Keresés

Részletes keresés

Bridge't Creative Commons License 2019.08.08 0 0 1868

Tőlük kaptam egy 328.550 Ft-os árajánlatot.(útiköltség 55.500 Ft)
Annyit írtam,hogy földszint panellakás és hogy a biztonság mellett a hangszigetelés is fontos.Nem írtam litániát. :) 

Előzmény: suitup (1866)
nona88 Creative Commons License 2019.08.08 0 0 1867

DTP-tól rendeltünk ajtót,korrektek és nagyon segítőkészek az ajtó minden tekintetben magas színvonalú s ami a legfontosabb nincsenek rejtett költségek.

PRS-nél is jártam ,ők nettó árakkal hirdetik az ajtójukat és ha rárakjuk az áfát akkor a legdrágábbak lesznek.

 

Előzmény: suitup (1844)
suitup Creative Commons License 2019.08.07 0 0 1866

Andre's-től is kérhetsz ajánlatot, ha nagyon extra igények nincsenek akkor ez is megáll 250-ben. https://andres-biztonsagiajto.hu/

Előzmény: Bridge't (1864)
suitup Creative Commons License 2019.08.07 0 0 1865

Knapp úrnak ne írogass hanem hívd fel, sokkal gyorsabb. (de készülj fel egy félórás beszélgetésre :D )

PRS nem jön ki 250-ből mert egy csomó rejtett költség is amit nem írnak, de a topikban visszakereshető. Knapp mindenképp jobb választás mint a nívó, securemme és cisa zárakkal dolgozik +adja mellé a gordiuszt is.

Előzmény: Bridge't (1864)
Bridge't Creative Commons License 2019.08.07 0 0 1864

Sziasztok!

Földszinti panel lakáshoz melyik ajtót ajánlanátok?
Megfelelő hangszigetelés jó lenne.(Árban max. kb. 250 körül.)
Ha jól néztem ebbe a PRS standard vagy a Nívó standard,esetleg plusz férne bele.
Knappéknál nem találtam árat,de lehet én néztem rosszul.(A knapp@zaruzlet.hu címre írtam árajánlat kérőt,de nem érkezett eddig válasz.)

Köszi,ha adtok tanácsot!



saabee Creative Commons License 2019.06.29 0 1 1863

ÉN megválaszolom ezt a nyelvtannáciságra hajazó, ragozáson való lovaglást, de elárulom, nem ezen múlik a hsz-om lényegi része:
Hallottuk: feleségem (oké, személy szerint magam nem, de a gyerek, aki ott volt szintén, szóval miről beszélünk? :P )
Számunkra: feleségem számára...de akkor szerinted számomra nem? :D
Nekünk: feleségemnek a helyszínen nem, nekem meg telefonon nem = nekünk :D

 

Az, hogy az építőipari cégek mennyire vannak terhelve, vagy mennyire nem a legkevésbé sem érdekel. Vevőként fizettem a szolgáltatásért. Nem is keveset (habár, összegtől függetlenül igaz az, hogy az elvárható minimum az, hogy azt kapja az ember, amit megrendelt).


Fogjuk akkor fel úgy az általam írtakat, hogy a NÍVÓ-n kívül bármelyik ismert nevet válassza az, aki minőségi szolgáltatáson gondolkozik. Induljanak már hendikeppel, ez az (általam ismert) egyetlen olyan fórum, ahol bárki képet kaphat ilyen téren, ezért vagyok itt kénytelen elmondani a véleményemet.
Hiába beszéltünk utána még külön a céggel, a problémánkat továbbra sem sikerült felfogniuk, úgy érzem. Ezért marad ez, hogy itt kidühöngöm magam.

