Keresés

Részletes keresés

waxxablaze Creative Commons License 2009.06.16 0 0 876
az egész OVB mehet a sunyiba. a vöröscsillagért aláírt Szigeti és sleppje, ba akart nyalni csontig,csak kicsit túllőttek a célon.
itt az indexen azonnali törlés jár azért, ha valaki kétségbe vonja valaki magyarságát.

az OVBnek sikerült. szerintük aki horvát nemzetiségű, az nem magyar (polgár)?

és mi az, hogy alkotmányellenes? ők lettek az AB? mikor?

szánalmas és visszataszító ez a szervilizmus, az erőlködés, nevetségessé tették magukat, de leginkább az intézményt.

és végül.

http://m.blog.hu/dr/drmorcz/image/mszpmod1.jpg



ideje lenne, ha az OVB elmarasztalná GK-t is, mert mi az, hogy a magyar érdeket fogja képviselni az eu-ban?
skandallum.
Wic Creative Commons License 2009.06.16 0 0 875
Kampánycsendsértések: az OVB-nek még nem volt ideje feljelentést tenni

Még nem indult eljárás a vasárnapi tömeges kampánycsendsértések miatt. Az Országos Választási Bizottságnak ugyanis eddig nem volt ideje megtenni a feljelentést a rendőrségen.

A testület a szavazásra buzdító automata telefonhívásokat a választási eljárásról szóló törvénybe ütközőnek minősítette.

(hírTV)

Előzmény: Törölt nick (874)
Wic Creative Commons License 2009.06.15 0 0 873
teszemazt, hogy az OVB orrát beletöröljék az esetleges hatáskör-túllépésükbe....
Előzmény: Törölt nick (872)
Wic Creative Commons License 2009.06.15 0 0 871
Az AB döntött már?
lcutti Creative Commons License 2009.06.08 0 0 870
Európa az európaiaké. Nyilatkozta Gurmai Zita.

Fogja ezt valaki vizsgálni, hogy alkotmányellenes e?
Már az MSZP is náczul?

Európa az európaiaké
Nagylexikon Creative Commons License 2009.06.08 0 0 869
Temagyar? És ki a nemmagyar?
Előzmény: Törölt nick (867)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.07 0 0 866
Én már tudom a megoldást!!!
Egy második trianonnal az országot 14 részre kell osztani.
Előzmény: sapienti sat (864)
sapienti sat Creative Commons License 2009.06.07 0 0 864
Az OVB-nek sikerült megállapítania: ma Magyarországon alkotmányellenes azt kimondani, hogy Magyarország a magyaroké. Az érvelés egészen fantasztikus:

"Az Országos Választási Bizottság a beadványozó által megjelölt bizonyítékok alapján megvizsgálta a Jobbik Magyarországért Mozgalom honlapján (jobbik.hu) elérhető választási szóróanyagokat. A kifogásolt „Magyarország a magyaroké!” kampányszlogennel kapcsolatban a testület az alábbi tényállást állapította meg. Az Alkotmány 68. § (1) bekezdése alapján „a Magyar Köztársaságban élő nemzeti és etnikai kisebbségek részesei a nép hatalmának: államalkotó tényezők”. E rendelkezés értelmében a jelenleg Magyarországon elismert 13 nemzeti és etnikai kisebbség valamennyi tagja a magyar társadalom része, államalkotó tényező. Ezen kisebbségek szempontjából kirekesztő, és az Alkotmánnyal ellentétes minden olyan megnyilvánulás, amely Magyarországot a magyar nemzetiségű többséggel azonosítja.
A sérelmezett választási szlogen a Bizottság megítélése szerint nem arra vonatkozik, hogy Magyarország a magyar állampolgároké, hanem egyértelműen nemzetiségi megjelölésként használja a „magyaroké” kifejezést. Ezáltal a Magyarországon honos nemzeti és etnikai kisebbségeket kirekesztő, alkotmányellenes tartalmat hordoz, amelyet nem befolyásol, hogy tényállításként vagy politikai véleményként van megfogalmazva. Az alkotmányellenes tartalmú, egyben a választópolgárokat – a magyarországi kisebbségek státuszára nézve –félrevezető szlogen alkalmazása a választási kampányban sérti a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás elvét."

Ezután már tényleg csak az következhet, hogy nem lesz szabad például magyarnak vallanom magam, mert nyilván az is kirekesztő. Továbbá alkotmányellenes a "Magyarország" megnevezés is, hiszen nem szerepel benne az elismert 13 kisebbség, holott ők államalkotó tényezők. Az SZDSZ kifogást fog benyújtani (amit természetesen elfogadnak), hogy nem elég az országnévbe a 13 kisebbséget beírni, mert ez esetben a buzik kirekesztése fennmaradna, nemkülönben a narkósoké és a pedofiloké, tehát az országnévbe őket is be kell vonni.

