A szurkolók segítségét kérik a honlapjukon a botrányt okozó szurkolók kézrekerítéséhez, ehhez adnak képi segítséget is. Az odáig rendben van hogy a pályára beszaladó és a vendégszektort megcélzó vadállatjaikról vannak képek, de a képeken olyan újpesti szurkolók is vannak akik csak mezt szerezni mentek be, de aami a legaljasabb, rendkívül sok kép van az áldozat fehérvári szurkolókról, olyanok amikor éppen szurkolnak, vagy épp védekeznek az ütlegek elől.
Amúgy Lokista vagyok, de ami felháborító az felháborító, ez már szurkolótáborokon átívelő dolog.
"Véleményünk szerint a fegyelmi bizottság hibát követett el, amikor nem várta meg a rendőrségi jelentést, amelyben a hatóság alátámasztotta, hogy a súlyos rendzavarást a Fehérvár FC szurkolói kezdeményezték" – mondta Dányi Szilárd klubjogász azon a sajtótájékoztatón, amelyet a lila-fehérek tartottak az üggyel kapcsolatban.
Hat persze pityu... Gyurcsany megirigyelhetne ezt a hazudozast!
Szerintem ezt a "van videonk rola de nem mutatjuk meg" trukkot a szlovakoktol vettek at. Bar jogdijat tuti nem fizettek utana, hiszen koztudottan szeretnek lopni, lasd ujpestfc.hu fotogaleriajat.
remélem az 1 millára meg a 2 zártkapus meccs hirére kivered otthon a farkadat.tipikusan az a féreg vagy akit az anyja hátán kellene segbe b.sz.ni....-remélem nem birtok magatokkal az első nyilt meccsen sem,és kaptok még egy pár zártkaput,focihoz ugyse ért egyikötök sem akkor meg minek nézni......
Jaj, hát mégis elolvastad? Bazze, én meg ott kerestelek a Mercid (nagybetű!) mellett. Kellett volna az a százas... :-) Asszem te egy icipicit hazudós vagy....
Persze, én meg a Legfelső Bíróság elnöke vagyok. Neked a joghoz annyi közöd van, hogy időnként szembekerülsz vele. Akkor aztán patkány módra menekülsz.....
Milyen tettekért buzigyerek? A fasznak ugatsz bele majom. Szima lop, arról ugass. Szerencsétleneket kilalkoltat arról ugass buzi. Erre van időd hogy ezzel foglalkozz? Anyádat meg nekem kell basznom? Mikor tanultál meg irni? Meg minek? Butább vagy mint Bastiano. Te Tócóskerti tahó.
"...az Újpest FC szerint a pofon elítélendő és megbocsáthatatlan tett volt, az intézkedésnek mégis volt alapja, mert Marko Andic „karaterúgást intézett Balajcza Szabolcs felé” – szerencsére a légiós nem találta el a lilák kapusát. „Erről a mozzanatról felvételünk van, igaz, azt nem hoztuk magunkkal” – mondták az újpestiek."
Legalább vállalnátok a felelősséget a tetteitekért, gerinctelen férgek.....
Félrevezető a topic címe, mert csak második olvasásra lehet rájönni, hogy a klubvezetésről szól és nem a klubról. Így sajnos provokációnak tűnik akkor is, ha tényleg gusztustalan a Sallói - Kovács stáb. Sztem az ujpest nem egyenlő a mai klubvezetéssel.
nem a rendezők kezdték azért a balhét,ezt ne felejtsük el,hanem a szurkolók..amúgy érdemes megnézni,hogy egy újpest meccsen milyen zászlók lógnak a stadionban,én ilyesmire gondoltam például..
"de hogy mást ne mondjak,miért kell a HIVATALOS shopban nagymagyarországgal ellátott újpest ereklyéket kapni?ezzel sajnos olyan szálakat pendítenek meg,aminek a kicsapódását láthatjuk az ilyen sajnálatos történeteknél.."
Lehet, h hülye vagyok de ennek mi köze van ahhoz, h a rendezők keménykedtek? Rá volt írva a viperára, h Vesszen Trianon?
amikor én voltam fehérváron,nyakig be voltam öltözve lilába,és a hazai szektorban ültem..kedélyesen bezsélgettünk fehérvár drukkerekkel.volt ez 10éve... de nem gáz,majd a csodálatos béközép lerendezi,hogy még a gyirmót is az ellenséget lássa az újpestben,a lényeg az hogy pár panelproli kiéli magát.
ja, hogy neked csak múlt pénteken volt fontos a törvény. értem.
hogy nekem mit hagysz meg, azt nem értem, biztosan az hiszed, én vagyok az Újpest vezetősége.
Nehéz lesz megértened, de megpróbálom: nyilvánvalóan törvénysértő volt a biztonsági szolgálat, ami ellen lépni kell. Az viszont vicces, hogy csak akkor hisztizel, ha másik klubról van szó. találsz a saját házad táján is szemetet. Keresem a topikokat, amiket majd akkor nyitsz.