 

Gyűlölöm a protekciót, bárhol, bármilyen szinten, szóval igen. De nem is ezen van a hangsúly, ez csak egy újabb, diszkrét adalék (ami persze csak a mi problémánk, ők nem is tudhattak erről)...ohhh WAAAAAAAIT! Hiszen az egészet ők maguk generálták, hiszen MIATTUK szívunk MI, mint vevő, érted??? (munkaidőben nekünk kell megoldani, hogy ott legyünk, ha flottul megy minden min. 30 percet eltöltsünk ezzel pluszban)
Ugyanannyit fizettem volna, mintha nem csúszik gigszer a kivitelezésbe. Pontosan ugyanannyit. És még ezt is lenyelné az ember zokszó nélkül, HA olyan hozzáállást tapasztalna. De itt nemhogy ez nem történt, hanem nyíltan kinyilvánították, hogy tesznek ránk, meg a problémánkra, az őket nem érdekli.


Nem én határoztam meg az új időpontot, amikor nem jöttek (még e mellett is el lehetne menni, mert adódhat olyan helyzet, hogy át kell szervezni valamit). És igenis had ítélkezzek már, mert konkrétan nem érdekel, hogy milyen problémájuk adódott, ugyanis SEM a beépítésnél keletkezett 3-4 órás csúszást nem jelezték (alap lenne, hogy felhívják az ügyfelet, hogy csúszás van - hát itt pont tesznek rá ezek szerint), SEM a cserénél eszük ágában nem volt, hogy jelezzék átszervezték a napjukat. Egy-egy telefon, és vevő úgy érzi foglalkoznak vele (vagy valami hasonló).
Utóbbinál hab a tortán, hogy miután 40 perc várakozást követően én hívtam fel őket, hogy ugyan mikor méltóztatnak érkezni, még további 50 perccel később kaptam választ. EZ MI?!? (közbe féltávnál ugyan visszahívtak, de fogalmuk nem volt melyik ügyfél vagyok, melyik helyszínről van szó, és hogy mi lenne a feladat...)

 

Senkinél nem merült fel alternatív megoldási javaslat. De őszintén, nem is értem ezt a postázós ötletet...Kifizetek több mint félmilliót (csak a kilincsre 12.500-at) és még én szereljem be? Ugye ez valami vicc?!

Előzmény: merQree (1862)
merQree Creative Commons License 2019.06.27 0 0 1862

Bocsánat a beleugatásért, de az, hogy kisgyerekkel kellett várni, ez nem a kivitelező gondja/baja. Ez Neked rossz és a gyermek számára kellemetlen. Együttérzek Veled, igaz, nekem 3 éves a gyermekem, tehát tudom milyen az, amikor várni kell...

 

Ha a feleséged volt ott, akkor ki volt a második/harmadik sokadik, akik "hallottuk", "számunkra", "nekünk"?

 

Az biztos, hogy az összes építőipari cég gyakorlatilag túl van terhelve megrendelés ügyileg, szakember pedig nincs, vagy a pár évvel ezelőtti fizetéshez képest "horror áron" (pl: 5-6 évvel ezelőtt egy kőműves hetente keresett zsebbe 50-60 ezer forintot hetente. Mostanság naponta feketeén 20-30 forintot kapnak)

 

Csak kérdezem, ha nekem 9 hónapos gyerekkel van ilyen gondom, és engem előre vennének, akkor haragudnál rám?

A 3-4 óra csúszás bőven összejöhet egy olyan kivitelezés során, ahol akkor derül ki a kivitelező számára, hogy milyen nehézségek vannak, amire a munkafelvevő, ha volt kint személyesen egyáltalán, nem gondolt (pl nem megfelelő áramvételi lehetőség, vagy pl előtted a 10. emeletre kellett kézben felvinni az ajtót, stb).

Az a baj, hogy sokszor (én is) rögtön ítélkezünk anélkül, hogy mindenről lenne tudomásunk.

 

Megjegyzem, nálunk is 3 NÍVÓ ajtó van a családban :-)

 

Az nem jutott senkinek eszébe, hogy a kilincset elpostázzák, és Te kicseréled? Vagy nem lehetséges a csere ily módon?