Már látom lelki szemeimmel, ahogy a következő olimpián a "magyar" csapat a nyitóünnepségen húsz méter hosszú szalaggal vonul fel, mert csak arra fér ki a "Magyar többségi, valamint német, horvát, szlován, szlovák, szerb, ruszin, cigány, román, lengyel, görög, bolgár, örmény, ukrán kisebbségi, továbbá egyenjogú homoszexuális, kábítószerélvező és pedofilország" felirat. A koronás országcímerről lekerül a korona, továbbá az árpádsávos fasiszta címerfél helyébe a szivárványszín sávozás kerül, rajta a 13 kisebbség felsorolásával, valamint keresztbe tett fecskendővel a narkósok, szőrös fenékbe tolódó hímvesszővel a buzik, és cukrosbácsival a pedofilok jelképeként. Hogy mindez elférjen, a címert jelentősen meg kell majd nagyobbítani; a hármashalom ugyanakkor (mivel Nagy-Magyarországra emlékeztet) szintén alkotmányellenes lesz, helyette sírgödör kerül a magyarok számára, a kettőskeresztet pedig fordítva tűzik mellé, nehogy a sátánistákat is kirekesszük...

Én a Jobbik helyében nem fellebbezném meg a határozatot, hanem a fentebb idézett két bekezdést óriásplakátokra vésném a következő kampányban. Ennyit még az átlagember is elolvas - és talán elég embernek nyílik ki a bicska a zsebében tőle...

A másik apró megjegyzésem, hogy volna egy abszolút alkotmánykonform kampányszöveg: "Magyarország NEM A ZSIDÓKÉ!" Merthogy a zsidóság nem kívánt nemzeti-etnikai kisebbséggé válni (vallási csoportként pedig nem illetheti meg több védelem, mint a katolikusokat, vagyis a semmi...), amikor pedig már igen, akkor nem jött össze elég aláírás. Aki ebbe antiszemita tartalmat akar beleérteni, hát tegye; a célom nem ez volt. Azt kívánom bizonyítani, hogy egy tényleg kirekesztő és diszkriminatív szöveg (mert a "nem a zsidóké" egyértelműen ez, és valaki ELLEN irányul) az OVB mai jobbra harapó alkormányrágcsálásán szükségképpen át kell menjen, míg egy olyan szlogen, amely nem a 13 vagy akárhány kisebbség ELLEN irányul, hanem a magyar többség MELLETT és a magyar többség fejének büszke felemeléséért szól, az simán "alkotmányellenes".

Mindenesetre az OVB minden olyan tagja szégyellheti magát, aki megszavazta, hogy Magyarország nem lehet a magyaroké. Nem felejtünk!

0picknick Creative Commons License 2009.06.07 0 0 862

"A haza minden elott" koztarsasag

Nemzete altal neve Magyarorszag

Kannaváró Creative Commons License 2009.06.07 0 0 861
Ez így biztos nem igaz, mert az izraeliek egy jelentős része nem izraelita, másfelől az izraeliták jelentős része nem izraeli.
Előzmény: Törölt nick (858)
ulánus Creative Commons License 2009.06.07 0 0 860
"1918 végén az erdélyi szászok Románia mellett tették le a voksukat"

Meg is lett az eredménye. Ma már nincsenek erdélyi szászok, a házaikban románok és cigányok laknak.

Előzmény: Törölt nick (859)
Wic Creative Commons License 2009.06.06 0 0 855
ó, te szegény..... :DDD

most übülkézz és nemvolttaggyűlésezz egyet.... :D
Előzmény: Törölt nick (830)
Wic Creative Commons License 2009.06.06 0 0 854
Előzmény: La tulipe noire (831)
rece--fice Creative Commons License 2009.06.06 0 0 853
Az ott maradt/erőszakosan áthelyezett németek/szászok az új helyzetet annyira élvezték, hogy örömükben kivándoroltak ...
Előzmény: Törölt nick (847)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.06 0 0 852
Cipőt a cipőboltból???
Ezt az antiszemita soviniszta fasiszta raszista kirekesztő kijelentést alkotmány elenesnek tartom.Mert azt sugalja hogy a piacról ne vegyél cipőt tehát biztos előitéletes vagy a kinaiakkal.
Előzmény: pikdáma (851)
pikdáma Creative Commons License 2009.06.06 0 0 851
Cipőt a cipőboltból-- ez is jó szlogen volt....
Előzmény: Törölt nick (849)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.06 0 0 849
Alkotmány sértő a Magyarország a Magyaroké szlogen?

MI VAN ITT EMBEREK???

Na jó lehet hogy nem az agysebészeknek szol de akkor is?
Kannaváró Creative Commons License 2009.06.06 0 0 848
>Na né má Kölcsey egy d-vel írta Pixy. Valszeg nem tudott magyarul.

Hát nem. De nem is tudhatott a szerencsétlen, hiszen a MTA-t csak a Himnusz megírását követően két évvel alapította Széchenyi.
Előzmény: La tulipe noire (831)
gozzano Creative Commons License 2009.06.06 0 0 845
"Románia, Szerbia, Ukrajna pedig a románoké, szerbeké és az ukránoké.... lehetne, ha 80 évvel ezelőtt nem igazságtalanul húzták volna meg a határokat."

