Elképzeltem, ahogy a demóból annyi lé jön össze drága barátainknak, hogy (hogy a népszerű modoros kifejezéssel éljek) mázsaszámra szívják majd a maláj kurvák seggéről a kokaint... ezért most bocsánatot is kérek gyorsan :-)
[Teljesen off: a büntető szakvizsga márpedig kreatívvá tesz. Konkrétan emlékszem, hogy a büntető szakvizsgára gitárral a kézben készültem, és a Btk általános részi dogmatika közben született a F O T E L zkr Bioweekend c. száma. (Pici probléma, hogy sok évvel később az új énekesünk rámutatott, hogy a gitárintró egyes elemei erősen emlékeztetnek a Here Comes the Sun-ra...).
A Btk különös részt pedig a Csóványosra felfelé sétálva tanultam, máig emlékszem, hogy melyik kanyarban melyik tényállásnál tartottam. ]
majd felrakom azt is oda kb "Demo 2010 vagy hasonló címmel, de ahhoz kicsit molyolni kéne azokkal is, én meg most éppen büntető szakvizsgára készülök éppen, már így sem túl hatékonyan :D
a Kivándorlóval jelenlegi állapotában nem vagyunk elégedettek, meg nem is igen tudnánk elég jól felvenni (tempóingadozás nehezíti). a Balladát meg már felvettük két éve, mi több, remixe is van :D
fel sem merült, hogy újra kéne venni, hibái ellenére se.
Hölgyeim, meghallgattam, hát jó ez, na. Mondhatnám gratulálok! Egész jól szól a cucc.
Kedvenceim így hirtelen: Ördög bánja (dögös a hangszerelés és végig kurvajó a szlájdolós téma!), Ingyen újság.
Klipes slágernótának a szintén bejövős Szakadatlant ajánlom. Külön tetszik, hogy jóval elüt az amúgy egymáshoz azért hasonlító fővonaltól az énekdallam. Azelején van valami fézerezett gitár talán, az nagyon jó. A középső gitárszóló jó, de a torzítónak kicsit májkonzerves hangja van, ettől kicsit garázsos-amatőrös (ami jó jel, mert ez kilóg lefelé az amúgy profi szandból!). persze ha ez koncepció, akkor koncepció.
És több vokált mindenhová, az nagyon feldobná az összes dalt!
(Amúgy meg persze hiányolom a kivándorlós dalt és a feltételesen vagyok szabadot.)
Február 22, Hunnia Art Bisztró (Bank u. 5.), Mulligan unplugged. A zenekar utána kiegészül Bornemissza Ádám barátunkkal, és Tom Waits dalokkal szórakoztatja a nagyérdeműt.
október 27, Hunnia Art Bisztró (V. ker., Bank u. 5.) és a kedvenc special guestünkkel kiegészülve játszunk mindenfélét összevissza is, Jump to My Jaguar néven, a maligánság után.