Előzmény: saabee (1860)
suitup Creative Commons License 2019.06.27 0 0 1861

Nem túl vevőbarát hozzáállás. Sajnos egyre több cégnél fordulnak elő ilyen esetek.

Előzmény: saabee (1860)
saabee Creative Commons License 2019.06.26 0 1 1860

A 3. NÍVÓ ajtónkat rendeltük, de az itteni gusztustalan önfényezésük és ez a legutóbbi eset csúnyán kiverte a biztosítékot.

SENKINEK NEM AJÁNLOM a továbbiakban!

 

 

Elcserélték a kilincsünket...ami nem nagy dolog lenne, de megy a mellé beszélés. A mára beígért csere elmaradt. Ezzel egy 1,5 órás felesleges várakozást generálva a napon (nem lakunk ott...), egy 18 hónapos gyerekkel kiegészítve...

 

Berakom a levelezést is:

 

Ezt írtam:

Kedves Melinda!
A mai nap folyamán az egyeztetett időponthoz kép 3-4 órás csúszással ugyan, de beépítésre került a megrendelt bejárati ajtó.Mint telefonon jeleztem már a beszerelés közben is, nem a rendelt (egyenes) Thema Pro kilincs került az ajtóra.A beszerelésnél a feleségem tudott jelen lenni, és mivel ő nem volt kellőképpen határozott kiállású, ezért aláírta az átvételi elismervényt, anélkül, hogy ez a hiba felvezetésre került volna rá.Igaz, háromszor is jelezte, hogy ezt jó volna feltüntetni. A kivitelező ezt a próbálkozását lesöpörte. (Továbbá folyamatosan azt hallhattuk tőle, hogy a cég mennyire kizsigereli, mennyi plusz időt és kilométert kell teljesítenie a többiekhez képest etc.)A telefonon a kollégája azt ígérte, hogy visszahív, nos, ez nem történt meg. (Ellenben hallottuk, hogy a kivitelezővel beszélt, és kiderült számunkra, hogy a beépítő saját maga hibázott...ezt persze nem említette nekünk, holott utólag egyértelmű, hogy már a probléma feltárásánál tudhatta, hogy ez az ő sara.)
Szeretnék írásban visszaigazolást kérni arról, hogy a tévesen beszerelt kilincset cserélik az eredetire megrendeltre.Továbbá, ha javasolhatom, akkor a kollégával minimum beszélgessenek el, mert a hozzáállása, (probléma lerázó) viselkedése és azt, hogy a tetemes késést előre nem jelezte mind olyan dolog, amely a Nívó Ajtót, mint céget igencsak rossz színben tünteti fel egy vásárló előtt.
üdvözlettel,

ezt kaptam:

Kedves ...!

Köszönjük a levelét.

A probléma megoldása folyamatban van.

Ahogyan ezt telefonon jeleztük Önnek jövőhéten Június 26.án 9 óra körül kicseréljük a kilincset.

Elnézést a kellemetlenségért.

Üdvözlettel:

Kis Csaba

 

 

A telefont nem régiben tettem le. Világosan elmondták, hogy mivel tudom használni a kilincset (WTF?!még jóhogy...) ezért ez most nem prioritás, átszervezték a munkákat, majd jelentkeznek. (Persze, hogy kicsit kényelmetlen 110 km-t utazni, de akkor talán nem kellene pofátlan módon 20eFt-os kiszállási díjat legombolni - miközben persze egyértelmű, hogy az aznapi másik 2 vidéki megrendelő ezt ugyanúgy becsengeti, így lesz 5-8x haszon csak az úton...)

Vevő"SZOLGÁLAT" - az vajon mi?!

suitup Creative Commons License 2019.06.26 -1 0 1859

Kínai "csodaajtó". Nem bíznám rá az értékeimet... Inkább gyűjts hozzá ha nincs annyi cash és vegyél egy alap nívó ajtót.