Fordítva. Akkor Magyarországon sem lehetne arra hivatkozni, hogy kisebbségek hiányában nyugodtan mondhatjuk, hogy Magyarország a magyaroké.

A történelmi Magyarország etnikai térképnek ismeretében egyébként a vak is láthatja, hogy "igazságos", azaz a te értelmezésed szerint egyértelmű etnikai határvonal kialakítására nem volt lehetőség.
Előzmény: Bendegoose (838)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.06 0 0 844
Egy? Hát lehet, de akkor ez egy 200-as szeg vót.
Előzmény: Törölt nick (837)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.06 0 0 843
Iszonyúan verdődnek, de öröm látni! :)
Előzmény: Törölt nick (841)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.06 0 0 842
Alkotmánysértő az, ha olyan testület mondja ki, akinek erre nincsen hatásköre.

Ebben az a legcsudálatosabb, hogy nem is mondott ilyet! :)
Előzmény: nitrox (829)
rece--fice Creative Commons License 2009.06.06 0 0 839
"Alkotmánysértő a Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! szlogen és voltaképpen maga a Magyar Szocialista Párt is, hiszen a magyar szó kirekeszti a svábokat, cigányokat, zsidókat is.

OVB =
Országos Valagbarugandó Bizottság."

:)))))) nem is olyan vicces :((((((
Előzmény: nitrox (829)
Bendegoose Creative Commons License 2009.06.06 0 0 838

Nekem a "Magyarország a magyaroké" szlogenre az "Akkó rumánija arumánoké, cseszlovákia a cseszlovákoké?!" válasz tűnik rendkívül ostobának...

 

(((Mondjuk a Magyarország a magyaroké szlogen sem az agysebészeket szólítja meg, de hát a politikai szlogenek nem ezt teszik)))

 

Szóval a következőt gondolom: Németország a németeké, Svédország a svédeké... stb.

 

Románia, Szerbia, Ukrajna pedig a románoké, szerbeké és az ukránoké.... lehetne, ha 80 évvel ezelőtt nem igazságtalanul húzták volna meg a határokat. Romáiával még egyszerű lehetne a helyzet, Románia a Románoké, Magyarország a magaroké, Erdély meg az Erdélyben élőké, akiket a történelem egy soknemzetiségű (na jó, nem olyan sok, de több) "lakossággá" tett.

 

Szerbiának, Ukrajnának meg kell húzni helyesen a határát, és passz....

 

Szlovákia ugye nincsen.. :))))

 

És igen, ha egy magyar kikeveredik Belgiumba...(Na jó, nem jó példa, mert ott ugye vallonok és flamadok élnek, az a kevés "belga" pedig éppen Magyarországot és Lengyelországot kvánja megszállni :))) )

..tehát kikeveredik Svédországba, annak kutya kötelessége a svéd érdekeket akár a magyar érdekek elé helyeznie, ha a kettő ütközik; vagy jöjjön haza....

 

Tehát ne azokkal a kisantant államokkal példálózzunk, amelyeknek maga a léte már hiba, tévedés, aljasság, stb....

 

Ha pedig külföldön járunk vagy pláne ha élünk, akkor viselkedjünk illendő vendégként, és ne legyünk teher az adott nemzet számára, hanem legyünk adomány.

 

Egyébként úgy egyáltalában legyünk adomány.....

 

Üdv

 

Bende

Nagylexikon Creative Commons License 2009.06.05 0 0 836
Ok is kéne, nem csak ürügy.
Előzmény: dorongoló (820)
ejropalepke Creative Commons License 2009.06.05 0 0 835

Hajrá mogyorók!

A mandulák meg potyogjanak!

Nagylexikon Creative Commons License 2009.06.05 0 0 834
mivel épp abba kötnek bele, hogy egy szlogen, nem fogalmazza meg 4 bekezdésben a mondandóját, így itt is lehet a szavakon lovagolni. Mivel nincs rá lehetősége, hiába is tartkják ezt itt egyesek, nem is dönthet úgy ( nyilváníthatja ki jogerősen), hogy alkotmánysértő. Azt majd az AB fogja. Valamikor.
Előzmény: Törölt nick (812)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.06.05 0 0 833
És ha tudta volna akkor még belekölti a szadit is.. :))
Előzmény: Törölt nick (832)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.06.05 0 0 831

Na né má Kölcsey egy d-vel írta Pixy. Valszeg nem tudott magyarul.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_himnusza

Előzmény: Törölt nick (830)
nitrox Creative Commons License 2009.06.05 0 0 829

Alkotmánysértő a Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! szlogen és voltaképpen maga a Magyar Szocialista Párt is, hiszen a magyar szó kirekeszti a svábokat, cigányokat, zsidókat is.

 

OVB =

Országos Valagbarugandó Bizottság.

 

Alkotmánysértő az, ha olyan testület mondja ki, akinek erre nincsen hatásköre.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!