiefieri Creative Commons License 2009.06.10 0 0 39
Nevetséges vagy ezzel a stílussal...
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 38
Milyen tettekért buzigyerek? A fasznak ugatsz bele majom. Szima lop, arról ugass.
Szerencsétleneket kilalkoltat arról ugass buzi. Erre van időd hogy ezzel foglalkozz?
Anyádat meg nekem kell basznom? Mikor tanultál meg irni? Meg minek?
Butább vagy mint Bastiano. Te Tócóskerti tahó.
Előzmény: Té (37)
Creative Commons License 2009.06.10 0 0 37
Tudom hát, itt az igazság:

"...az Újpest FC szerint a pofon elítélendő és megbocsáthatatlan tett volt, az intézkedésnek mégis volt alapja, mert Marko Andic „karaterúgást intézett Balajcza Szabolcs felé” – szerencsére a légiós nem találta el a lilák kapusát. „Erről a mozzanatról felvételünk van, igaz, azt nem hoztuk magunkkal” – mondták az újpestiek."

Legalább vállalnátok a felelősséget a tetteitekért, gerinctelen férgek.....
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 36
Te tudod az igazat majom, vagy csak beleugatsz szimasegg?
Előzmény: Té (35)
Creative Commons License 2009.06.10 0 0 35
A Ződsport mai tudósítása alapján nagyon gáz ez a klubvezetés... Jellemtelen, gerinctelen férgek....
skiss Creative Commons License 2009.06.05 0 1 34
Félrevezető a topic címe, mert csak második olvasásra lehet rájönni, hogy a klubvezetésről szól és nem a klubról.   Így sajnos provokációnak tűnik akkor is, ha tényleg gusztustalan a Sallói - Kovács stáb. Sztem az ujpest nem egyenlő a mai klubvezetéssel.
yi-dvags Creative Commons License 2009.06.05 0 0 33
1. terelsz
2. van rá szabály, hogy csak a topiknyitóra lehet reagálni?
Előzmény: Chip-TFF (31)
supergeek Creative Commons License 2009.06.05 0 0 32
nem a rendezők kezdték azért a balhét,ezt ne felejtsük el,hanem a szurkolók..amúgy érdemes megnézni,hogy egy újpest meccsen milyen zászlók lógnak a stadionban,én ilyesmire gondoltam például..
Előzmény: Ljungberg (30)
Chip-TFF Creative Commons License 2009.06.05 0 0 31
1. A tema a Penteki esemenyekrol szol.
2. A topic-ot nem en nyitottam.
Előzmény: yi-dvags (26)
Ljungberg Creative Commons License 2009.06.05 0 0 30
"de hogy mást ne mondjak,miért kell a HIVATALOS shopban nagymagyarországgal ellátott újpest ereklyéket kapni?ezzel sajnos olyan szálakat pendítenek meg,aminek a kicsapódását láthatjuk az ilyen sajnálatos történeteknél.."

Lehet, h hülye vagyok de ennek mi köze van ahhoz, h a rendezők keménykedtek? Rá volt írva a viperára, h Vesszen Trianon?
supergeek Creative Commons License 2009.06.05 0 0 29
amikor én voltam fehérváron,nyakig be voltam öltözve lilába,és a hazai szektorban ültem..kedélyesen bezsélgettünk fehérvár drukkerekkel.volt ez 10éve...
de nem gáz,majd a csodálatos béközép lerendezi,hogy még a gyirmót is az ellenséget lássa az újpestben,a lényeg az hogy pár panelproli kiéli magát.
Előzmény: Viola Kaos (27)
Viola Kaos Creative Commons License 2009.06.05 0 0 27

"..azt végképp nem értem,hogy a fehérvári szurkolóknak miért kellett nekimenniük, elméletileg a két csapatnak jó a viszonya egymással.."

képben vagy rendesen! :)

Előzmény: supergeek (19)
yi-dvags Creative Commons License 2009.06.05 0 0 26
ja, hogy neked csak múlt pénteken volt fontos a törvény. értem.

hogy nekem mit hagysz meg, azt nem értem, biztosan az hiszed, én vagyok az Újpest vezetősége.

Nehéz lesz megértened, de megpróbálom: nyilvánvalóan törvénysértő volt a biztonsági szolgálat, ami ellen lépni kell. Az viszont vicces, hogy csak akkor hisztizel, ha másik klubról van szó. találsz a saját házad táján is szemetet. Keresem a topikokat, amiket majd akkor nyitsz.
Előzmény: Chip-TFF (23)
hajdúsági Creative Commons License 2009.06.05 0 0 25
Nem.
supergeek Creative Commons License 2009.06.05 0 0 24
ez ellen a kijelentés ellen valóban nem..de nem aljasnak mondanám,inkább hozzá nem értőnek.
Előzmény: Chip-TFF (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!