Előzmény: lalinnyo (1858)
lalinnyo Creative Commons License 2019.06.10 0 0 1858

Panel lakás bejárati ajtaját szeretném cserélni. Rengeteg gyártóról, forgalmazóról olvastam itt a fórumon, kivétel a Secdoor Hungary Kft által forgalmazott ajtókról nem találok semmit. Ha valakinek volna tapasztalata az általuk kínált ajtókról, azt szívesen venném. 10 éve vannak  a piacon és elég jónak tűnik az ár-érték arány. A kommentelők 80-90 %-a dicséri de azért kíváncsi lennék még több véleményre.

suitup Creative Commons License 2019.05.24 0 0 1857

Ha az ajtóik is olyanok mint a weboldaluk akkor menekülj. Utoljára a hisec ajtóinál láttam ezt a fajta "minőségi" zármegoldást. Válassz inkább egy alap nívó ajtót mauer zárakkal ha nincs akkora büdzséd.

Előzmény: szilva_2 (1856)
szilva_2 Creative Commons License 2019.05.24 0 0 1856

Üdv!

Delta acél biztonsági bejárati ajtóról van tapasztalata valakinek?

bgmo Creative Commons License 2019.03.17 0 0 1855

Beltéri ajtók beépítésével kapcsolatban lenne kérdésem, hátha tud valaki valamit mondani a problémáról.

Az ajtókat úgy építették be, hogy az ajtókeret a felso részen nem fekszik fel a falra, az ajtókeret és a fal kozott jó nagy rés van.

Az ajtólap még így sem záródik tokéletesen, alsó részen igen, felfelé haladva egyre nagyobb a rés. (remélem, elég érthetoen leírtam)

A fal elvileg tokéletesen fuggoleges.

Van-e valakinek bármi otlete, hogy vajon milyen hibát csinálhattak?

Törölt nick Creative Commons License 2019.03.02 0 0 1854

Nem is lenne hengerfej a hengerfej, ha nem lógna ki legalább ennyit.

Előzmény: pupie (1853)
pupie Creative Commons License 2019.03.02 0 0 1853

Szia!

 

Azt néztem, hogy ez a alsó hengerfejes zár nem lóg ki egy kicsit jobban a kelleténél? Mi a véleményed?

Előzmény: suitup (1811)
Törölt nick Creative Commons License 2018.10.24 0 0 1852

Mi az a kényelmi zár? És mitől "kényelmi" ? Magától záródik?

Előzmény: troglodita (1517)
Kaito_ Creative Commons License 2018.10.22 0 0 1851

Hello,

 

Csepeliablak vagy Hofstadter-ről valakinek van véleménye, tapasztalata? Nálam ezek vannak most toplistán unisec-el.

 

Üdv és köszi

oldmumus_v.2 Creative Commons License 2018.10.14 0 0 1850

Képen látható régi garázst kellene kora reggel kutyának kinyitni és esetleg bezárni

 

Előzmény: oldmumus_v.2 (1849)
oldmumus_v.2 Creative Commons License 2018.10.14 0 0 1849

Kérdés az, hogy elektromos ajtónyitót távirányítóval tudok-e kombinálni kapunyitóval. Azaz nem elég, hogy zár kiold, vagyis nyitható az ajtó. Azt is meg kellene oldani, hogy az ajtó fizikailag kb. 10 cm-re kinyíljon és ha be is csukódna vissza az még jobb lenne. Van valakinek ötlete erre?

Elemelemer Creative Commons License 2018.09.30 0 0 1848

Sziasztok,

 

Rs ablakrol valami tud mondani véleményt esetleg?

 

 

Rand() Creative Commons License 2018.09.20 0 0 1847

Szia!

 

Én is ilyen ajtót szeretnék venni, de nem találok arra utaló leírást, hogy milyen a hangszigetelése. Mi a tapasztalatod, jól szigeteli a hangot? Nálunk a lépcsőházi zajok nagyon behallatszanak. A válaszod előre is köszönöm!

Előzmény: sloob (1819)
suitup Creative Commons License 2018.09.14 0 0 1846

Beltéri ajtókat nem ismerem, de bejárati (biztonsági)ajtót biztos, hogy csak erre szakosodott cégtől vennék. Sok kellemetlenségtől meg tudod magad kímélni.

Előzmény: Stahlhelm79 (1845)
Stahlhelm79 Creative Commons License 2018.09.14 0 0 1845

nem tervezem online megvenni, az biztos. 1-2 helyre el fogok menni megnézni személyesen. a nagy barkácsárúházak ajtajai tényleg ennyire vackok? mert Hörmann pl van az Obi-ban, igaz beltéri

Előzmény: suitup (1844)
suitup Creative Commons License 2018.09.13 0 1 1844

Ha normális bejárati ajtót akarsz akkor azt nem fogod tudni online megvenni, max árajánlatokat tudsz kérni az ismertebb biztonsági ajtót gyártó cégektől. (Nívó, Knapp, Andre's, PRS, Omega, DTP stb. amikkel érdemes foglalkozni.) Az ilyen obis praktikeres hulladékokat most felejtsük el, bár nem tudom mennyit szánsz rá.

 

Előzmény: Stahlhelm79 (1843)
Stahlhelm79 Creative Commons License 2018.09.12 0 0 1843

sziasztok!

 

szükségem lenne:

-1db bejárati ajtó családi házra

-1db tolóajtó beltéri, lehetőleg fa (az üveg nem tetszik)

-1db olyan ajtó, ami hideg helyiséget választ el fűtött helyiségtől (garázs-mosókonyha)

 

tudtok nekem ajánlani boltot lehetőleg a fővárosban ill. Pest megyében, van online, ahol mind a hármat be tudom szerezni?

köszönöm előre is!

acmilan1899 Creative Commons License 2018.09.04 0 0 1842

Sziasztok!
Egyedi méretű CPL ajtót hol érdemes csináltatni jó ár-érték arányban? Én az ajtóháznak írtam eddig, viszonylag jó áron dolgoznak, de nyitott vagyok az ötletekre. A sokatok által javasolt aranyablak egy hónapja nem válaszol az e-mailemre.

suitup Creative Commons License 2018.09.03 0 1 1841

Nívó plusz, de Knapp úrtól is bekérnék egy ajánlatot. Elvileg ezek 200 körül megállnak. Ha ennyi sincs rá akkor jó a standard is, de később érdemes megejteni egy zárcserét vmi komolyabbra (vagy eleve jobbal kérni) pl. Tokoz pro 300-400, Mauer redline sorozat

A többi márka jobb modelljei bőven 200k+-osak.

Előzmény: seez (1840)
seez Creative Commons License 2018.08.31 0 0 1840

Sziasztok. Egy budapesti panel lakasban levo bejarati ajtot szeretnem lecserelni (a jelenlegi az amivel a hazat atadtak).

Fontos lenne egy kis zajszigeteles, mert a foldszinten van a lakas, es a tobbi lako allando jelleggel csapkodja a liftajtot ami nagyon behallatszik. Nem szeretnek tul sok penzt kolteni, de nyilvan ocska ajtot sem szeretnek amit 5 ev mulva cserelhetek mert szethullik. Tudnatok esetleg vmi jo ar/ertek aranyu megoldast ajanlani? Elore is koszi.

sloob Creative Commons License 2018.08.09 0 0 1839

Szia!

 

Szerintem elírták, a szerkezeti rajzon is 4 pánt van:

 

https://biztonsagiajtok-prs.hu/szerkezet/professional.pdf

 

 

Előzmény: -McElek- (1838)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!